Spring naar bijdragen

nancy

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12.662
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    46

Berichten geplaatst door nancy

  1. 4 uur geleden zei bolletje:

    Nou het schijnt wel zo te zijn. Net zo als dat men beweerd dat alles tegelijk gebeurd, verleden heden en toekomst. Het zit allemaal vreemd in elkaar. Net als een Déjá vu.

    Ja, ik vind dat een hele interessante gedachte, ik heb daar wel vaker over gelezen. Tijd is een vreemd iets. Heerlijk om over na te denken, ik hou daarvan. 

    @Spirit hoe verklaar je dat dan? 

    @ikkanhet :rose:

    @Jannigje ik zag dat je hier weer terug bent. Hoe gaat het met je? 

  2. 24 minuten geleden zei Oskar:

    Wel hallo @nancy, dat is ook lang geleden zeg dat ik jou hier zag. Ook misschien omdat ik mezelf hier ook niet zo heel veel meer zie. Batterij weer vol?

    Ja, helemaal, heerlijk :). zo fijn  even helemaal alleen met mijn man weg, wel zo rustig. Maar ook nu ben ik weer blij om alle kinderen/ kleinkinderen en ouders weer te zien. Maar aankomende week nog even lekker rustig aan doen, voordat het werk weer start. Alles oké met je, Oskar? 

  3. 12 uur geleden zei nancy:

    Ik belde net de huisarts om voor volgende week een afspraak te maken ( pijnlijke knie, niks ernstigs dus), blijkt dat ik vanmorgen nog kan komen. Hoera, even geen wachttijd dus! Fijn. 

    En meteen door naar het ziekenhuis voor foto's: wachttijd 20 minuten. Viel ook weer mee. Nu een weekje wachten . Vermoedelijk slijtage....ach ja, what's new. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...