Spring naar bijdragen

Donderdag, 18 augustus 2016


jowan

Aanbevolen berichten

Ik mag me ook weer droog afmelden. Gasten weg, leuke verjaardag gehad. Beetje barbeknoeien, beetje praten, wat Rivella drinken, vakantie plannen afgetast...

Morgen een bergje afwas, maar daar heb ik tijd zat voor. Het huis is netjes en in mijn hoofd begint het ook te ordenen, in ieder geval wat minder wanordelijk te zijn, in alle geval heb ik er om de een of andere manier nu minder last van.  En da's mooi.

Mooie dag gehad, dankbaar en blij.

 

Welterusten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mijn dag is inderdaad nog niet om. Het is zoals het is, maar het voelt allemaal niet fair. Zo een jonge vent in de bloei van zijn leven. 

 

Zelf bescherming: druk in de tuin geweest, gezorgd dat ik geen trek krijg dus nootjes en fruit bij de hand (ben ook aan de lijn dus snaaien is niet aan de orde) en heb m'n man gevraagd of hij vanmiddag/avond ook niet drinkt en daar was hij oké mee. Ik vind dat wel lief omdat hij hetzelfde verdriet voelt als ik en waarschijnlijk vanmiddag graag een drankje had gelust.

 

Verder probeer ik bewust niet in een 'slachtoffer-achtige' rol te schieten. Dit klinkt misschien gek maar is voor mij erg belangrijk. Dus denk ik bewust: ''Het betreft mij niet, mijn gezin niet, wij gaan niet dood, het gaat ons niet gebeuren.'' Het daar laten waar het is en dát is al erg genoeg. Ik hoop dat jullie begrijpen wat ik zeg.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...