Spring naar bijdragen

Yasmin

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    113
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Profile Information

  • Geslacht
    Zeg ik liever niet

Yasmin's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Yasmin

    Alles te lezen? Waarom?

    Ik zit in mijn leven nu op meerdere fora en ben er meermaals mensen uit mijn persoonlijke kring tegengekomen terwijl we van elkaar niet wisten dat we op die fora schreven.
  2. Yasmin

    Alles te lezen? Waarom?

    Ik vind die openbaarheid ook helemaal niks. Heel vervelend. Heb me ook al eerder afgevraagd of er niet een gedeelte afgeschermd kan worden. Want nu schrijf ik praktisch niks terwijl ik denk dat het contact met lotgenoten heel helpend kan zijn, maar het idee dat mijn werkgever of iets dergelijks gewoon mee kan lezen weerhoudt me. En volgens mij schiet je dan het doel van forum bij. Heeft niets met angst te maken, maar sommige dingen zijn gewoon niet voor iedereen bedoelt. En ik zeg ook niet dat alles besloten moet zijn, maar een gedeelte zal heel erg fijn zijn. Dit vind ik heel onplezierig.
  3. Veel plezier in de sauna. Ik ga woensdag weer. :-) Goed zorgen voor jezelf is belangrijk :-)
  4. Kan je dochter niet naar Krav maga? Niet dat je daar wordt getraind om geen ingeschonken drankjes van vreemden aan te nemen. Maar als je uitstraalt dat je wel je vrouwtje staat dan heb je best kans dat zo'n figuur op zoek gaat naar een ander slachtoffer. Wat je wel wilt leert is jezelf op alle mogelijke denkbare manieren te verdedigen. En is het ook vooral een mentale training.
  5. Wat een rotnieuws zeg. Hopelijk krijgt het meisje goede begeleiding en hulp. Soms denk je wel eens watoverdreven, maar als je dit weer lees, weet je weer dat er een hoop zieke geesten rondlopen en helaas niet eentje en dat je nooit ingeschonken drankjes van vreemden moet aannemen en nooit je drankje onbeheerd achter moet laten. heel naar voor dat meisje en je dochter. Zijn ze op lowlands? Hopelijk licht ze de politie in als die idioot daar nog rondloopt, brrr.
  6. Agnieta heel veel succes,sterkte, wijsheid, kracht. positiviteit en alles wat je verder nodig hebt om tot een voor jou waardevol leven te komen!!! Het is je van harte gegund!
  7. dan hoop ik voor jou en je dochter dat deze nieuwe behandelaar wel wat kan. Balen zeg, dat het bij de vorigen geen vooruitgang is geboekt. Heel veel sterkte!
  8. EMDR helpt ook niet? Wordt ook vaak tegen angsten gebruikt. De tijd dat het alleen voor trauma's wordt gebruikt is allang voorbij. Het wordt heel breed ingezet. Zelf heb ik er goede resultaten mee behaald.
  9. SvDolphin heel veel sterkte!!
  10. Vanochtend een paar uur liggen bakken en dat voor iemand die nooit van warmte hield en met geen mogelijkheid in een sauna was te vinden. Die knop is helemaal om. Zaliggggg!
  11. Yasmin

    Dinsdag 16 augustus

    Het heeft gemaakt dat ik een tijd alleen meelezer bent geweest. Het heeft in eerste instantie zelfs behoorlijk afgeschrikt. Vooral de niet helpende cq cynische berichten. Zoals ik eerder al schreef heb je als forumlid de keuze ga ik erop reageren of niet. Overigens ergert het mij ook.
  12. Yasmin

    Dinsdag 16 augustus

    Hier ook droge afmelding na een moeilijke dag. Heel erg getwijfeld zal ik wel, zal ik niet en toen ben ik maar op mijn mountainbike gaan zitten. Lekker de heide op gecrosst.
  13. Yasmin

    Dinsdag 16 augustus

    OKay Helder. Het is geen gezamenlijk kiesmoment waar we het over gaan hebben, maar het is wel een keuze van een ieder of je wel of niet op iemands posting reageert en de reacties die daarop volgen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...