Spring naar bijdragen

Een nieuw begin


Akkordeon

Aanbevolen berichten

Hoi Gerrit en Huttulla,

Jullie termijnen zijn niet echt bemoedigend eigenlijk. Nu ja, ik moet er gewoon door. Denk ook niet dat die verkoudheid er wat mee te maken heeft. Komt er gewoon bij.

Toch bedankt voor de reactie! Weet ik gelijk dat ik meer geduld zal moeten hebben dan ik dacht...

Komt goed!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben ook verkouden...dikke pech denk ik.

 

Je was al eerder een jaar gestopt? Hoe ging dat dan met ontwennen en energie en zo?

Het is een heel proces...lichamelijk en geestelijk...en geduld is meestal niet onze sterkste kant  :blush:

 

Rustig aan dus... :sun:

Het is trouwens ook te warm om je heel druk te maken  :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vorige keer dat ik stopte, was helemaal anders. Toen zat ik nog in een depressie. Kan me geen lichamelijke klachten herinneren. Wel vreselijke emotionele toestanden. En geen energie.

Nu gaat het op dat vlak beter. Geen massa's kleenex voor dagenlange huilbuien. ( wel voor de verkoudh verkoudheid nu :-)) Ik had toen ook geen werk, een op het einde lopende slechte relatie en geen vrienden...

Fijn dat je me er aan herinnert! Nu gaat het in elk geval beter dan toen! En geduld is toevallig wel een van mijn specialiteiten hoor. Voor anderen dan toch :-)

Heb ondertussen fysio te pakken gekregen. Kan er donderdag avond terecht. Wel jammer dat ik dan de gespreksgroep moet missen. Nu ja, dan vertel ik het hier wel. Het is niet dat de drank zo trekt dat ik het zonder steun van de groep niet red. Gelukkig.

Straks komt de dierenarts. Vanmiddag late dienst en nachtdienst. Niet mijn favoriet. Zeker niet met een zware verkoudheid... Even doorbijten. Komt goed!

Fijne dag voor allen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Terug van het werk. Had geen zin om naar huis te komen. Maar uiteindelijk moest dat natuurlijk wel. Het is hier leeg.

Dank voor al het medeleven!

Hond bleek er nog erger aan toe dan ik dacht. Al zag ik de laatste dagen wel dat ze snel slechter werd. We hadden haar nog een paar weken kunnen laten leven misschien. Maar voor wie was dat dan geweest? Niet voor haar.

Ik had dochters verwittigd dat de kans er in zat. Ze zijn beiden ( apart) gekomen om afscheid te nemen. Heeft dit trieste voorval er dus voor gezorgd dat ik mijn meisjes terug heb gezien. Met ene dochter heb ik zelfs vrij goed kunnen praten. Elk nadeel heeft zijn voordeel.... Een opening naar de toekomst is er nog niet echt. Wel meer hoop langs mijn kant.

Ben ook al gaan wandelen met kleine hond alleen. Gedroeg die zich plots veel rustiger! Ga me nu focussen op zijn training. Hij is getraumatiseerd, waardoor dat een extra uitdaging is. Nu hij alleen is heb ik meer mogelijkheden met hem. Elk nadeel heeft zijn voordeel...

Had ik zo uitgekeken naar vanavond voor de gespreksgroep. Maar omdat mijn rug zo slecht is moest ik kiezen tussen dat en fysio. Is dan maar fysio geworden. Straks krijg ik die telefonische screening om te zien of ik in aanmerking kom voor psycholoog. En ze zeiden dat er dan geen wachtlijst meer was. Zou dus snel met gesprekken kunnen starten.

Ik probeer er nog een fijne dag van te maken. Jullie toch ook?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik lees dat vaak van jouw hand; 'elk nadeel heeft zn voordeel', mooi hoe krachtig en positief je bent! Fijn dat je weer je meisjes gezien hebt, en fijn dat de therapie niet lang meer op zich laat wachten. Allemaal stapjes na je belangrijke stap een maand geleden: niet meer drinken. Wees maar heel trots  :rose:  :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Meer slecht nieuws:

Had ik net de telefonische screening om toegelaten te worden bij psycholoog. Zei ze aan het einde van het gesprek: ik breng dit op het team, maar er is wel een wachtlijst. Het kan enkele weken tot enkele maanden duren voor je ons weer hoort.

Zei ik: bij mijn vorige gesprek is er nochtans gezegd dat er geen wachtlijst was.

Nu is er dus wel een, maar niet 'zo lang'....

Zo moeilijk om in dit land betaalbare hulp te krijgen!

Gelukkig zijn jullie er nog!

Bedankt daarvoor!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeie morgen,

Gisteren nog naar de fysio geweest. Super frustrerend: kwam ik van de tafel met even veel pijn dan toen ik ging liggen. Weet nu wel wat er aan de hand is: zijn niet mijn spieren. Die zijn er niet slechter aan toe dan anders. Is een irritatie in het bind en vetweefsel onder de huid die me die vreselijke pijn geeft. Is een ontgiftingsverschijnsel. Individueel hoe lang dat gaat duren. Maar gaat dus wel weer weg. Een warm bad met zout geeft wel een tijdelijke verlichting.

Schijnt dat ook verkoudheid vaak samen gaat met ontgiften. Pijnstillers nemen is dus geen goed plan: is ook weer gif.

Veel bewegen helpt wel. Dan is de bloedsomloop beter en worden gifstoffen sneller afgevoerd. Ga dus straks maar een grote wandeling doen met kleine hond.

En deze namiddag de late dienst. Gelukkig moet ik op het werk ook de hele tijd op en af lopen. Net dat wat het minste pijn doet. Als ik een kantoorbaan had gehad, had ik me moeten ziek melden.

Komt goed!

Fijne dag!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...