Spring naar bijdragen

hummer

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    323
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

hummer's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. hummer

    Smart

    Haha Smart..................huppekee gaan met die banaan. Een goed 2016 hoor. Trusten
  2. hummer

    Ooit, een tijd geleden

    Hoi, wat lief dat jullie zo meeleven. Het gaat best goed. VW is super om te doen, ik begeleid mensen die al een status hebben in hun administratie en in maatschappelijke dingen. Zoals inburgeren, werk, kinderopvang, taal en alles wat je maar kunt bedenken. Ik ben erg druk, maandag en dinsdag werken, woensdag oppassen en nu ook nog allerlei trainingen volgen om betaald werk te krijgen. Verder probeer ik het gezellig te hebben met mezelf, wat ook best goed gaat. Liefs Hummer.
  3. hummer

    Smart

    Fijn dat je het zo goed hebt gehad met je broer. Herkenbaar hoor dat gestrubbel van wel/ niet drinken. Wat we niet moeten hebben is schuldgevoel. Dat is zo jezelf naar beneden halen.....nergens voor nodig. Leef je leven denk ik dan maar. Helaas weten we ook dat drinken voor ons niet is weggelegd. Wat een gedoe toch telkens weer
  4. hummer

    Smart

    Ha Smart, Ik kan me voorstellen dat het werk je te zwaar wordt, ik moet er ook niet meer aan denken. Zou ik lichamelijk ook niet meer aan kunnen. Goed van je dat je bent begonnen met het weggooien van de flesjes, ook wel lastig lijkt me. Kan je geen andere dingen maken ipv likeur? Goed dat je niet drinkt, ik merk aan mezelf dat ik weer helemaal aanwezig ben. Hoewel ik nu wel trek heb, maar ik moet ook gaan eten, dat dus nu maar gaan doen.
  5. hummer

    Ooit, een tijd geleden

    Nou.......Ex lief is weer alleen, schoonzus is 3 uur bij hem geweest en toen kwamen ze er achter dat het toch niet zo'n goed plan wat. Zij weer naar manlief en hij weer alleen. We hebben contact maar dat is het verder even. Hij erkent nu wel dat hij ook een giga probleem heeft en te veel drinkt. Hij wil daar aan werken, we zullen zien. Het erkennen is in ieder geval al heel wat., Ik blijf voorlopig op gepaste afstand. Gelukkig wel een heeeel lang gesprek gehad waardoor het voor mij nu ook veel beter voelt. Vluchtelingenwerk was super, het is alleen wel dat ik nu ik niet meer bij J slaap, 55 km heen en 55 km terug moet rijden, wil dus tzt wel overplaatsing vragen. Drinken doe ik niet, dat maakt dat ik me weer een stuk beter voel.
  6. Voor mij een kort nachtje geweest, wel de nodige inzichten gekregen. Werd om 3 uur wakker en ben gaan schrijven. Ga zo met een vriendin voor het eerst mee naar haar kerk.
  7. hummer

    Een nieuw begin

    Ik zie je wel gaan hoor met een groen pak en een motorzaag
  8. hummer

    Ooit, een tijd geleden

    Dank je Happiness, Ik ging om 2400 naar bed en was om 300 klaar wakker. Had wel heldere inzichten verkregen in deze 3 uur. Ben gaan schrijven en maar op gebleven. Heb besloten wel naar mijn vrijwilligerswerk te gaan morgen. De eerste dag bij vluchtelingenwerk.ik moet nu wel 40 min. rijden ipv de 5 min. als ik nog met J zou zijn. Maar ik heb me er zo op verheugd. Ik zie wel. Maar even go with the flow.
  9. hummer

    Ooit, een tijd geleden

    Je hebt gelijk Gerrit, dit is ook geen normaal gedrag. het gekke is dat mijn vorige relatie ook van de een op de andere 5 minuten is vertrokken. Beide gaven aan mij niet waard te zijn, dat ze beter voor me wensten. Tja daar heb ik wat aan........
  10. hummer

    Ooit, een tijd geleden

    Tja Smart, en het is juist die slijtageslag waar ik zo bang voor ben. Ik kan bedenken dat hij het niet waard is, maar mijn gevoel he........daar ben ik nog zomaar niet kklaar mee. Zou er dan nergens op deze aardkloot een "normale"vet rondlopen? Gewoon iemand die graag bij me is, die van me houdt, die er voor me is. Ik begin soms echt aan mezelf te twijfelen. 2 dagen geleden zei hij nog dat hij zo trots op me is, dat hij met me oud wilde worden, ik kan er werkelijk niet met mijn verstand bij. Dank je Nadiah, ik heb niks in huis nee, ik ben ook bang om nu te drinken, wil mezelf niet verliezen nu.
  11. hummer

    Ooit, een tijd geleden

    Dank je smart, daar ben je dan 56 jaar voor geworden
  12. hummer

    Ooit, een tijd geleden

    even kletsen op dit forum help ook wel een beetje. Om nou de stad in te gaan en daar allerlei mensen happy te zien is ook niet echt wat ik zoek. En een bakkie doen ergens, er is niemand thuis.
  13. hummer

    Ooit, een tijd geleden

    Er speelde wel iets, maar dat was meer door de problemen die zij had met haar man. Ze had een tijdje geleden gevraagd of ze niet een paar dagen per week bij hem mocht slapen, maar hij zei dat hij dat niet kon maken naar mij toe. Hij heeft dat ook met mij besproken, maar ik ga nu twijfelen of zij dat voorstel heeft gedaan of hij...We waren 2 en een half jaar samen. ik wou dat ik met mijn hoofd onder de dekens kon gaan liggen, maar ik ben daar te onrustig voor.
  14. hummer

    Ooit, een tijd geleden

    Ja mijn Gerrit, ik kan het ook niet bevatten. Ben ik dan een stuk vuil die je zomaar aan de kant gooit. Net als die schoonzus, gisteren nog een lief berichtje met de beste wensen. 33 jaar getrouwd met zijn broer, tjonge wat leefde ze altijd met ons mee. bah bah zoooooo laag. Ik wil er boven staan, maar tussen willen en voelen is een heel verschil. Ik drink vandaag niet, heb ook niks in huis.
  15. Ik heb geen drank in huis, liep vanmiddag langs de slijter maar heb me kunnen bedwingen. Heb de afgelopen tijd wel gedronken zij het met mate, maar had me al voorgenomen dit verder te laten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...