Spring naar bijdragen

dinsdag 11 november 2014


plof

Aanbevolen berichten

Goedemorgen,

Beetje laat vandaag,

Ben een lampionnetje in het in elkaar flansen om vanavond de deuren maar eens bij langs te gaan, om met mn oude mannenstem eens te kijken wat ik bij de diverse deuren nog los kan peuteren. Zal er meteen bij zeggen dat ik me niet laat afschepen met snoepgoed, appels en andere soorten fruit. Als ik dan maar flink doorgalm verwacht ik een flinke opbrengst zodat ik weer een jaar vooruit  kan. A3 brengt me op slechte ideeen. Maar drinken doe ik niet!

 

pluk de buurt!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Haha Wimmelt, ouwe afperser.

Monster, op zijn tijd even terugschakelen. Vond het wel een mooie van Gerrit.

Wat ontspanning mag best, zet jezelf niet teveel onder druk.

Een klant heeft me een streek willen leveren. Wel een beetje dom dat hij daarbij mijn mails heeft lopen aanpassen.

Dan val je een keer door de mand. Door hem laat ik me in ieder geval niet meer onder druk zetten.

Lekker dagje huishouden en relaxen vandaag.

Fijne dag mensen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Terug van Z'huis. Er kan nog steeds niet vastgesteld worden of het een scheur in het netvlies is of een andere bloeding. Er drijft teveel troep door de oogbal. (Dat had ik haar ook wel kunnen vertellen...)

Voor het geval het een netvliesscheur zou zijn, willen ze dat onmiddellijk opereren. Dus mag ik morgen voor de derde keer retour.

Je hoeft maar wat te doen te hebben.....

 

Maar ik drink niet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier bellen ze alleen aan als je een brandend kaarsje of lichtje voor het raam zet.

Wel zo handig. Ik doe er nooit aan mee.

Maar als Wimmelt voor mijn deur komt galmen maak ik een uitzondering! Dat willen we niet missen.

Jowan, jeetje. Sterkte met je oog en al het reizen. Hopelijk hoeft het niet geopereerd.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lekker ga jij Ploffie, kleine kleuters traumatiseren. En over 20-30 jaar vragen zij zich weer af waarom ze zo veel drinken.

 

Een psych in 2040 tegen zijn cliënt: "Storm, ga maar terug naar die avond in november 2014, de eerste keer dat je dat vreselijke gevoel had van afgewezen te worden. Dat intens pijnlijke gevoel dat je die avond zelf nog bent gaan bedekken door al je snoep in één keer op te eten, alleen in je bedje, in tranen omdat je zo geschrokken was... Voel je vingertje maar weer op die deurbel... Zie het licht maar schijnen achter de deur. Voel je hoop, je blije anticipering van die deur die open gaat en waarachter een lieve meneer zou verschijnen met een trommel vol zoetigheid… Je hebt er zo'n zin in... Het is zo koud buiten, en je hart wordt weer warm van die veelbelovende gedachte... Ja, druk maar op die bel. En wacht maar af… En hoor nu dat vreselijke geluid maar, die afgrijselijke BOER! Ja, hoor die boer maar! Ervaar maar hoe je schrok! Voel maar wat het met je doet: de paniek, het ongeloof over het onrecht, de oneerlijkheid, de afwijzing!!! En besef nu maar dat dit de eerste keer was dat je wist dat je dit gevoel nooit meer wilde hebben. Dat je er alles aan zou doen om het te bedekken. Eerst met zoetigheid, daarna met de drank. En laat het maar bezinken.." 

 

[broken heart] 

 

:P

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ben net terug van plunderen. Ik dacht maar voor de grote bulk uit te gaan zodat de meeste interieurs nog in tact waren. Rare lui kom je toch tegen. Mijn schitterend gegalm werd  overstemd door een getoeter waar ik niet tegenop kon. Ook had één of andere gek een box van 200 watt buiten gezet waar bij af en toe een volkslied was te horen waarvan ik de tekst hier maar niet zal herhalen. Het ging in ieder geval over een beroep waarbij je de overall niet schoon houdt, en meer wil ik daar niet over kwijt. Gelukkig waren er ook wat dames op leeftijd die mijn inspanningen wel wisten te waarderen, sprakeloos maakten ze ruim baan zodat ik enkele voorwerpen, vrij naar keuze, kon meenemen. Bij de volgende aflevering van K&K zullen we eens kijken wat dit op gaat brengen. Net als vorig jaar denk ik dat de volgende jaarlijkse traditie wel weer zonder verdere kosten zal halen! Op naar Sinterklaas!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...