Spring naar bijdragen

Donderdag 23 oktober


jowan

Aanbevolen berichten

Ietje, fijn dat je thuis wat op orde bent. Goeie tip van Akelei. Haal uit de cursus en zeker de begeleiding alles wat er in zit.

Ik hoop dat je morgen weer een stapje kunt maken voor de jongste.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kippie probeer het positief te zien als je dat kan. Je bent geen loser maar iemand die gaat proberen om haar verslaving te overwinnen, en je hebt al stappen gezet. Veel mensen durven dat niet, omdat ze bang zijn. Jij hebt die stap wel gezet dus al veel verder als menigeen. Negatief denken veroorzaakt vaak trek, en dat kan je nu niet gebruiken.

Veel mensen hier is het gelukt om adb. te worden, probeer er vanuit te gaan dat het jou ook gaat lukken. En nooit de moed opgeven, ook al val je, gewoon hier blijven komen, beloofd??? :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kipje, ik voelde me geen loser, maar 'slecht'. Om dat rotgevoel weg te krijgen, dronk ik. De volgende ochtend voelde ik me nog slechter omdat ik had gedronken. Besloot ik dus om niet meer te drinken. Dronk ik toch en voelde me daarom nog weer slechter, dus ging ik maar drinken.

Een mooie vicieuze cirkel rond.

Wat mij nu helpt is de gedachte, het weten, dat ik niet slecht ben. Maar dat ik dat ben gaan geloven over mijzelf in mijn vroege jeugd. Die negatieve gedachtes zijn automatisch en onbewust ontstaan. Daar kan ik niets aan doen. Ik was immers pas een kind. Als puber ben ik die hardnekkige overtuiging gaan onderdrukken met middelen. Ook dat ging automatisch. En langzaamaan en automatisch sloop de verslaving erin. Nee, niet mijn schuld. En nee, ik ben geen slecht mens.

Iets anders dan hoe MG het ervaart, maar misschien komt het wel op hetzelfde neer. En ik denk maar zo: whatever works.

Succes morgen hè!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kabouterje, als je haar nu eens belt en zegt dat je er over hebt nagedacht en gewoon graag zaterdagavond komt? Gezellig meer mensen zien?

Ga je dan met de auto, zodat je niet in de verleiding komt?

Of zeg ik nu allemaal rare dingen?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Belt ze vandaag op, misschien kun je beter maar niet komen zaterdagavond. Zijn alleen maar stellen die komen, dus als jij nu zondagmiddag eens een kopje koffie komt drinken. 

 

Moet toch niet gekker worden? Ik hoor dit wel vaker, daar niet van, maar vind het zoooo bot. Nu iets leuks verzinnen voor jezelf hoor! Anders is de glijvlucht wel heel dichtbij. Ga lekker een paar schoenen kopen of zo. (Ja ik verzin het waar je bij zit)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oh en Kipje: deze viel me vanavond te binnen tijdens de wandeling: als je met 2.5 fles wijn kunt functioneren heb je DUS een heel sterk gestel en dan kun je echt wel functioneren als je niets neemt.

 

En vraag maar aan Gerrit: de mensch lijdt vaak het meescht door het lijden dat hij vreescht (en niet door de wijn die hij mischt)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik zou gewoon gaan Kaboutertje

een goeie vriendin mee nemen

en er een leuk stukje van maken

van het uit de kast komen :D;)

ze willen toch stelletjes? nou dan!

zit Kareltje wel meteen met een hele harem

maar zal ie echt niet erg vinden hoor.

bewerkt door lady jane
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben blij dat ik weekend heb, en ik bedoel dus eigenlijk dat ik blij ben even van mijn werk af te zijn. Beetje uitkijken.

 

Er is op mijn werk een grote fluctuatie in de drukte, nu is ie heel erg laag, krijg soms zelf het gevoel van een bore-out.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...