Spring naar bijdragen

walrus

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    320
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    6

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

714 profielweergaven

walrus's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. walrus

    met peren

    sorry - zie m nu pas. Gaat goed - beetje onrustig slapen
  2. Die ken ik maar al te goed. Moe, moe, moe en aan iets anders toe. Een flinke bel rode wijn en dan ziet het leven er weer anders uit. Helaas & jammerdebammer. Ik vind goddank de volgende morgen meestal geen oude boef in mijn huis - ja, mezelf. goed dat je deelde, spirit. Ben niet de enige met uitglijders en zo nu en dan een kletsnatte sok (zie mooie metafoor van de week - weet niet meer van wie...) Nu droog de avond in - groot diner - ik neem een bel rood. Spa rood.
  3. Ik zie het metaforisch als een tocht door de Ardennen: Heb je uren gesjouwd en gesjakt, kom je aan een snelstromende beek. Geen brug of boomstam te zien. Je zoekt een plek waar wat grote stenen in het water liggen. Het is winter, blote voeten zijn niet echt een optie. Je probeert van steen naar steen te stappen. Er zijn er die met droge voeten aan de overkant komen. Een enkeling schiet van zo'n glibberig groene algensteen af en haalt een natte poot. Schoen vol water. De volgende stenen lukken weer wel en je bent erover. Niet helemaal zo droog dan die anderen, maar wel net zo ver in de trektocht. Met wat droogwerk en een andere sok kun je toch weer met de groep mee. Al die kilometers die eraan vooraf gingen waren dus heus niet voor niets.
  4. Nou - kom net thuis & lees de draad. Hoop emoties en parkieten. Dacht dat ik een enerverende dag had (woorden met een opdrachtgever die mij maar 'drie keer niks' vond). In de auto herhaald wat ik ooit in een film zag (ging geloof ik over een hotel in India - een toeriste klaagde over van alles dat het niet deed - en de hotelmanager sprak de gouden woorden - graag in je hoofd beetje Indiaas uitspreken): It will be all right in the end! If it is not all right, it is not the end!
  5. stabilatorstangen - zijn die er ook voor je hoofd? Lijkt me geweldig - alles stabiel.
  6. een lekker warme douche helpt - en koffie ook. Nooit bedacht dat je ze ook kunt combineren....
  7. Eerste droge nacht, zoals gebruikelijk doorweekt en doorwaakt. Maar nu dus wel helder wakker - soort van.
  8. droog de koffer in... voor het eerst sinds heul lang...
  9. walrus

    met peren

    dank voor jullie aardige berichten en steun. Ik ga ervoor. Nu maar even eindje fietsen. Later zal ik even goed doornemen hoe dit ook alweer werkte...
  10. walrus

    met peren

    Nee - heb je wel goed. Ik vind dat ik ieders problemen moet helpen oplossen. Ben ik ook best goed in trouwens. En ja - fietsen gaat wel redelijk goed. Dat maar oppakken dan. En nee - niet altijd alleen - maar trek me wel vaak terug. Hoe werkt dagpact ook alweer? En dagdraad? Moet weer helemaal wennen
  11. walrus

    met peren

    dagpact is een goed idee - was ik vergeten. Leeg en moe - ik doe heel intensief werk met mensen - ben vaak 's avonds gevloerd - geen puf om te doen wat heel verstandig zou zijn: eind lopen - ook vanwege probleem aan 1 been. Dus dan vaak toch maar 1 glas en vooruit nog een en verrek - is die fles nou al leeg?
  12. walrus

    met peren

    ik zou het best een kans willen geven - maar ik weet wel beter. Ik durf alleen niet meteen te zeggen dat ik 'nooit' meer drink. En ik durf ook geen jaar te beloven aan mezelf - en niet eens de kerst. En ja - ik ken de triggers maar al te goed. Leeg en moe en wel wat verdiend.... en hup de kurk eraf....
  13. walrus

    met peren

    hier twee jaar terug bijna dagelijks geweest - om 'het' vol te houden. Had mezelf een droog jaar bedacht en tot op de dag volgehouden. Toen mocht er wel een wijntje in, toch? En nee - het werd echt niet zoals vroeger. Zagen anderen ook, in mijn omgeving. Maar nu weer bijna 2 jaar verder en mooi wel. Ik dacht dus dat ik heel sterk was. Dus hier zijn we weer. Schaam me eigenlijk kapot - hoewel ik ook wel weet dat dat niet helpt, niet hoeft - dat zou ik ook tegen een ander zeggen. Maar ik voel het wel zo. Dus. Daar gaan we weer. Deel twee. Eerst maar eens een maand proberen zonder.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...