Spring naar bijdragen

Zondag 6 april 2014


Dylan

Aanbevolen berichten

Goedemorgen,

 

Niet naar de AA. Heb me verslapen.

 

Hier droog en de zon schijnt af en toe. Het is wel lekker weer. Maar regen is wel hard nodig geloof ik. Maar ja, het is toch nooit goed. Ik lijk wel een boer.

 

Ik weet nog niet wat ik deze dag ga doen. Ik heb een paar boeken gekocht waar ik spijt van heb. Moet nu toch maar eens afgelopen zijn. Ik tuin er iedere keer weer in. Lees ik een advertentie. Denk ik: dat kan een mooi boek zijn. En dan is het zo teleurstellend. Zonde van mijn geld ook. Kan het beter besteden. Dus ik neem me voor: Geen boeken meer kopen tenzij ik heel zeker weet...

 

Hoop dat jullie allemaal een mooie zondag hebben. Geniet van de rust. ik blijf in ieder geval nuchter.

 

Hanneke

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Geen bericht goed bericht inderdaad.  :lips: En soms denk ik nog terig aan het forum, dus dacht ik, ik ga weer eens kijken wie van mijn oude maatjes er nog zijn.

 

Het gaat goed met mij hoor. Nog steeds vrij van de dwang om te drinken en dat voelt nog steeds als een bevrijding. Niet alleen fysiek een hele verbetering maar ook in 't hoofd. Maar dat hoef ik jou niet vertellen.

 

Ja jammer van het weer vandaag. Ik wilde vanmiddag naar de bioscoop omdat ik met Airmiles kaartjes had besteld. zie ik nu dat ze alleen te gebruiken zijn op door de weeksedagen. Maar ik heb ook nog een spannend boek liggen dus ik kom de dag wel door.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...