Spring naar bijdragen

dino

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    58
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

dino's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. dino

    Zondag 6 april 2014

    Dagpact MijnGerrit Dino
  2. ik meld mij af fijne avond
  3. Goedemorgen overigens Ik ga de honden uitlaten en naar mijn werk Fijne dag
  4. dino

    Zondag 30 maart 2014

    Goedemorgen allemaal, Rosa gefeliciteerd. Gerrit...super dat je de behoefte steeds minder voelt. Ik snap heel goed wat je bedoelt met `je tijd invullen met kleine klusjes` om je niet te vervelen... Met niet drinken houdt je tijd over. Niets doen kan leiden tot aan drank gaan denken. Ik had vroeger de neiging, om als ik even niets te doen had op de bank te gaan zitten en er "lekker ff een wijntje bij te pakken", Ik heb zelf besloten toch weer op die bank te gaan zitten maar dan zonder wijn. Soms zit ik te piekeren soms lees ik een boek. Dat begint langzaam te wennen: een rustmoment zonder wijntje. Het voordeel is dat ik daarna gewoon fit verder kan. Maar als jij echt heeel veel tijd over hebt...tsja kun je niet ergens lid van worden?
  5. dino

    Zondag 30 maart 2014

    Dagpact MijnGerrit NOOITMEER Dino
  6. ik meld mij bij deze vast af. fijne avond nog!
  7. Goedemorgen, Het valt mij op dat op "ik zoek een maatje" weinig door anderen gereageerd wordt. Ik had het ook best prettig gevonden, een maatje in het begin maar blijkbaar is de behoefte bij anderen anders. Ik snap wel dat "je maatjes zijn"stopzetten een moeilijk verhaal is, zodra er je er geen behoefte meer aanhebt dus is geen maatje hebben misschien ook wel een veilige modus. Voor mijzelf weet ik inmiddels dat het zo, zonder maatje, ook oke is. Nog een dagje allemaal. Ik ga wandelen. Dagpact Dino
  8. dino

    Vrijdag 29 maart 2014

    ik meld mij af slaap lekker oor straks!
  9. dino

    Vrijdag 29 maart 2014

    Dagpact Dino Ook een goedemorgen allemaal.Succes Mark... En voor de rest een zonnige dag allemaal!
  10. Ik meld mij af. Fijne avond allemaal!
  11. Dagpact MijnGerrit Dino
  12. @ wijfie hahaha ik vroeg erom, oke maar wijfie...wie controleert er of jij de pillen inneemt? op een dag vergeet je ze en heb je een excuus........net als ik nou ja, uh.. verbeter de wereld begin bij jezelf...ik denk dat ik maar ff mijn mond ga houden....tot morgen beste beeldbuiskijkers!!!!!!!
  13. Op de biechtstoel: Ik heb mij vandaag niet aan het pact gehouden. De fles die er nog lag is er inderdaad aangegaan. Na 2 glazen heb ik m verder leeg gegooid. En wat heb ik eraan gehad? niets... En waarom doe ik dit dan? Het was niet eens lekker. Valkuil...moe en hormonen....ik sluit mij aan bij Kohtje, leren met stress omgaan...alleen dat lost het probleem op. Bah! ps: Liever geen begripvolle reacties a.u.b.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...