Spring naar bijdragen

Aicha

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3.246
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    6

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

1.273 profielweergaven

Aicha's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Aicha

    Woorddomino III

    afwijzend sta ik nooit tegen onverbiddelijkheid, kan in bepaalde dingen heel eigenwijs zijn
  2. Aicha

    Woorddomino III

    Auto is leuk om te hebben maar niet noodzakelijk ben ik van mening en een fles wijn hoeft er al zeker niet bij.
  3. Hallo Bram 65, ik woon in Apeldoorn en met mij kun je chatten. Ik ben 59.
  4. Wat grappig, ik heb ook veel katten gehad en die liepen ook allemaal een rondje mee. Er waren zelfs twee zusjes die me elke dag van en naar het werk brachten. Uiteindelijk heeft dat wel hun leven gekost omdat ze 2 keer per dag een hele drukke straat over moesten. Maar ik mis ze nog steeds. Oeps ik geloof dat mijn tosti aan het aanbranden is.
  5. Aicha

    benhetzozat

    Hoi Alicia, van harte welkom hier. Ik hoop dat je hier kan vinden wat je zoekt. Mij heeft het in ieder geval heel ver gebracht. Veel steun van mensen die elkaar begrijpen Hoop dat dat voor jouw ook gaat helpen. Succes
  6. Oh Reacher dat was dan een misverstand. Nou wat leuks gaat het niet worden vandaag. Misschien als het droog blijft om een uur of 2 even naar het bos met hondje. Eet smakelijk
  7. Reacher volgens mij heb je je een beetje versproken. Gelacht wil je niet kenbaar maken maar in je laatste zin over nachtwaak positie zeg je iets te veel. Kunt bericht nog aanpassen.
  8. Zo even snel een taart gebakken voor MarQ en eet smakelijk dames en heren.
  9. Aicha

    Woorddomino III

    tractatie is voor mij een dagje niets doen en de boel de boel laten
  10. Zo ik zag dat MarQ jarig was dus snel eerst een felicitatie: Van harte gefeliciteerd joh !!! Verder een hele goedemorgen frummers. Ik meld me droog voor het dagpact van gisteren en zet me er vandaag weer bij. Goedemorgen. Dagpact: Rosa MarQ Kohtje Artax Aicha
  11. Nou Spud een mens heeft soms meer kracht dan hij denkt. Als ik door had gezet was ik er ook niet meer geweest. Maar ik heb het wel zonder vrienden moeten doen. Het is fijn als je ze hebt maar je moet het toch voor jezelf doen. Alhoewel een hoop steun van mijn hond heb ik wel gehad. Vooral veel geduld en liefde. En dat had ik toen net nodig.
  12. In sommige gevallen denk ik dat je wel gelijk hebt. Maar dat geldt niet voor alle depressies. Mijn broer is ooit zo depressief geweest dat hij niet meer aanspreekbaar was en niet meer at of dronk. Waar het vandaan kwam was niemand duidelijk en is meer dan een jaar opgenomen geweest. Op een gegeven moment overwoog men zelfs shock-therapie. Het was een hopeloos geval. Tot er iemand op het idee kwam hem lithium te geven. Binnen drie weken was hij weer de oude. Omdat mijn broer op een gegeven moment dacht dat hij die pillen niet meer nodig had en er mee stopte. Lag hij een aantal weken later weer op de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis. Na de toediening van de lithium kon hij drie weken later weer naar huis. Hij beseft nu ook dat hij niet zonder die pillen kan.
  13. In de detox heb ik eigenlijk nooit veel druk gevoeld om iets te moeten. Maar dat kan natuurlijk wel overal anders zijn. Detox is ontgiften en dan in overleg een vervolg behandeling in of niet. Mij is herhaalde keren een vervolgbehandeling voorgesteld voor mijn drankprobleem. Ikzelf vond van dat niet nodig Nou ja daar was dan de kous voor hun ook mee af. Als ik niet wil heeft het ook geen nut. Daar waren ze altijd heel makkelijk in.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...