Spring naar bijdragen

Asje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    99
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Asje's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Asje

    Zondag 6 april 2014

    Mupke, Ja 9 november 2013 is mijn stopdatum. Én op het klokje/de teller van Dylan kan ik nu precies zien hoeveel dagen ik gestopt ben. Super! Werkt voor mij als een hele goede stimulans!
  2. Asje

    Zondag 6 april 2014

    Ja, gaat heel erg goed! Op mijn iPad kon ik het laatste cijfer van mijn eerste hokje op de teller niet goed zien. Dylan heeft dit, na een berichtje, direct verholpen. Ik kan nu tot wel 4 cijfers zien. Dus op naar de 1000 dagen! Fijne zondag allemaal. Ik ga lekker sporten, borduren, boek lezen.........
  3. Asje

    Zondag 6 april 2014

    Goede morgen allemaal. Even een berichtje om mijn klokje te kunnen bekijken. Fijne dag!
  4. Asje

    Vrijdag 4 april 2014

    Af en toe is het nog moeilijk. Met name bij etentjes, feestjes, e.d. Ik heb wel gemerkt dat eigenlijk het afslaan vh eerste glas moeilijk is. Daarna niet meer. Daarna geniet ik van het nuchter zijn, het goed slapen én geen katers de volgende dag. Mijn extra tijd gebruik ik om te relaxen, boeken te lezen, met de honden te wandelen, in bad te liggen, e.d. Heerlijk............... Mijn Gerrit, hoelang sta jij al droog? Zie je antwoord vanavond laat wel; mijn man wil een film kijken en wil dat ik stop met tikken op mijn iPad........
  5. Asje

    Vrijdag 4 april 2014

    Ik ben de tel helemaal kwijt. Het zijn al weer 146 droge dagen. Wat gaat de tijd toch snel......
  6. Asje

    Vrijdag 4 april 2014

    Still going strong.... Even een berichtje zodat ik op het klokje v Dylan kan zien hoeveel dagen ik al droog sta. Volgens mij rond de 120. Ben benieuwd. Veel plezier allemaal met het fijne droge leven!
  7. Asje

    Zondag 2 maart 2014

    Sinds lange tijd weer een berichtje, want ik had het gisteren heel erg zwaar. Stond op het punt om een glas wijn te drinken én dacht dat ik het wel bij 1 zou kunnen laten. Gelukkig niet gedaan, omdat mijn man vroeg of ik het wel echt wilde. En toen dacht ik meteen 'nee ik wil het niet'. Ik weet dat ik het niet bij 1 glas kan laten. Maar weer een tijdje niet verder kijken dan 24 uur en genieten vh wakker worden zonder kater. Fijne zondag allemaal (vanuit het bewolkte Luxemburg)!
  8. Asje

    Zonnige zondag

    Still going strong! Volgens mij bijna 100 dagen droog nu (zie het dadelijk precies op het klokje v Dylan als dit bericht geplaatst is). Goed moment om nu ook de kilo's aan te pakken. Dus vandaag gestart met een brooddieet; ene dag brood, andere dag gewoon eten. Er moet 8 kilo af. Moet te doen zijn! Geniet allemaal van het niet drinken; geen katers en meer energie!
  9. Kurkdroog (grappige naam!) welkom op het forum! Still going strong!
  10. Still going strong DAGPACT Asje Fijne dag allemaal!
  11. Dylan, Sorry! Ik hoop niet dat de 'reminder' slecht valt!
  12. Ik ben al een paar weken niet op het forum geweest. Ik dacht 'even rustig bijlezen' en kwam toen het draadje voor Lytse tegen. Ik schrok me kapot. Wat erg!
  13. Ik schrik enorm van wat ik hier lees. Lytse was de eerste die reageerde toen ik onzeker mijn eerste stappen op het forum zette. Door haar berichtje voelde ik me enorm welkom! Zij heeft mij door de eerste moeilijke periode heen geholpen. Ik kan het niet geloven. Heel veel sterkte allemaal!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...