Spring naar bijdragen

Bij welke muziek hou jij het niet droog?


Jan40

Aanbevolen berichten

Die van Nickelback vind ik ook erg mooi.

ik hou het nooit droog bij don't cry van guns n roses een vriendin van me is alweer een hele tijd overleden en bij haar crematie werd ook guns n roses gedraaid (we houden sowieso van hun muziek). Kan alleen de link niet plaatsen zit op mn telefoon (niet letterlijk;-)).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Deze is bekender denk ik bij de meesten; de vorige CD van Agnes Obel; ook hier de hele CD.Dit is mijn auto CD als ik te opgefokt ga rijden in de spits en me erger aan medewegebruikers. Het helpt echt.

 

http://www.youtube.com/watch?v=5i0fXVNXF-M&list=PLrEgdZXNB0g7rtcmlP9xPxBXgCR0Jwdtj

bewerkt door erik
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik laat me idd op dit moment verbazen, ben druk bezig om alle muziekjes hier te beluisteren. Ben er nu ook pas klaar voor, of open voor, net zoals je het zien wilt. En weer besef ik hoeveel ik heb laten liggen door de drank: muziek, sport, sociale contacten. Wat een eenzaam en moeilijk leven had ik mezelf eigenlijk aangemeten....

Ik ga nog even verder rondsnuffelen hier, bedankt voor jullie bijdrages!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Leuk :) dat Nancy de CD van Agnes Obel zo mooi vind. Die CD heb ik helemaal grijs gedraaid. Echt mijn tot rust breng CD is dat en dat is vaak best nuttig voor me. Ik ken veel muziek via mijn vader. Hij heeft echt elke week meerdere nieuwe albums en als ik op bezoek ga laat hij het altijd horen wat hij nieuw gevonden heeft. Zelf vind ik het ook leuk om nieuwe muziek te zoeken maar minder actief dan mijn vader erin;

 

De post van MijnGerrit; I want you van Costello. Vond een cover die ik wel erg mooi vind

 

bewerkt door erik
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vanwege zoenende vrouwen en wat naakt (en de mods kennende) deze maar even onder een link en niet als youtube filmpje. Als je er op klikt ben je hiervan dus bewust. Ik post het toch omdat ik het een van de meest gevoelige romantische nummers is die ik ken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Deze is ook met vrouwelijk naakt maar heel mooi en liefdevol in beeld gebracht, Tekst is van Toon Hermans en gezongen door Mathilde Santing. je bent je hier dus bewust van als je op deze link klikt. Ik kan een heel lange tekst schrijven waarom ik dit een prachtig nummer vind maar luister zelf maar.

bewerkt door erik
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...