Spring naar bijdragen

Blondje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Blondje geplaatst

  1. Blondje

    Maatje gezocht

    Hoi Annie! Bedankt voor je reactie . Bij mij gaat het al veel beter dan hoe het in het begin was. Inmiddels uit de ziektewet, druk aan het solliciteren en kan zelf een drankje nemen en mezelf in controle houden. Echt een verademing! Maar brand maar los!! En van harte met je eerste dag, de eerste paar dagen/weken zijn echt mega lastig. Therapie heeft mij heel erg geholpen, ik hoop dat dit bij jou ook het geval is. Fijne avond!! Xx
  2. Blondje

    Maatje gezocht

    Hey hey! Het is inderdaad een tijdje geleden, heb een zeer drukke tijd achter de rug, examens, verjaardag en 2x in de week naar de psych dus vandaar niet meer gereageerd. Ik las het elke keer en dacht "ik reageer zo wel ff" Maarja dat vergat ik dus ☺️ Ik ben 1 dag in de week student dus voor mij is die verleiding al minder. Na een dag school is de trek altijd hoog maar ik zorg nu dat ik een lekker apart speciaal alcoholvrij drankje in de koelkast heb staan waar ik tegenwoordig ontzettend naar uit kijk! Ik voel me zoveel beter nu ik niet meer drink. Op mijn verjaardag heb ik 1 wijntje gedronken in overleg met Tactus en mijn vriend. Dit was een aparte ervaring maar heb mezelf i'm bedwang kunnen houden en er een uur mee gedaan! Normaal was zo'n glas met 10 minuten leeg. Stoppen met drinken was mij niet gelukt zonder Tactus en de mensen om mij heen te vertellen wat er aan de hand is. Die steun heb ik echt nodig want eerder dacht ik altijd dat niemand om mij gaf en door er over te praten bleek het toch anders te zijn. Ik hoop dat je hier wat aan hebt, vragen zijn altijd welkom
  3. Blondje

    Meisje 25

    Ik weet niet of iemand het leest maar ik type gewoon want wil mijn ei kwijt. Laatste tijd aan de familie verteld dat ik bij Tactus loop en bijna mijn doel van 2 maand behaald. Mijn "trainer" vroeg of ik mijn doel wil verlengen. Dit heeft me echt aan het denken gezet, blijf ik langer van de fles af of ga ik een poging wagen om te kijken of ik mezelf eindelijk in de hand kan houden. Nieuwsgierig maar ook super angstig. Nu met het mooie weer begint het ook wel meer te kriebelen, lekker op het balkon of terras zoals ik eerder elke week deed. Vooral op zondag vaste prik speciaal pils voor de helft van het geld. Ik zie die vriendengroep bijna niet meer en dit vind ik ook jammer. Ik ga heel af en toe mee maar dan als ik echt sterk in mijn schoenen sta. Vandaag is het anders, de nieuwsgierigheid is hoger dan de angst. Ik mis het gevoel een beetje dat ik kreeg, maar er afscheid is al geweest, meerdere malen zelfs al. Woensdag begin ik naast mijn training ook nog sessies bij de psych, dus sowieso de beste optie is blijven stoppen totdat ik dit ook allemaal heb overwonnen anders sta ik weer bij er begin. Ik voel me zoveel beter nuchter maar vandaag een wat mindere dag met een wat minder uitzicht op morgen, me "verantwoordelijken" bij het UWV, tenminste zo voelt het. 'S avonds lekker sushi eten in een restaurant, ben benieuwd hoe dat loopt. Is er misschien ook iemand die intensiever contact zou willen? Ik denk dat ik dat wel prettig zou vinden. Ik had me al gemeld bij maatje gezocht maar weinig reactie helaas. Groetjes!!
  4. Blondje

    Even voorstellen

    Heel herkenbaar!! Maar goed bezig!! Ik worstel ook nog steeds om mezelf aan het sporten te zetten, wil eerst beter in mijn vel zitten, ik weet alleen niet of het een smoes is of dat het echt zo is. Een dag thuis zitten is voor mij echt gevaarlijk, dan slaat de verveling en dus ook trek toe. Heel veel sterkte!
  5. Blondje

    Meisje 25

    Hoi Erik, Bedankt voor je reactie. Ik vind het echt super knap dat je het zonder therapie doet! Ik zou het zonder namelijk echt niet kunnen, er waren vele malen geweest dat ik bij mezelf dacht "nu ga ik echt stoppen". Van harte met je nieuwe werk!! Zou best wel lastig zijn in de zorg met al die bezuinigingen. Ik zit ook in de zorg en welzijn (leer voor tandarts assistente) en heb bijna m'n papiertje. Ik had een werkplek wat achteraf toch niet helemaal mijn plekje was maar mijn contract is niet verlengd (ook niet gek na een half jaar in de ziektewet) maar ik moet binnenkort op zoek naar een nieuwe werkplek en dit gaat ook lastig worden want er is weinig vraag helaas. Ik denk dat jij nog 1 van de jongste bent die ik hier heb ontmoet haha en inderdaad het is maar een cijfer, ik heb er persoonlijk wel moeite mee dat er bijna weer een jaar bij op komt. Hoop meer van jou/jullie te horen. Dit bevalt me echt goed dat ik zo mijn ei kwijt kan. Sterkte dit weekend!
  6. Blondje

    Meisje 25

    Dat is best nog een verhaal! Ik kan het haast niet geloven dat ik dan inderdaad 1 van de jongste hier ben. Hoe moeilijk moet het voor jou/jullie wel niet zijn met kinderen erbij. Maar aan de andere kant heb je wel een super goeie reden om jezelf te beteren. Ik ga zo naar mijn 8e sessie bij Tactus, "anders denken", ik merk al heel erg aan mezelf dat ik dat echt al doe..... Vele dagen denk ik er niet eens meer aan en andere keren denk ik: "het is helemaal niet nodig". Deze week ook voor het eerst uit mezelf mijn emoties geuit naar mijn vriend omdat hij iets deed wat ik niet leuk vond. Ik heb er wel een middag over moeten denken maar toch de stap genomen en het was goed gelopen, dus mijn angst dat hij mij erom zou verlaten was nergens voor nodig. Hele fijne dag nog!!!
  7. Blondje

    Meisje 25

    Hoi hoi, Ik wist zelf wel dat ik er niet van af kon blijven maar doordat ik in de ziektewet kwam en de psych mij niet eerder wou helpen voordat ik bij Tactus was geweest kwam het meer in het daglicht, helaas ging er een maand overheen sinds m'n eerste gesprek bij Tactus en de start van mijn training. Die maand was december, en je voelt hem al aankomen, in die maand 3x ziek geweest en misschien wel 15x gezegd dat dit de aller aller aller laatste keer zou zijn. Bij de derde keer dat ik ziek was stond mijn vriend wiedend maar ook heel verdrietig naast het bed en vertelde mij als het nog een keer zou gebeuren dat de relatie voorbij zou zijn. Toen begon er een lampje te branden en bedacht ik mij wat ik nou allemaal op het spel aan het zetten was. Dit is een enorme stok achter de deur maar ik ben ook nog nooit zo bang geweest voor Iers, in dit geval dus alcohol. Normaal ben ik ook wel actiever nu maar zaterdag even biet, alle klusjes waren in huis gedaan en ik zit te denken en te malen over alles en nog wat. Het weer was ook niet super wat direct op mijn gevoel slaat. Gelukkig heb ik de drank nog steeds weten te weerstaan dus het beloningspotje begint al aardig te spekken Hoe ziet jouw situatie eruit? Dan kan ik een beeld krijgen van jou, ben benieuwd wat we gemeen hebben. Jij ook veel succes!!
  8. Coldplay, the scientist. Deze werd gedraaid bij de crematie van mijn pap, bij de eerste 2 noten begin ik al....
  9. Blondje

    Meisje 25

    Oja en nog even voor snoek: de trek begint steeds minder te worden en ik denk er ook niet eens meer dagelijks aan. Ik voel me minder down en steeds blijer dus dat is wel echt een vooruitgang. Ik ben met mijn partner al samen bij een relatie therapeut geweest waardoor ik achter kwam dat ik meer moest delen wat heel moeilijk is voor mij. Vanaf morgen ons geforceerd gesprek tijdens het eten, hopen dat dit iets gaat helpen maar helaas zou hij het nooit het begrijpen zoals iemand hier het zou doen. Fijne avond
  10. Blondje

    Meisje 25

    Hey hey, Ik ben ook schadevrij het weekend door gekomen, gister had ik het moeilijk doordat ik de dag niets heb gedaan en kon doen, verveling is een triggerpunt bij mij. Vandaag te druk geweest met treinen dus nu helemaal moe in bed. Kinderen zijn gezellig maar het is vast fijn als de rust is weder gekeerd. Ben blij om te horen dat je niet aan je trigger gevoel hebt toegegeven. Het blijft natuurlijk een dagelijkse strijd en helaas hoort daar vallen en opstaan bij volgens mijn trainer alleen hoop ik niet dat ik die terugval naam want hij beangstigd mij enorm. Ik heb nog niet echt veel kunnen lezen maar ga dit morgen doen zodra mijn vriend op werk is. Een hele fijne avond nog!
  11. Blondje

    Meisje 25

    Hoi iedereen, Ik ben een meisje/jongedame van 25 en sinds kort volg ik de training verslaving de baas. Doordat ik in het verleden nare dingen mee heb gemaakt (gepest, vader verloren aan DE ziekte, buitenbaarmoederlijke zwangerschap, financiële tegenslagen, moeilijk contact met mijn moeder na het verlies van mij vader) en ik mijn emoties niet kan uiten en er niet mee overweg kan bood drank mij een uitweg. Inmiddels ben ik al bijna 5 weken nuchter. Ik heb 2,5 jaar een relatie en woon ook samen maar voel me niet begrepen. Graag zou in contact komen met "lotgenoten".
  12. Blondje

    Maatje gezocht

    Hoi mijngerrit, Bedankt voor je reactie! Van harte ☺️ K ga maandag naar de 5 weken. Ik zal zeker even een berichtje plaatsen bij voorstellen, bedankt voor de tip. Lekker gegeten overigens??
  13. Blondje

    Maatje gezocht

    Hoi iedereen, Ik ben een meisje van 25 en sinds 2 maand volg ik verslaving de baas en het gaat de goeie kant op, inmiddels een maand nuchter en de trek mindert. Graag zou ik met iemand in contact komen rond mijn leeftijd. Ik ben aan de drank gegaan doordat ik een aantal nare dingen mee heb gemaakt en moeite heb met mijn gevoelens te uiten. Graag zou ik door iemand "begrepen" willen voelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...