Jac Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april Een onbekend soort vis in de olie/roomboter gebakken, aardappelpuree ( aardappelen schillen, koken, een klein pannetje met een pak roomboter op heel laag vuur smelten en die klaren dan salie erbij ff door laten garen dan aardappels afgieten boter afgieten door een zeef zodat de salie in de zeef blijft en dat door de piepers heen en je hebt restaurant waardige puree ) en groente , sperziebonen uit de diepvries Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
ikkanhet Geplaatst 16 april Auteur Rapport Share Geplaatst 16 april @Smaragdie leuk je te lezen lieverd en dat het goed met je gaat. Keep up the good work. Smaragdie reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
brazer Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april 1 uur geleden zei Smaragdie: Echt je schouderkarbonades 1,5 uur in de pan? niet taai, maar wel hard krokant, het ligt als het ware te frituren, einde rit. het gaat mij vooral om de smaak die zo ontstaat, met speklappen gaat het ook Smaragdie reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
bolletje Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april 32 minuten geleden zei ikkanhet: Klopt ik krijg komende maandag een ct scan. dan ben ik een beetje te vroeg. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Jac Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april 1 minuut geleden zei brazer: niet taai, maar wel hard krokant, het ligt als het ware te frituren, einde rit. het gaat mij vooral om de smaak die zo ontstaat, met speklappen gaat het ook Je zal wel gelijk hebben maar karbonades worden nooit geen spek lappen Smaragdie reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Smaragdie Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april (bewerkt) Dank allen! En Brazer okay. Ik ga het morgen ook proberen hmmm @Claudiusalles okay met u? 16 april bewerkt door Smaragdie Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
brazer Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april @Jac goed bezig. ik lees dat je de boter klaart, maar er niet in bakt. Doet dat er toe voor de smaak van de puree? trouwens een heel pak roomboter van 250 gram?? dat zal wel smeuig worden. Sperziebonen uit de diepvries, niks mis mee, spotgoedkoop en zonder al dat zout wat in glasconserven zit. snap er altijd weing van dat gezond eten duur zou zijn, aardappelen 40-50 cent per kilo, pakje koolvis, drie euro, de sperziebonen , klein klontje boter en hoppa. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Roberto Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april 2 minuten geleden zei Jac: Je zal wel gelijk hebben maar karbonades worden nooit geen spek lappen Ja @Jac, al eerder op deze dag had ik gelezen over die karbonades van Brazer. Bij mij worden die dingen juist heel zacht als je ze maar lang genoeg door laat prutten. Tot dat ze van zelf van het bot vallen. Als je ze vervolgens in een frituurpan gooit worden ze lekker krokant, net als speklapjes. Volgens mij bedoelde Brazer dit. Of het vuur staat te hoog, dat kan ook. Dan branden ze aan. ps ik zal mijn recept voor kippensoep eens opzoeken wat ik hier jaren geleden heb gepubliceerd. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Roberto Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april 4 minuten geleden zei brazer: snap er altijd weing van dat gezond eten duur zou zijn, aardappelen 40-50 cent per kilo Ja, dat zijn Tsjechische prijzen voor brambories. De witlof schijnt daar peper duur te zijn. Of heb ik jou niet goed begrepen @Jac? Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Claudius Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april 10 minuten geleden zei Smaragdie: Dank allen! En Brazer okay. Ik ga het morgen ook proberen hmmm @Claudiusalles okay met u? Nee niet echt. Ik ben spijtig genoeg weer aan't drinken. Na bijna twee jaar nuchter door het leven te gaan. Welkom terug hier Smaragdie reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Smaragdie Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april Op deze manier verspil je teveel gas en ik doe dat ook zelf met sucadelappen. Dat moet idd uren maar niet karbonades en speklappen. Hard aanbakken en zacht afmaken maar ik bemoei mij er verder niet mee. Dank allen btw X Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Smaragdie Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april Jammer @Claudiuswel nog een plan??? Heb morgen meer tijd maar als ik wat kan doen. Drink je vanwege de pijn. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Claudius Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april @Smaragdie Ik denk vooral eenzaamheid. En veel kleine zorgen. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Roberto Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april (bewerkt) 9 minuten geleden zei Claudius: Ik ben spijtig genoeg weer aan't drinken. Na bijna twee jaar nuchter door het leven te gaan. Ja jammer @Claudius, wat is de reden geweest dat je weer aan het drinken bent? Je had het volgens mij minstens twee jaar volgehouden. ps sorry, een beetje overlap met Smaragd nu. 16 april bewerkt door Roberto overlap Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Smaragdie Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april Okay duidelijk en eerlijk @Claudius zullen we het morgen hier privé over hebben. Niet voor en public. Ben blij dat je er nog bent!! Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Claudius Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april @Roberto Ik had niet echt een reden. @Smaragdie Ik heb ook niet echt tovermiddelen zoals anti buse of dergelijke, allemaal geprobeerd werkte niet bij mij ,ik moet het zonder doen Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Claudius Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april @Smaragdie okee Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Smaragdie Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april 2 jaar is niet niks Claudius dus je kan je kan het zeker je hondje heet nog steeds Femke is ze er nog? Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Roberto Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april (bewerkt) 10 minuten geleden zei Claudius: ,ik moet het zonder doen @Claudius, volgens mij raak je hier jouw eigen kern. Zonder jouw verliefdheid op dat meisje uit de kliniek. Zonder jouw verliefdheid op die tv-presentatrice. En zonder jouw hondje. Wel opzoek gaan naar iets nieuws. En niet bij de pakken neer gaan zitten. 16 april bewerkt door Roberto aanvullingen Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Jac Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april 27 minuten geleden zei brazer: ik lees dat je de boter klaart, maar er niet in bakt. Doet dat er toe voor de smaak van de puree? Ja zeker en voor het eventueel bewaren is het beter en ja het wordt heerlijk smeuïg en lekker door de salie Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Jac Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april 28 minuten geleden zei Roberto: Ja @Jac, al eerder op deze dag had ik gelezen over die karbonades van Brazer. Bij mij worden die dingen juist heel zacht als je ze maar lang genoeg door laat prutten. Tot dat ze van zelf van het bot vallen. Als je ze vervolgens in een frituurpan gooit worden ze lekker krokant, net als speklapjes. Volgens mij bedoelde Brazer dit. Of het vuur staat te hoog, dat kan ook. Dan branden ze aan. ps ik zal mijn recept voor kippensoep eens opzoeken wat ik hier jaren geleden heb gepubliceerd. Dan ben je de karbonades aan het stoven Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Jac Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april 25 minuten geleden zei Roberto: Ja, dat zijn Tsjechische prijzen voor brambories. De witlof schijnt daar peper duur te zijn. Of heb ik jou niet goed begrepen @Jac? Ja idd Witlof is import uit Nederland kan je ook alleen kopen bij speciaal zaak zoals een soort Makro Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Roberto Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april (bewerkt) 4 minuten geleden zei Jac: Dan ben je de karbonades aan het stoven Ja @Jac, dat zei ik toch, anders branden ze aan. En voor er hier weer verwarring onstaat: ik heb het over schouderkarbonades. Geen rib of haas. ps een vroegere vriend van mij dacht dat haaskarbonade van een haas kwam. 16 april bewerkt door Roberto Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Smaragdie Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april (bewerkt) Nooit geweten dat witlof elders zo duur kon zijn@jac is jouw drankknop geheel om. Zo knap waar jij uitkomt. Dronk dezelfde hoeveelheden btw. 16 april bewerkt door Smaragdie Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Jac Geplaatst 16 april Rapport Share Geplaatst 16 april 5 minuten geleden zei Roberto: ps een vroegere vriend van mij dacht dat haaskarbonade van een haas kwam Je zocht ze wel uit hé Francoise reageerde hierop 1 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen
Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten
Account aanmaken
Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!
Registreer een nieuw accountAanmelden
Ben je al lid? Meld je hier aan.
Nu aanmelden