Spring naar bijdragen

Di 17 dec 2019


bumperjim

Aanbevolen berichten

Ja heel jammer. Maar ik was er natuurlijk zelf bij @knakker

De meeting was goed. Het was iets anders vormgegeven dan AA die ik eerder bezocht. We hebben geen stap behandeld bijvoorbeeld, maar wel een thema wat op vrijwel iedereen betrekking had. Ook op mij. En ik had een leeftijdsgenoot. Al had die een andere verslaving. Maakt niet uit. Ik vond vanavond helpend. En ik ben na afloop zelfs afgezet op het station door een lieve vrouw die het aanbood. Dat scheelde me een uur extra reizen. Moeilijk om te aanvaarden. Maar het was heel lief. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo was mijn 1e meeting op 2  plaatsen volgens mijn gps. Voelde me dus behoorlijk genaaid toen ik daar kwam en niemand van adb trof, maar gelukkig had ik een nummer van iemand die mij naar de juiste locatie verwees en was ik erbij

Ik was toen wel een beetje overstresst maar maakte niet uit

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heel goed, al ben je dan natuurlijk de eerste die niet herkend word, en zijn er vragen. Maar ik ben enkel positief. Wel lastig om te moeten zeggen/toegeven dat je nog totaal geen ervaring hebt om te kunnen zeggen dat je al (...) maanden clean bent. Dat je tot hooguit een paar dagen komt. Of zelfs een aantal uren. Dat is erg confronterend. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Djw allemaal! Ja ik maakte het groter in mijn hoofd dan het uiteindelijk was. Alhoewel, blijft een beproeving altijd dit. Achteraf is dit gemakkelijk tikken. En die examinator waar ik het niet mee kan vinden, viel best mee. Ze had een goede dag ws, net als ik :D

Nu zaak dat ik morgen mijzelf bijeen ga houden. Alleen een teamoverleg in de middag en donderdag vrij.  Dit jaar wil ik het sowieso droog gaan houden, wil ik gewoon echt. Moet alleen wel blijven plannen, is niet anders voor nu.

@Myle Goed dat je gegaan bent. Hou je haaks=bijeen lief mens.

Ga slapen, ben kapot. Tot morgen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 uur geleden zei Bor:

 

Zucht..zo moe hiervan. Ik lijk er niet uit te geraken, ik probeer het zonder toe te geven  maar it sucks.

Sorry, heb het wel 10 keer terug gelezen. Wat bedoel je ermee? De situatie sucks of hoe je je staande probeert te houden? Beiden natuurlijk. Gedronken/teveel? Sorry als het te direct is zeggen. Dan verwijder ik het morgen/vandaag. Ga nu echt slapen. Deze zin blijft hangen en is herkenbaar natuurlijk. 

Ik probeer het zonder toe te geven(jouw woorden), kan het op zoveel manieren opvatten natuurlijk. Lees je morgen wel. Niet gaan bingen, overbezorgde ik. Je kent mij wel een beetje.

Doet mij aan de zomer denken toen we beiden in een hel zaten. Tot morgen lieve @Bor

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...