Spring naar bijdragen

Vrijdag 11 oktober 2019


Waldorff

Aanbevolen berichten

Wat die pammetjes betreft, voor mij heeft het geen meerwaarde. Ik heb zowat het hele farmaceutisch kompas al geslikt. Niks met resultaat en dat was slapen. Ik slaap nog steeds niets. Ik zou nu weer alcohol willen bestellen

 Gewoon omdat dat me voor een dag of meerdere dagen KO zorgt. Maar het helpt uiteimdelijk niet. Waarom denk ik eraan?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bestel gewoon 3 halve liters bier, niet 8(dat is te veel). Denk dat ik dan rust ga ervaren. Geheel droog ga ik het nooit houden, hoe ik mijn best ook ga doen. Morgen afspraak om 14 uur, dus lam kan ik er niet aankomen, ga iemand helpen met verhuizen. Kan ik niet maken om dat te laten afweten. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Smaragd !!!! Die 3 halve liters zijn voor jou teveel. 3 of 8 maakt niet uit denk ik. 

En tussendoor denk ik dat als je het bij die 3 kan houden, dat je dan voor vanavond een heel eind bent. 

Als je weet dat je het sowieso niet droog gaat houden is dit waarschijnlijk het beste. Maar het geeft wel aan wat voor rotverslaving het is. Damn

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Neemt niet weg dat ik even wil zeggen: ** met je bier. Rot op met die verdoving. Je weet beter toch? Nogmaals, well hell. Je bent méér waard dan deze situatie. Neem niet meer dan die 3 dan oké? Dan kan je er waarschijnlijk nog zijn voor anderen. Slaap zacht 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb het idd maar wel aan partner gezegd. Werd niet heel leuk ontvangen, hij gaat in 1 van de logeerkamers slapen. Hij doet maar. Ben je eerlijk en gaat hij kwaad worden. Had maar beter niets kunnen zeggen. Maar goed, ga niets bestellen. Geen zin in die ruzies daarover morgen. Trek is er, ga in bed liggen met een boek en netflix. Beter mijn mond kunnen houden maar goed, hij is bang dat ik mij de vernieling in drink. Dat kan nooit met 3 maar goed. Leg mij er maar bij neer.

Welterusten, ik zal wel voor geen meter slapen natuurlijk. Wel droog dan morgen voor wat het dan nog waard is. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Morgen droog zijn is het waard @Smaragd. Het lijkt me logisch dat je partner je drinken niet in dank afneemt. Hij weet ook inmiddels wat het allemaal betekent? Wel erg knap dat je eerlijk bent. Je mond houden is geen goed idee en dat heb je ook niet gedaan. Nu is het even opstaan en verder. Sterkte lieve jij.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb 60 keer sorry gezegd en wat andere lieve woordjes, nu komt hij ook gewoon in het grote bed liggen. Snap hem wel maar had het ook stiekem kunnen halen en verstoppen(vaak genoeg gedaan in het verleden) Klinkt allemaal heel kinderachtig maar die trek is er ineens dan. Zie/voel het niet ineens meer aankomen. Voorheen wel, nu niet meer. Dat is nog het erge, veel gevaarlijker dit. 

Wel dus een droge afmelding voor het dagpact.

Ga wel nu wel in bed anders denkt hij dat ik toch iets ga doen. Trek is nu ook echt weg, kan niet tegen ruzie, is mijn grootste trigger. En we hadden geen ruzie, wel een film gezien met veel geweld en agressie. Hij vind die actie films leuk, ik niet, doe dat voor hem. Denk dat het daardoor kwam. Maakt iets in mij los. Morgen maar hier thuis over hebben, ga wel naast dat lieve snurkende machootje liggen. Hou ook echt heel veel van hem. Wat had ik dan verwacht van hem? Ja hoor doe maar......Er naief maar goed, het is goed zo. Ben ook echt dood moe. Tot morgen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

34 minuten geleden zei Smaragd:

Snap hem wel maar had het ook stiekem kunnen halen en verstoppen(vaak genoeg gedaan in het verleden) Klinkt allemaal heel kinderachtig maar die trek is er ineens dan. Zie/voel het niet ineens meer aankomen. Voorheen wel, nu niet meer. Dat is nog het erge, veel gevaarlijker dit. 

Bij mijn ex ging ik regelmatig op stap, enkel om een fles te halen. Die verstopte ik dan tot in de nacht. Ze was alleen niet helemaal achterlijk. En we hadden er ruzies over.

Slaap well. Ik ben (ook) doodmoe. Tot morgen.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi @Bor dat is een goede vraag. Vroeg me dat net dat ook zelf af. Ik denk dat ik het dan idd niet eens gedaan had. Het benoemen bracht mij al wat opluchting en de lading van de trek af. Hij dacht eerst dat ik een grapje maakte, wat niet zo was. En toen dacht ik zelf, wat een belachelijk idee van mezelf. Ik wilde het toen niet toegeven aan hem. Ik kan dan heel eigenwijs zijn. Nu ben ik blij dat ik het heb weerstaan. Maar alleen heel vervelend dat het mij ineens zo overvalt. Gehele dag en avond geen last en ineens pats boem is het er. Eng blijf ik dat vinden maar goed het is iig gelukt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...