Spring naar bijdragen

Zaterdag 13 oktober 2018


Lars

Aanbevolen berichten

3 uur geleden zei Bor:

Ik val tussen relatieperikelen. Bor don't like relatieperikelen. 

Gewoon nee is nee Tatum. En ja is ja. Maar als jij niet duidelijk ja of nee zegt.. Snap ik dat hij het ook niet snapt wat jij wilt. 

Toch? 

Waarom zit je in godsnaam z'n foto's af te zoeken op fb? 

Borrie, dat is begonnen toen hij mij stalkte. Hij kwam voor de deur staan. Hij belde me 2x per week. Altijd hing ik op en liet ik hem staan. Maar ook reageerde hij op mijn facebook met haar account (ik had hem geblokkeerd) en toen is het stalken van mij naar haar begonnen. Hij toont geen foto's van vrouwen. Altijd open voor een ander. Zij wel. Net zoals ik toen.

bewerkt door Tatum
Link naar opmerking
Deel via andere websites

En over nee is nee........bij mij ook. Maar hij is een verwend kind, dat geen nee kan horen. Daar ben ik ook op afgeknapt. Ik moet er niet aan denken dat hij nog dagenlang weer bij mij op de bank komt hangen. Werkeloos en wel. Laat het haar maar doen. :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

So Lika...

Hier de resten van gister...chili con carne, wraps, en wat er allemaal in op en bij hoort....lekker! Dieettechnisch niet helemaal handig....Door de week is dat allemaal heel goed te doen. Kost het me geen enkele moeite 'gezond' te eten. In het weekend anders...en ach...dat is ook prima. Is niet eens ongezond, maar meer koolhydraten...en raar maar waar, dat merk ik wel Eerder honger en vol gevoel. Maar, ik drink niet, paprikachips heb ik ook al lang niet meer gehad...sport...moet niet gekker worden.

Zo een lekkere kop thee..misschien nog kopje koffie en stukje chocola. Filmpje en slapen...rustig an.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 months later...

Ik zou graag meepraten over het fenomeen tweelingzielen

Ik heb mijn tweelingziel 3,5 jaar geleden ontmoet. Toen wist ik nog helemaal niets van dit onderwerp af en heb ik hem zoveel mogelijk op afstand gehouden, ivm mijn gezin. Wij hebben geen fysiek contact meer. In de tussentijd heb ik aan eigen lessen kunnen werken, veel over mijzelf terug gevonden en veel ontwikkeld. Dankzij mijn twin leerde ik te reflecteren op processen. Ik heb dit meegenomen in de laatste jaren en ben eindelijk van mezelf gaan houden, maar de laatste tijd mis ik hem weer enorm. Mijn twin zit ook in een relatie en fysiek samenzijn is niet mogelijk, maar ik zou er de wereld voor over hebben om zo nu en dan weer even met hem te spreken en te lachen. 

Even een kleine update vanuit mijn kant en een kennismaking!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...