Spring naar bijdragen

Zondag, Paasdag, 1 april 2018


jowan

Aanbevolen berichten

Nee, sowieso niet actief meer. Dat klinkt stoerder dan het is, ik hou gewoon niet zo van sport. Heb alleen vroeger een beetje gevolleybald.
Omdat dat goed voor me zou zijn.
Kijken (op tv) enkel grote gebeurtenissen maar dan nóg maar zo af en toe...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Reacher:

De bloemen zijn als gewoonlijk voor Jannigje. :)

Jannigje, ik begin een moeizame relatie te krijgen met de vogels uit de buurt. Tegenwoordig zet ik een bakje kattenbrokjes buiten omdat ik hier op het dierendraadje heb gelezen dat katten om de zoveel tijd hun maagjes moeten kunnen vullen. Die brokjes zijn tegen blaasgruis (omdat mijn Socrates anders last krijgt) en die brokjes kosten een miljoen euro per kilo. 

Je raadt het al: de vogels eten die op. Mijn filosofen kijken vriendelijk toe. Die eten geen vogels want dat is slecht voor hun karma denk ik. 

Dus nu komt er een zwerm eksters met een roedel merels jouw kant op. Ze hebben in ieder geval geen last van blaasgruis. :angry:

Zowaar gelukt, nu dan dus maar gauw reageren op @Reacher haar bericht! In vind je een engel, echt waar, lief hoe je steeds aan me denkt. Dat doet me goed. Ik heb niet veel gereageerd door technische en gezondheidsproblemen, maar vandaag lukt het wel.

Laat de eksters en merels maar komen, geen probleem mee. Maar die duiven daarentegen!! Het bekende verhaal. Ik ben een aantal weken niet thuis geweest, dat is te merken. Mijn balkon stinkt echt, bah!  Ik heb bordjes staan dat het voer alleen voor de koolmeesjes is,   maar blijkbaar kunnen ze het niet lezen, of ze vertikken het.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 , ach @fleurtje, wat enorm aardig. Ik zwaai terug.  Hier een pittig dagje, maar een droge avond in. Hoe is t met u? Ik krijg altijd de neiging naar vlaamse mensen u te zeggen. Kweenie of dat goed is maar goed bedoeld, in ieder geval. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ga straks mijn hondje wat vroeg uitlaten. Het is even genoeg vandaag, en ik wil mezelf  beschermen. Door wat heftige dingen mezelf beschermen werkt goed voor mij.  Dus dat doe ik.  Ben nog steeds giga moe ook door de nasleep van het ongeval. Heerlijk om vandaag gewoon zeer zen te doen. Morgen ook zen met ' s middags een bezoek met een vriendin aan een tuincentrum en in de avond mijn aagroep. 

Ieder een mooie avond verder. 

Vooral @harald en @zeilbootbewoner wil ik veel sterkte envooral kracht toewensen 

bewerkt door Gast
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank je wel @Lika. En beterschap met griep, moeheid etc. ik ga zo na het rondje hondje mijn mandje in. Na een droge avond. Gewoon afsluiten met een mooie thee.  Nou ja.. Gewoon??? 

Goedenacht alvast mensen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

14 minuten geleden zei zeilbootbewoner:

Heb het droog kunnen houden vandaag

Met moeite 

Dat is goed!  Als het (te) gemakkelijk zou zijn, doen verslaafden hun best niet want:  "Dan kan ik het altijd nog een keer proberen." 
Maar elk drinkgelag brengt je dichter bij de dood.
Laat je moeite niet vergeefs zijn. Zoek contact met je fellows, die zijn eraan gewend dat je je schaamt bij terugkomst na een terugval. Je hoeft je overigens nergens voor te schamen, het hoort er kennelijk gewoon bij. Het is jouw pad, jouw nuchterheid, jouw herstel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...