Spring naar bijdragen

Best

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    142
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

535 profielweergaven

Best's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Best

    Jaarpact

    Dank jullie wel allemaal! Een jaar geleden had ik niet verwacht dat ik het zou redden om een jaar niet te drinken, maar het is gelukt. Nu zit ik op de helft van 2 jaar niet drinken
  2. Goedemorgen allemaal, ik kreeg net berichtjes dat mijn kleine man een redelijk goede nacht heeft gehad en qua temperatuur en eten weer beter gaat dus het hoogtepunt was afgelopen weekend bij mij en daar ben ik blij mee. Nu weer verder met het werk, maak er een mooie dag van iedereen.
  3. Best

    Voorstellen

    Dank jullie wel allemaal voor de mooie woorden
  4. Best

    Voorstellen

    01-08, het is vandaag 1 augustus en dat is dit jaar een hele rare datum. Een paar jaar geleden zeiden mijn exgenote en ik; Ja, ik wil tegen elkaar op deze dag. Als je me toen had verteld dat ik er nu op deze manier bij had gezeten had ik je waarschijnlijk heel hard uitgelachen. Mijn nieuwe vrouw zou toch nooit bij me weg gaan? En al zeker niet zo snel! Kom op man, ik heb mijn leven voor elkaar toch? Ik heb een vaste baan, we hebben een koopwoning, ik heb net ja gezegd tegen de mooiste, slimste en knapste vrouw op aarde en er komt een baby aan... Nooit had ik toen kunnen denken dat een half jaar later die gelukkige ik van toen weer in de schuur stiekem zou drinken. Dat ik weer mijn hoofd stil wilde zetten met drank, dat ik weer de stress wilde vergeten met drank. Dat ik mijn gezin waar ik op 01-08 zo trots op was, zou verwaarlozen omdat de egoïstische Best zichzelf weer zielig vond en dat hij zijn angsten en emoties weg moest drinken. Wist ik dan niet dat dit niet kon en dat het raar was? Ja natuurlijk wel, maar dan nam ik er gewoon nog 1 of 2 en dan was dat schuldgevoel ook weg. Ik zorgde niet voor mijn gezin, simpelweg omdat ik dat niet kon op die manier. Nu is het 01-08 en ik had dit weekend mijn zoon. Mijn zoon waar ik niet voor kon/mocht zorgen en dit weekend was hij ziek. Diaree en overgeven met alles wat daarbij hoort inclusief koorts en slapeloze nachten. En weet je? Ik ben trots op mezelf. Ik heb vanmiddag mijn zoon terug gebracht naar zijn moeder, mijn exgenote en ik was blij omdat ik nu het afgelopen weekend voor het eerst voor mijn zieke zoon mocht/kon zorgen. Ik kon hem knuffelen, troosten en verzorgen! Kon? Ja, kon! Een half jaar geleden (toen was hij voor het laatst ziek) had ik dit niet gekund. Ik heb een kl**e weekend met een ziek kind en een trouwdatum van een mislukt huwelijk, maar ik kan er wel mee omgaan, en ik ben er eindelijk voor mijn kleine man zoals een vader dat hoort te zijn.
  5. @Yvonne & @ikkanhet, Dank jullie wel voor het compliment. Ik voel me inderdaad ook minder donker. Gisteren nog een sessie gehad bij de NLP en daar een herhaling aan zetten gedaan waardoor ik weer goed weet wat Ik moet doen om uit de bui te komen. Uiteindelijk mag ik me best kl**e voelen gezien de situatie, maar het gaat erom dat het niet doorslaat.
  6. Goedemorgen allemaal, Ik heb ook al niet heel goed geslapen, vaak wakker geweest. Zat er iets in de lucht ofzo? @Descartes33, het jaarpact is voor mij ook een mooie stok achter de deur. Ik heb een tijd nagedacht of ik het moest doen, en uiteindelijk was mijn gedachte; als ik elke dag 24 uur niet drink, kom ik vanzelf op 365 dagen niet drinken.
  7. Best

    Voorstellen

    Ik vind het heel fijn om te lezen dat jullie zeggen dat ik zo goed bezig ben. Tot voor kort zou ik denken van; ja ja dat zal wel. Maar ik heb besloten om complimenten te gaan aanvaarden en ga dus nu zeggen; Dank jullie wel!
  8. Best

    Zaterdag 24 juli 2021

    Goedemorgen allemaal, Hier een wederom een drukke dag. Het eerste weekend dat ik mijn zoon helemaal niet zie dus ik heb het weekend helemaal volgeboekt voor mezelf. Nu eerst naar de sportschool. @niks, heel veel sterkte vandaag met alles wat er op je af komt. @Claudius, ook succes. 12-08 is gelukkig nog een paar dagen weg dus ik hoop dat er nog iets komt voor je.
  9. @Quinn, mijn hond woont nu ook bij een tante van mijn exgenote omdat ik in m'n eentje geen tijd heb voor hem (hij moet 2 uur per dag lopen/rennen) en zij geen vaste woning heeft nog.
  10. Best

    Nu ga ik stoppen

    Hoi @Theo34, Welkom hier en wat goed dat je deze stap hebt gezet! Ik ben zelf nog niet zo lang gestopt met drinken en zit daarnaast in een lastige situatie, maar de mensen hier op dit forum helpen mij allemaal elke dag opnieuw. Delen is helen en dat kan op deze site en met deze mensen heel goed.
  11. @niks, gecondoleerd en heel veel sterkte in deze tijd!
  12. Best

    Voorstellen

    Hoi @Etty, ik heb gekeken op haar site naar aanleiding van jouw bericht, maar er staat bij dat de cursus vooral zin heeft wanneer je het gevoel hebt dat reguliere verslavingszorg niet bij je werkt. Aangezien ik voor mijn gevoel dat traject nog moet starten kan ik dat nog niet zeggen, maar ik ga haar naam zeker onthouden want de site ziet er wel interessant uit, dank je wel. Mijn dag gisteren is mede door mijn voornemen positiever erin te staan beter verlopen. Althans dat denk ik dan. Vandaag heb ik weer een lekkere drukke dag dus ik ga wederom proberen om het op die manier te doen en hoop dat dat het inderdaad is en dat het dus werkt, fake it until you make it. Mijn kleine mannetje ligt nog lekker op bed. Ik hoop alleen niet al te lang meer aangezien ik hem straks weer naar zijn moeder moet brengen. Daarna ga ik door naar mijn werk waar wel een leuke taak op me ligt te wachten. Ik ga er niet al te lang rondwandelen aangezien het niet heel lang hoeft te duren en omdat ik vanmiddag heb afgesproken in de sportschool met iemand. Vanavond nog een meeting van de AA en dan zit mijn dag wel ongeveer vol, veel afleiding dus
  13. Best

    Voorstellen

    @Quinn, mijn bijna exgenote (ik vind het een leuk woord en ik ga hem stelen @lady jane) en ik hebben over de kleine heel goed contact. We overleggen eigenlijk alles nog en we zorgen er ook voor dat hij ons beide genoeg ziet. Hierdoor zorgen we er allebei voor dat hij er zo min mogelijk last van heeft voor zover dat kan natuurlijk. Dan verder op jouw verhaal lady jane, het is een mooi en hoopgevend verhaal, maar daar ben ik nu echt nog niet. Ik doe mijn best en elke dag is er één, maar op het moment valt het allemaal wel, maar niet mee. Ik ben echt op zoek naar mezelf en dat gaat ook tijd kosten. Ik denk wel dat als ik die zoektocht kan gaan afsluiten wanneer ik daaraan toe ben dat ik daarna tijd en aandacht aan mezelf kan gaan spenderen op een positieve manier. Ik heb 20 jaar gedronken, ik was 16 toen ik begon met zwaar drinken. Ik heb al die jaren alles weg gedronken. Elke emotie en elke gedachte dus ik ken mezelf gewoonweg niet. Het is net alsof ik nu aan de pubertijd moet gaan beginnen, maar dan gelukkig zonder de jeugdpuistjes Ik word volgende week gebeld door de psycholoog van de verslavingszorg om afspraken in te plannen voor een compleet onderzoek waar ik al wel van weet dat alleen dat al 3 hele dagen gaat duren. Ik kijk er best tegenop, maar ik wil aan de andere kant ook heel graag beginnen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...