Spring naar bijdragen

Claudius

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    2.179
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

2 Volgers

Recente profielbezoeken

2.491 profielweergaven

Claudius's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Ik zou drie maaltijden per dag moeten eten, mooi verdeeld. Maar ik heb deze morgend voor vier uur al gegeten. Om 10:45 wat soep. Daarna mijn overshot van mosselen, met friet. Maar wat uur dat was weet ik niet meer. Ik zou regelmatig dieet moeten eten.
  2. Ik heb geen toveroplossingen zoals antibuse of dergelijke, dat heb ik geprobeerd en dat is gefaald. Ik denk dat de psychiater wel een voldoende dagelijkse dosis voorschreef. Volgens mij hebben ze me zowat opgegeven en willen ze me ergens wegstoppen waar ik aan geen alchohol meer aan kan. Dus ik moet proberen alcoholvrij te blijven op mijn eigen vermogen.
  3. Ik herinner me @Smaragd nog goed als een vriend. @Roberto
  4. Claudius

    KiloKiller

    Mag ik me weer aansluiten? 118 is mijn startgewicht. Ik wil veel tips om te vermageren, eten doe ik eigenlijk niet zoveel, vind ik. Ik snoep wel chocolade. Streefgewicht 80 kilogram. Ik word ook in kliniek op dieet geplaatst.
  5. @Roberto Het is zo dat ik problemen heb om nieuwe contacten te leggen. Maar Ik kan best in groep functioneren.
  6. Maandag heb ik een privé gesprek met de psychologe, ik kan alleen maar nog eens aangeven dat ik eigenlijk niet op die afdeling pas. Tijdens mijn vorige opname waren er wel gesprekken in groep en privé met de medewerkers over verslavingen. Lange gesprekken, wat ik nu niet heb.
  7. De gesprekken zijn op Dinsdag en Donderdag dagen dus dat ik niet meer ga. Veel werd er ook niet besproken tijdens die gesprekken; Zeker al niet over verslavingen.
  8. Ze heeft geen pijn. Ze jankt als ik weg ben en blaft als ik weer thuis kom.
  9. Goedemorgen iedereen
  10. Kooktherapie, muziektherapie, ergo, er zijn ook groepsgesprekken met een pshyoloog en veel uren helemaal niets. Ze controleren s'morgens ook soms nog of ik alchohol gebruikt heb.
  11. Mijn hondje is nu ook zo goed als helemaal doof. Blind was ze al tijdens haar eerste levensjaar, ver mag ze niet meer wandelen van de dierenarts, ze is kreupel. Ze krijgt dieetvoeding voor een plasprobleem. Maar ik kan haar niet missen.
  12. Ik ben vandaag naar de verslavingskliniek geweest tot 16 uur. Zoals iedere maandag en vrijdag. Ale verslavingskliniek, ze doen er niets aan therapie, ze hebben me nu ingedeeld bij een zeer oude groep. En die zijn er absoluut niet allemaal voor een verslaving.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...