Spring naar bijdragen

Forza

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    54
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Forza

  1. 16 minuten geleden zei Artemis:

    ik heb zo goed als kan bij zitten lezen, kan iemand mij een korte handleiding geven... want ik wil wel zonder drank het jaar uit. Tot hoe lang loopt deze draad en kan ik nog mee? 

    Tot het einde van 2021, waarbij we samen mogen proosten met een niet alcoholische versnapering op een mooi en sober 2022! Dus je kunt gewoon aanhaken. Heeft er iemand zin in wat lekkers bij het kampvuur? 

    marshmallowparty.jpg

  2. Het einde van november is in zicht. De eerste maand zou er dan weer opzitten. Ik heb mij ook voor de maand december aangemeld, en dat is overzichtelijk en ik denk te doen. Maar daarna, helemaal nooit meer drinken...daar moet ik eerlijk gezegd nog niet aan denken. Al merk ik dat het niet meer drinken mij rust geeft. Ik heb meer energie en ben ook niet meer zo gejaagd en gespannen. Waarom houd ik dan toch dat deurtje open, ik weet het eerlijk gezegd niet. Als ik de maand december overleef, dan ga ik maar eens nadenken of het jaarpact iets voor mij is. Nog een hele stomme vraag, maar wat zouden jullie doen als je kersenbonbons hebt gekregen? Ik vind ze heerlijk en ik weet ook dat ik er geen hele zak van ga opeten, maar toch. Ik heb alcohol in huis voor visite, maar dat kan ik zonder problemen laten staan. Toch voelt het als iets verkeerds doen. 

  3. 11 uur geleden zei bolletje:

    Moet jij eens opletten als we in de arrenslee zitten  Forza   Lachen PlaatjesMensen we gaan straks vertrekken hé?

    Diertjes verzorgd dus die kunnen er tegenaan. Hebben jullie overal aan gedacht? We gaan het gewoon doen. Geen gejamaar, want daarmee ontkracht je alles vooral je inzet.

    Vallen doet pijn maar dan ben je niet verloren, opstaan en verder gaan is belangrijk.

    Zijn jullie zover?

    Zeker ben ik zover! Lust er iemand arretjescake? 

  4. Bij mij gaat het slapen een beetje op en af. Ik gebruik ook nog steeds slaapmedicatie en ik merk dat het inslapen moeilijker gaat, maar dat de kwaliteit van de slaap beter is. En ik trek een nacht slecht slapen nu beter dan toen ik dronk. Ik wil uiteindelijk ook van de slaapmedicatie af. Maar voor nu is het prima. Ik ben in ieder geval gestopt met drinken en de rest volgt als ik wat stabieler ben. Maar ik ben trots op je. Het begin is gemaakt! 

  5. Hoi Sahrda,

    Ik hoop dat je vandaag nog even op het forum reageert. Ik ben benieuwd hoe het met je gaat. Geloof me, een paar weken geleden ging het niet goed met mij. Ik zat er helemaal doorheen. Ik was nerveus, angstig en doodop. Van het niet slapen en dan 's avonds toch wat drinken omdat het zo lekker ontspant. Nu heb ik bijna 2 weken niet gedronken en ik voel mij echt al zoveel beter. Alcohol versterkt alleen maar negatieve gevoelens. Dus geef het een kans, voor jezelf en je gezin. Je bent het waard, echt waar! 

    @Roosje41 de eerste stap is gezet. Goed bezig! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...