Spring naar bijdragen

Forza

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    54
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Forza's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. @Cleo66ik snap je gevoel heel goed. Jij bent al veel langer niet gedronken dan ik. En toch blijft dat deurtje af en toe openstaan. In deze pact is de inhoud wat luchtiger. Maar ook op moeilijke momenten kun je hier terecht ♥️
  2. Klinkt goed @lady jane ik sluit ook weer aan. Ik was de weg niet kwijt, maar ik zat in quarantaine en heb mij dus even afgezonderd van de groep. Pfffff....ik kan dus nu wel wat krachtvoer gebruiken. Dus kom maar door met die stamppot, patat en toetje!
  3. Zo, wat een bende! @Artemis we moeten aan de bak.
  4. Tot het einde van 2021, waarbij we samen mogen proosten met een niet alcoholische versnapering op een mooi en sober 2022! Dus je kunt gewoon aanhaken. Heeft er iemand zin in wat lekkers bij het kampvuur?
  5. Forza

    Jaarpact

    Bedankt voor de support hier! Dat voelt heel fijn. Met jullie hulp ga ik het gewoon redden ♥️
  6. Forza

    Jaarpact

    Ja, dat klopt. Dus de kop is eraf! Ik vind het enorm spannend, maar ga het gewoon doen.
  7. Forza

    Jaarpact

    @Bobik zou graag de uitdaging willen aangaan. Zou je mij op het jaarpact willen zetten?
  8. Yes, het is gelukt! Ik heb de hele maand niets gedronken en nu ga ik door met mijn avontuur in de arrenslee. Wie gaat er met mij mee?
  9. Zo, ik kon mij niet bedwingen en heb wat lekkers voor jullie gekocht. Russische honingcake deze keer. Gaat er vast wel in na weer een enerverende dag.
  10. Kijk maar op de vorige pagina. . Al was dit een Sinterklaasvariant. Specialisme van het huis!
  11. Het einde van november is in zicht. De eerste maand zou er dan weer opzitten. Ik heb mij ook voor de maand december aangemeld, en dat is overzichtelijk en ik denk te doen. Maar daarna, helemaal nooit meer drinken...daar moet ik eerlijk gezegd nog niet aan denken. Al merk ik dat het niet meer drinken mij rust geeft. Ik heb meer energie en ben ook niet meer zo gejaagd en gespannen. Waarom houd ik dan toch dat deurtje open, ik weet het eerlijk gezegd niet. Als ik de maand december overleef, dan ga ik maar eens nadenken of het jaarpact iets voor mij is. Nog een hele stomme vraag, maar wat zouden jullie doen als je kersenbonbons hebt gekregen? Ik vind ze heerlijk en ik weet ook dat ik er geen hele zak van ga opeten, maar toch. Ik heb alcohol in huis voor visite, maar dat kan ik zonder problemen laten staan. Toch voelt het als iets verkeerds doen.
  12. Koud dagje hier vandaag! Ik kom weer even opwarmen in de slee. er is vast nog wel plaats @spirit
  13. Ja, arretjescake is niet goed voor de lijn maar wel heel lekker. En ik drink geen alcohol meer...dus dan mag een stukje best.
  14. Zeker ben ik zover! Lust er iemand arretjescake?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...