Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Puck1982

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Puck1982

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hier ook een dubbel gevoel. Ik mijd rond kerst de supermarkten en nu dus ook. Aan de andere kant zie je ook een saamhorigheid ontstaan waar ik blij van kan worden . voor mij dag 3 droog afsluiten hoop ik !
 2. Sterkte voor alle mensen die in de zorg werken!
 3. Goedemorgen , Ook hier een onverwacht lege agenda ! Een fijne dag allemaal!
 4. Allereerst wil ik de mensen die op mijn berichtje woensdag hebben gereageerd hartelijk bedanken. Sorry, voor de late reactie.Woensdag na het plaatsen in slaap gevallen en gister de hele dag opgepast en niet op het forum gekeken.Las dus vanmorgen pas de reactie. Ik had woensdag wijn op en heb dus de teller weer op dag 1 gezet en de video die daar bij hoort van Petra Moes bekeken. Het gaat dan over het nemen van een besluit na de fase van overwegen.Smaragd, je vroeg hoe het kon dat ik Lars nog kende en mezelf toch een beginner vond.Dat komt omdat ik het stoppen alsmaar uitstel .....angst om zonder de alcohol te leven en schaamte om toe te geven dat ik een alcohol probleem heb. Dus net doen of er niks aan de hand is en doorgaan met iedere avond drinken. Ik snap nu ,na jullie reacties dat op de dagdraad zowel luchtige als zware zaken welkom en nuttig zijn. Vandaag dag 2 en morgen dag 3. groetjes, Puck
 5. Puck1982

  Voorstellen Puck

  Hoi Jopie, Dank voor je berichtje en sorry,voor de late reactie. Ik heb zeker wat aan de video's van Petra Moes.Ze legt de nadruk op wat je wel wilt doen ipv dat je het accent legt op wat niet meer kan/mag.Het is ook fijn dat ze op de website een paar podcasts heeft staan oa van Anja Meulenbelt waarin mensen hun eigen proces vertellen. Mijn proces staat nog in de kinderschoenen.Vandaag weer dag 2!
 6. Hoi allemaal, met mij gaat het mbt de alcohol vandaag niet goed . Weet eerlijk gezegd niet zo goed wat er verder over te vertellen valt. maar lees hier op dr dagdraad ook alleen niets over al dan niet drinken . pelle nam afscheid , mijn Gerrit, smart , Lars ( die mis ik echt!) mag dit ook een forum blijven van beginners ?? groetjes Puck
 7. Ik meld dit omdat ik hoop dat er hier ook mensen kunnen zijn en blijven die moeite hebben tijdens het proces van willen maar niet kunnen/ moeite hebben met stoppen! ik ken van het meelezen , Pelle, Maartje , Mijngerrit , Knakker, Lars ( die mis ik ) Smart etc en dan uiteraard ook de dagelijks het forum bezoekende oude “ bekenden” dank voor jullie steun! hoop dat er ook ruimte blijft voor beginnende stoppers en vooral twijfelaars ... die angst en schaamte hebben om echt te stoppen en op de dagdraad iets durven melden wat dieper gaat dan .. we eten... of ik ga dit doen ...en wat een mooi weer!
 8. Hier een mindere dag! mijn motivatie om niet te drinken is weg!
 9. Puck1982

  Di. 10 maart 2020

  Hier een droge afmelding !
 10. Puck1982

  Maandag 9 maart

  Boodschappen gedaan en geen wijn gekocht!! pfff..... Mijn motivatie is een groot probleem . Ben de stemmetjes nu nog wel de baas ... maar mensenlief wat is dit een rot verslaving ! ik meld mij bij deze droog af voor vandaag. Dank voor jullie steun ... moet het zelf doen maar toch wel fijn om te weten dat er meer mensen , die verder “ normaal” functioneren mee worstelen. fijne dag verder! groetjes
 11. Puck1982

  Maandag 9 maart

  Goeiemorgen allemaal, Slecht geslapen maar dat hoort er een beetje bij de eerste tijd lees ik overal. Nu naar de sportschool . Ik meld me vanavond weer even af, dank voor de berichtjes gisteravond !
 12. Nee, weer water en lekker voor de tv!
 13. Sorry ben wellicht niet duidelijk , met de rest bedoel ik mijn man en vrienden .
 14. Het ging vandaag prima ! Water op en de rest wijn . Nu bij thuiskomst wel even lastig maar de dag zit er weer op!
 15. Ik ga Spa rood drinken en zeg gewoon eerlijk dat ik even niet drink is het plan. Zal hier verslag doen hoe het is gegaan!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...