Spring naar bijdragen

lavendel

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

lavendel's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. lavendel

    Roken en drinken

    Hallo, Tijdje niet geweest, want ik zat weer aan het bier. Voor m'n verjaardag gaf ik me het cadeau: stoppen met drinken en roken. Heb nou nicotinekauwgom geen klachten. Van de alcohol heb ik meer klachten, koppijn en weinig eetlust. Ook de stoelgang is van het pasje af. Hrb het idee dat roken en drinken hand in hand gaan. Ervaren jullie dat ook zo? Lastigste is het weer door moeten maken van de ontwenningsverschijnselen. 1 biertje en het is weer mis. Ook na 8 maanden. Het kan gewoon niet. Roken evenzo.
  2. Hallo, Tijd geleden ook al eens gestopt.. met drinken. Vorige maand weer begonnen. Heb zitten denken. Verslavingen eens opgeteld. Roken, drinken en facebook. Vorige maand gestopt met roken. Nu nog nicotine zuigtabletten. Drinken van de week weer gestopt. Nu met antabus. Facebook .... das ook een rotding. Lijkt heel onschuldig maar owee. Had besloten om ermee te kappen. Zit je onbewust te scrollen op je telefoon.. tik je onbewust facebook weer aan. Talloze keren achter elkaar. Heb de app van m'n telefoon gehaald. Nu heb ik me hier aangemeld ... als het maar niet een vervanging voor facebook wordt. Of een aandacht verslaving.. Alleen 22.00 uur kijken. Dat is het doel. Het is veel, maar het kan.
  3. 6 jaar lang aan de bier geweest, nu 2 weken gestopt in afwachting van een behandeling bij VNN. Als alternatief tijdelijk over gegaan naar 0,0 % bier van Hertog Jan... die is tenminste wel te drinken en goedkoop. Nu had ik gisteren een terugval en toch een blikje standaard bier gekocht en gedronken. Dit viel mij zo tegen, gewoon vies! Een hele scherpe smaak. Raar, heel raar dat na 2 weken dit zo tegen valt en direct ook een zegen! Snap alleen niet hoe het kan..???
  4. lavendel

    Gestopt

    Hallo, Sinds vrijdag is het wel mooi geweest. 10 jaar bier. Tijd voor een nieuw begin. Met hulp van VNN. Ookal is het nu even k_t... maar beter dan de laatste tijd met drinken. Het leid naar een universum waar je niet wilt zijn... waarom dan doorgaan? Heb zoveel dingen die ik nog wil doen...daar past alcohol niet in.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...