Spring naar bijdragen

Zondag 19 februari


Gast

Aanbevolen berichten

Goeie morgen deze morgen,

Een beetje te vroeg wakker maar hoort er allemaal bij. Zit nu te wachten tot het een beetje lichter is en ik een frisse neus kan gaan halen in het bos.

Over gisteren, over geaardheden. Denk dat ik me een gezegend mens mag noemen omdat ik een tante heb gehad die dat pad eigenlijk voor mij al bewandeld heeft en het dus voor mij en mijn familie makkelijker maakte om dan mij ook maar te accepteren.

Hihi, voor mij was het eigenlijk dood gewoon om 2 tantes te hebben, stond daar eigenlijk nooit bij stil. Pas toen ik in het voort gezet onderwijs zat en het eens over mijn tantes had en iemand de conclusie trok "dus jou tantes zijn lesbisch" zag ik dat verschil eigenlijk pas. Jep mijn oom had op eens ook borsten. :D

Ik kan het goed vinden met mijn tante. We hebben veel diepgaande gesprekken en ze waarschuwt me vaak voor de dingen waar zij haar hoofd aan gestoten heeft. En.... zij zag eerder dan ik zelf toegaf dat ik soms ook van de vrouwen ben. Grappig toch!

Ik ben trots op haar! Want toen mijn tante overleden was kwam zij bedrogen uit. Maar is weer gaan leven en heeft een hele leuke lief gevonden. Mag deze geen tante noemen omdat ze zichzelf daar te jong voor voelt, al is ze nu ook al oma. Maar vooral ben ik trots op mijn tante omdat ze toen ze pas net in Amsterdam woonde bij haar lief meteen gevraagd werd om een krans te leggen op het homo gedenkt teken daar. Dat was wel mijn tante die daar stond die dag en niemand anders. Ben daar trots op.

En denk vaak aan de woorden van haar vriendin nu, die ik geen tante mag noemen maar gewoon wel met een knipoog doe. Al het lekkers komt van ver. Mijn tante woonde in Zeeland toen ze elkaar ontmoette. :P

Nou een goeiemorgen dus.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ben trouwens benieuwd naar wat er van mij over blijft als de euforie van het stoppen verdwenen is.

Maar daar ben ik nogal te vroeg voor om daar al over te denken. Over 9 maanden want dat is mijn max kan ik daar meer over vertellen denk ik dan.

Daar zijn we nog lang niet, dus ik bekijk het voor vandaag. Vandaag drink ik niet en heb er veel zin in. Dus doe de lichten maar aan want ik heb echt zin om het bos in te gaan. :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

35 minuten geleden zei An:

Mogguh, na lange tijd weer eens hier. En ik moet zoeken hoe het allemaal werkt. Ik weet eerst niet eens hoe ik moet reageren. Ik lijk wel knots dronken. Echter vandaag 20 maanden nuchter, droog, geen alcohol! 

Top prestatie. 

En je bent niet dronken: het is de nieuwe layout :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Spud:

Pas toen ik in het voort gezet onderwijs zat en het eens over mijn tantes had en iemand de conclusie trok "dus jou tantes zijn lesbisch" zag ik dat verschil eigenlijk pas

Mooi he. Kinderen zien alleen twee mensen die van elkaar houden en daarom samen zijn.....heel veel mensen op deze wereld kunnen nog wat leren van hoe kinderen kijken.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Vol

Net even op en neer naar de winkel en dat is mijn inspanning wel weer voor vandaag. Gember ui en citroen gekocht voor thee. Verder allemaal gezond eten. Ik had afgelopen dagen niks in huis op chips en pinda's na en was niet instaat naar de winkel te gaan. Blij dat dit gelukt is. En ik voel me zover beter dat ik lezen kan. Dat lukte gisteren ook niet.

Ga beginnen in het vervolg op Liefdesbang...liefdesroep en ik denk dat het wel een boek voor mij is. Lekker kopje thee bank dekentje en lezen. Helemaal zo erg nog niet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 minuten geleden zei lieve:

Volledig akkoord Kohtje, het belachelijke is wel dat ik net een sms krijg van een vriend die aangeeft zelf wel even een flesje mee te brengen.. huh? 

 

Heb je die vriend ooit uitgelegd wat de precieze situatie is? Zo ja, wat een gekke "vriend" of wellicht gewoon eentje die denkt behulpzaam te zijn. Zo nee, dan weten mensen gewoon niet hoezeer dit een probleem is?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...