Spring naar bijdragen

Ik ben


Quinn

Aanbevolen berichten

Om tien uur word ik opgehaald en dan eerst nog een gesprekje met c en dan eindelijk naar huis. Baal enorm dat het maar voor zo kort mag, puur praktisch is één nacht al gewoon te weinig, maar vooruit, het is niet anders. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

O, partners roepen om het hardst dat ze zich prima redden, maar D heeft zwarte wallen en begon gisteren te huilen toen ze een beker liet vallen. Helemaal geen spanning ofzo dat was ironischDus we moeten straks echt even praten over hoe blind ze denkt dat ik ben en hoe we dit anders gaan doen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nope, niet blind en ook geen tien, dus het voorspiegelen van een het gaat prima beeld is echt niet nodig. Ik snap het wel hoor. Vooral D is bang dat ik, zodra zij zwakte toont, meteen besluit om thuis te blijven.

Wat ik waarschijnlijk ook ga doen, als ik niet the greater good voor ogen houd. Tegelijk, wat is the greater good eigenlijk? Doorgaan met de opname en dan straks een overspannen vriendin en ontspoorde kinderen vinden?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja. Het eerste voordeel van dat ver weg (dat ik niet lopend zo weer thuis ben) is inmiddels wel ingehaald door het nadeel. Het is zo ver weg verdorie. En inmiddels al maanden. 

Ondersteuning vind ik geen slecht plan, maar dan moet ze wel eerst toegeven dat het minder goed gaat dan ze zegt. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Quinn. Nachtelijke exercitie ? Vind het interessant wat je uiteindelijk schrijft: 

4 uur geleden zei Quinn:

Hmm ja, zoiets. Denk dat het inderdaad een beetje anders moet. Maar even kijken hoe precies. Nu eerst nog even terug naar bed, er is toch geen ijs in huis. Of drank, zei de gek.

 Daar staat een heleboel.

Die drank zin op het laatst. Wat had je gedaan als je het wel aantrof? Zocht je ernaar? Als dat laatste het geval is: als je thuis zou wonen zijn de zorgen niet weg natuurlijk. Die veranderen waarschijnlijk. Drinkt Quinn weer? Gaat dat wel goed? Etc.

Soms gebeurt er iets waardoor de thuissituatie anders is. Dat is zo. Dan. Nu dus bij jullie.

Daar een manier mee vinden kost tijd en goede afwegingen. Daarom vind ik het zo mooi dat je zegt: ' het moet een beetje anders. Maar even kijken hoe precies. '  Daarin zit ruimte voor iedereen. Wat fijn. Voor jezelf, waar je mee bezig bent, voor D, de kinderen. 

:heart:

 

bewerkt door Lika
Link naar opmerking
Deel via andere websites

De planning was dat ik nu ongeveer wel naar huis zou kunnen, maar toen kwam de breakdown er tussendoor. Ben ergens de grip op de planning kwijtgeraakt. Wel een positief punt waarschijnlijk, ze vinden me hier toch al veel te controle gericht en dwangmatig bezig. Het oorspronkelijke idee was om hier af te kicken, enige grond onder de voeten te krijgen en weer naar huis te gaan. De grond verandert bij tijden in drijfzand, dus echt stevig sta ik nog niet. Alleen, als ik zo rond lees (en luister, ja echt, ik luister ook wel eens naar de mensen hier) staat bijna niemand altijd stevig. Dus wat dat betreft... Nuchter ben ik al vanaf 9 december, dus dat telt wel als afgekickt, lijkt me. Zal straks eens informeren naar planningen en evaluatie, goed idee wel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mijn huisarts zei... nieuwe fundering leggen in een krot kost tijd.Eerst afbreken en vervolgens daarna opbouwen.Tussentijds komen er ook nog tegenvallers bij kijken.

Dat huis dat ben ik

Was pijnlijk om te horen voor mij...

Maar nu kan ik hem gelijk geven.

Gun jezelf die fundering..van daaruit weer verder bouwen

:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Eerlijk? Nee, absoluut niet. Ik mis het, niet als kiespijn, maar als een comfy blanket. De uitknop. Al dat gewring en geworstel gaat gewoon door, maar nu zonder de mogelijkheid om knock out te gaan. Weet niet meer wie dat een keer schreef, maar het kwam neer op als je drinkt is het gemakkelijker, het enige dat je dan moet doen, is stoppen. 

Helpt niet mee dat ik me niet echt beter voel sinds het stoppen. Nog steeds slecht slapen, vaak hoofdpijn en die omslag naar een vrolijke positivo moet ook nog steeds beginnen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Geschokt door en stil van Jannigje, maar ook weer aan het denken gezet. Door Lars ook trouwens. Belangrijkste is om daar te zijn waar je het hardste nodig bent. Vrijdag ga ik naar huis, nog een paar dagen om dan wat geregeld te hebben. Moet lukken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...