Spring naar bijdragen

Terug van weggeweest


Sita2

Aanbevolen berichten

Dag 4! Ik heb het gered. Ik was vanmiddag helemaal 'ready' om te drinken vanavond, had de gelegenheid gecreëerd en heb het op het laatste moment afgezegd. Daar ben ik erg trots op. Daarna kwam de hevige paniek om dát feit. De angst dat het zo weer bij het oude is. Daarna enorm veel verdriet. Om alles. Nu ben ik uitgeput. Morgen meer.

Sita

ps: voor iemand die zich afvraagt waarom ik nier kwam; de stroom lag er steeds uit  (erg fijn met die hitte).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat goed Sita. Ik denk wat Etty hierboven schreef. Ik eet soms nog wel eens mijn voeten op, vanwege een grote onrust, gerommel in hoofd en lichaam. Maar ik ben een stormachtig type. Toch wordt het steeds minder. Dus bij jou zal dat ook zo zijn. Ik leer minder te verwachten en meer te zeilen op de wind van vandaag. Dat is uiteindelijk fijn en leek onmogelijk. Niet makkelijk, maar heel erg de moeite waard. Ik gun jouw een dergelijke waardevolle winst ook. 

bewerkt door Lika
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Fijn Sita!
Nu gaan zorgen voor alternatieven bij een trekmoment... (chocola haha) en verder..... niet teveel
denken aan dat rotspul !!
Het moet eigenlijk steeds gewoner gaan voelen om NIET te drinken :)

Ik hoop oprecht dat het gaat lonen en je je beter zult voelen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

DROOOOOOOG

Ja, ik ben trots, op een event waar ik nooit nuchter vandaan kwam. Het was erg leuk. En ik heb wel in het begin met wat jaloezie naar de prosecco's gekeken, maar daarna deed het me niet zoveel meer. 

Welterusten :moon: :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen iedereen die me leest. Vanochtend vroeg op, straks met de honden wandelen en daarna met het gezin naar de sportschool. Vanavond ons eerste afscheid hier van mensen die weggaan. Dat zal wel vaker gebeuren. Hele fijne mensen met kinderen die vriendjes van onze kinderen zijn geworden. Zal wel even moeilijk zijn, vooral voor de jongste. Man en ik hebben afgesproken het bij water en cola te houden. Voelt goed. 

Fijne zondag,

liefs Sita

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hi Bob, ja gelukkig wel én/ maar het gaat net allemaal lekker met hem en dit vriendje is wel een belangrijke voor hem. We zijn hier bijna een jaar en ondanks dat je weet dat er mensen weggaan, lijkt het er 'opeens' te zijn. Dit gezegd hebbende: hij gaat er tot nu toe realistisch mee om dus wie weet. Hij heeft ons wel vaker verrast:).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank je Lika:) :lips::lips: terug.
Een week droog! Wie had dat een week geleden gedacht? Ik niet.

Sportschool hard gewerkt. Ik ben daar erg trots op, omdat een van mijn drijfveren ook afvallen is. Ik voel me doodongelukkig in mijn lijf en weet hoe het ook kan als voormalige slanke dame:blush:. Wat me een beetje tegenvalt, ook al weet ik dat het zo gaat van vorige keren stoppen, is dat het je niet direct die energie geeft waar naar je eigenlik zoekt. Ik ben iedere dag na het eten (en vaak al voor het eten) doodop. Ik weet het, bouw daarom ook meer rustpunten in op een dag omdat die dagen hier al zo lang zijn, maar toch.

Gisterenavond was het even écht moeilijk. Een normaal-gesproken-overduidelijke-drank-setting. Veel mensen die ik niet kende, dames allemaal aan de wijn, heren aan het bier, kinderen genoeg te doen dus lekker bezig. Ik weet nu weer hoe het is voor mij sociaal. Ik word makkelijker en stoerder door de drank. Toch een mooie ervaring gehad zonder. Ik liep wat rond, keek bij de kinderen, zat een tijdje bij mensen waarvan ik iemand kende en voelde me alsof ik weg wilde rennen. En toen werd ik toch na loop van tijd door nieuwe mensen aangesproken, waarmee ik een erg leuk gesprek had. Mijn jongste had het erg leuk en was niet verdrietig. Het leek voor hem gewoon een leuk uitje met zijn vrienden. Hij was erg in het 'nu' zoals kinderen dat kunnen zijn:)

Gisteren zo moe toen ik ging slapen, gelukkig vroeg. Manlief zo lief om me te laten liggen vanochtend voeg en heft me koffie gebracht. Lig dus nog op bed met koffie, krantje online gelezen, me hier gemeld en straks toch maar met de doggies op pad voordat ik een paar uurtje aan de slag ga.

Mooie dag voor diegenen die me lezen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jeetje wat een dag. Veel gedaan, ook minder leuke klussen en dan aan het einde van de dag die bijna non-stop GRMBL bierreclames op de radio, langs de kant van de weg.... Ik zal het hier niet uitschrijven wat die boodschappen zijn, anders zou ik weer spontaan trek krijgen! 

Ik realiseer me schrijvend trouwens dat ik net met boodschappen doen geen seconde heb gedacht om bier of wijn te kopen.....hahahaha (*zoekt smilie huilend van de lach*). Afijn, thuis dus ook niets in huis en ook geen trek meer. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...