Spring naar bijdragen

afzien


Kanarie

Aanbevolen berichten

Ik ben terug thuis van 30 km fietsen . Zowel voor tijdens als nu ook misselijk hyperventilatie en nu vooral doodmoe. ik ga op mijn bed liggen.

Ellendig, misschien is het inderdaad van die coctail. Ik heb de afgelopen maand ook soms een gewoon biertje gedronken. Met af en toe bedoel ik 2 a 3 keer per week. ik ga dat nu nooit meer doen.Als je zeker zou zijn dat het van die coctail is dat je slechter bent is dat eigenlijk een beetje goed nieuws. Dan is er tenminste een verband en weten we duidelijk dat we dat niet meer mogen doen. Dus niet boos zijn op jezelf maar blij at je iets geleerd hebt.

Het zal wel weer rap beteren

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ellendig,

 

Met vallen en opstaan hé, spijtig voor jou maar het zal wel weer over gaan. Je moet niet boos zijn,  tenslotte krijgen we bij deze ontwenning geen gebruiksaanwijzing mee. Ook best te begrijpen hoor je zit in de juiste sfeer, het zalig vakantiegevoel, het zonnetje, blije mensen, enz........Maar liever geen alcohol drinken ook al voel jij je iets beter. Ik zelf ben mijn glaasje van Nieuwjaar nog steeds niet vergeten, mens wat voelde ik mij toen heel rot. Heb gelezen dat men na de ontwenning toch nog enkele maanden moet wachten met alcohol.  Maar zoals altijd is de ene mens gevoeliger dan anderen.  Hopelijk zijn je hersens nu niet te veel van streek.

Wees niet droevig ooit komt de dag dat we weer met volle teugen mogen genieten. Sterkte.

 

Moedig,

Ja inderdaad het warme weer doet geen goed, heb hier ook nog steeds last van. Heb wel vorig jaar een kleine ventilator gekocht en zet deze nu dicht bij mij en dit helpt wel. Ik wens je heel veel sterkte hopelijk heb jij daar iemand rondlopen die je af en toe kan steunen tijdens de acute momenten.

Liefs

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik voel me vreselijk slecht. Ik mocht nooit gaan fietsen zijn in deze hitte . Dom van mij

Ik heb het weer ongelooflijk lastig.

Ik heb hier zelf al dikwijls de theorie verkondigd dat we niet teveel fysieks mogen doen want dat de fysieke en de psychische energie uit hetzelfde reservoir komt . En ik zondig er zelf flagrant tegen.

Vreselijk misselijk , moe en pijn linkerarm. Ik hoop en denk dat dit laatste ook wel met ontwenning te maken heeft

Ik hoop dat de eenmalig misstap (2,5 mg Diazepam = 1/4 temesta) me niet dagen achteruit brengt. Hopelijk terug rap een venster.

Momenteel weer niet te doen.

Ik hoop ook dat bij jou Ellende die kleine misstap je vooruitgang niet al te zeer in het gedrang brengt

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb het redelijk lastig vandaag, hoop echt dat het de cocktail was en dat het morgen beter gaat! En dat dit weer geen wave gaat zijn, die blijft aanhouden. Natuurlijk ben ik blij dat ik toch al enkele dagen mogen genieten heb! En dat ik niet moet klagen, want de meesten van jullie hebben nog niet zolang mogen genieten.

Maar een terugval is echt ook niet leuk, je denkt dat je er bijna bent en valt weer terug. Maar ja, dat wisten we ook, dat er waves en Windows komen. Toch hoop je telkens dat de waves wegblijven! Maar ja, we zien wel, morgen is een nieuwe dag en hoop dan terug iets positiefs te kunnen schrijven! En hoop ook van jullie iets positiefs te lezen natuurlijk!

Veel liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb nog steeds een slechte dag. Kan niks aan mijn hoofd hebben.

Blijf maar hyperventileren, strakke buik en maagpijn, misselijk. Een raar gevoel alsof ik alles in de verte hoor.

Last van mijn ogen. En het lijkt of mijn hele lichaam brandt en ik zit te rillen.

Het is aan anderen niet uit te leggen wat voor rare pijnen het zijn.

 

Iedereen ook sterkte gewenst.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nog even over die rare pijnen.

Herkennen jullie dat toch ook? Het zijn geen gewone pijnen. Maagpijn voelt niet als gewone maagpijn, nee veel erger als: benzomaagpijn.

Maar hoe je het precies kunt omschrijven weet ik niet.

Soms zijn het koude steken, of een verdoofd gevoel.

Ook de spierpijnen voelen anders dan gewone spierpijn. Het voelt schraal of branderig als benzospierpijn.

 

Ik hoop dat jullie dat ook zo herkennen of misschien beter weten te omschrijven?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Moedig  nee dat zjjn pijnen die ik niet ken. Maar er zullen wel mensen hier zijn die dat kennen. 

Ik weet dat het altijd steunend is als anderen dit ook herkennen.

En je bent niet alleen . Ik heb ook een verschrikkelijke dag achter de rug en hij is nog niet voorbij.

Ik heb van alles dat ik al dikwijls omschreven heb. Maar van een ding vraag ik me ook af of anderen dit ook al ervaren hebben : pijn in de linkerarm.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ellendig,

Ik denk toch echt dat het door de alcohol komt hoor, hoop dat jij je morgen beter mag voelen.

 

Moedig,

De pijnen die jij beschrijft herken ik maar al te goed. Ik voelde dit aan als vlijmscherpe pijnen (net messteken),  brandend gevoel (golven), had soms het gevoel van genijp ter hoogte van mijn maag en had ook altijd een hongergevoel. Ik dacht steeds als ik iets eet dan wordt het beter maar dit was niet zo. 

De zogenaamde spierpijnen heb ik ook veel last van gehad vooral in de benen maar de pijn bleef nooit op dezelfde plaats. Het was net of ik had 100 kilometer gelopen en kon nog moeilijk stappen, zakte door mijn benen.  Heb ook een tijdje ongelofelijke kniepijn gehad. Had ook last van mijn armen net of ze waren aan mijn armen aan het trekken. Allemaal heel raar en zeer vermoeiend. 

Volgens mij zijn dit allemaal zenuwpijnen had nooit gedacht dat wij zo veel zenuwcellen in ons lichaam hebben. Heb pijnen gevoeld op plaatsen waar ik het bestaan niet van kende. Had ook veel last van mijn ogen en ook gefluit in mijn oren. De misselijkheid heb ik maanden gevoeld en vooral s'morgens bij het ontwaken gewoon verschrikkelijk, maar dit is gelukkig verdwenen.  Deze pijnen gaan wel afzwakken hoor maar je moet wel veel geduld hebben. Hoop dat ik je hiermee een beetje heb mogen geruststellen. En neen alles wat jij nu voelt gaat niet definitief blijven het gaat allemaal verdwijnen. Liefs.

 

Kanarie

Ik snap jou echt niet hoor ! De mensen op het forum geven je elke keer goede raad en jijzelf geeft deze dan ook aan anderen maar gebruikt ze zelf niet. 

Sorry hoor maar als jij gaat fietsen met zo een warm weer en je lichaam onnodig uitput dan is dit toch vragen om problemen.  Dit klinkt misschien hard maar dit moest er wel eventjes uit. 

Goeie avond.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kanarie, het lijkt me echt of je terug bang bent voor een hartaanval. En kan het best begrijpen, dat als je dit al gehad hebt , je er bang voor bent. Ik denk echt dat je beter naar de cardiorevalidatie gaat, ook al voel je je slecht. Gaan mijden van dingen, vergroot je angst! Je maakt je wereld kleiner en kleiner en kleiner en gaat op den duur niks meer doen. Dit is echt niet goed! Ik had dat ook erg met de kine. Ik wilde dit telkens afbellen, omdat ik echt niet goed was. Maar toch ben ik elke keer gegaan, dikwijls met een bang hartje. Dan dacht ik, als ik hier maar niet nog slechter word, of zouden ze zien aan mij dat er iets mis is, ... Allerlei rare gedachten die door mijn hoofd gingen. Maar dit maakt het erger en verlengd de verschijnselen. Stop dit gedrag en doorbreek je cirkel. Achteraf ga je je hier beter door voelen. En heb je al 3 positieve dingen genoteerd vandaag? Ik merk ook dat jij je beter voelt als je gerust gesteld bent, maar telkens terug gaat twijfelen. Je moet dit echt gaan doorbreken. Het zijn ontwenningsverschijnselen, maar je moet er zelf ook wel aan meewerken om er door te komen! En wat betreft sport, denk ik persoonlijk dat je moet doen, wat je wil en aankan op dat moment. Je moet je niet overtreffen, maar je moet het ook niet uit de weg gaan, lijkt mij. Natuurlijk met dit warm weer, moet je het rustiger aan doen. Komaan man, opnieuw geloven en nu ook zelf iets veranderen! Je kan het hoor!

Moedig, vind het echt erg dat je je zo slecht voelt! Ik heb zelf die pijnen niet gehad, maar anderen weer wel. Ik hoop echt dat je vlug eens wat verlichting mag krijgen! Hoop dat je wat kan slapen!

Benzoslachtoffer, merci voor je steun!

Iedereen weeral bedankt! En ook heel veel beterschap!

Liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ellendig , Benzoslachtoffer,

Het is natuurlijk allemaal niet zo simpel

Ik moet een evenwicht vinden tussen wat goed is voor het hart (naar de cardio gaan en daar oa 20 min fietsen met weerstand)

en wat goed is voor mijn benzostop probleem . en dat is wat tegenstrijdig.

20 min met weerstand fietsen daar begin ik telkens van te hyperventileren (als ik dat al niet doe voor ik begin) en dat is dan mogelijks voor de hele dag. Dat put uit.

Bovendien heeft de cardioloog ooit gezegd dat in feite eerst mijn hyperventilatieprobleem moet opgelost zijn voor ik cardio oefeningen doe.

De psychiater zei het omgekeerde.

Helemaal niets doen is slecht voor het hart en bovendien kan ik niet zomaar stil in een zetel of in bed liggen , daar ben ik veel te onrustig voor.

Dus ga ik rustig , kuierend fietsen. Dat is zeker niet zo uitputtend als 20 min met weerstand.Maar in die hitte is het toch wat teveel gebleken vandaag.

 

Maar dank jullie we voor de raad.

Slaapwel ...en morgen hopelijk een mooie dag

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve mensen. Ik lees steeds jullie berichten. Alles wat jullie beschrijven heb ik ook gehad. Zonder uitzondering. 

Wat ellendig in haar laatste berichtje schreef pakte me ook even. Het gevoel dat andere mensen aan je kunnen zien dat er van alles fout zit in je hoofd.

En daar werd ik zo vreselijk onzeker van. Ik was nu eenmaal genoodzaakt als ondernemer om naar zogenaamde netwerkborrels te gaan om nieuwe klanten te werven. Dat was een regelrechte marteling voor me. Ik zag daar zo vreselijk tegenop en ben ook een aantal keren niet gegaan. En als ik ging dan had ik constant het idee dat ik onzin stond te praten of had het idee dat zakenrelaties door zouden hebben dat mijn brein niet goed was. Ik heb toen familie en vrienden en natuurlijk mijn vrouw gevraagd of ze echt eerlijk konden zeggen wat ze aan me zagen. Niemand zag wat. Mijn eigen moeder ook niet. Mijn beste vrienden ook niet.

En natuurlijk zie je niks aan ons. Dat is ook het probleem. Het is iets in ons hoofd en in ons lijf dat we alleen zelf meemaken en wat niet te beschrijven is.

Daarom bagatelliseren artsen en deskundigen het waarschijnlijk ook, je kunt niks aan ons zien. Helemaal niks. Het is met geen enkel medisch instrument te meten dus dan bestaat het ook niet, aldus de wetenschappers.

 

Kanarie, ik vraag me af of 30 km fietsen nou wel zo goed is. Doe het gewoon wat rustiger aan de komende tijd. Als je helemaal hersteld kun je dat beter oppakken.

Luister naar je lijf en wat je aankunt. Stel grenzen voor jezelf.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kanarie, amai, jullie hebben al een hoop te verwerken gehad! En ik leef mee met jullie! Maar ik wil je hier ook kleine positieve dingen zien schrijven. Je blijft zo hangen in het negatieve. Ik hoop uit de grond van mijn hart, dat je straks schrijft dat alles ok was met je vrouw en dat jij je revalidatie gedaan hebt, hoe moeilijk het ook was. Dit zijn al twee positieve dingen dan en hoop dat je dan een venster mag krijgen! Kom aan, buig het om.

Je kan dit!

Zelf een slechte nacht gehad, erg benauwd, hartkloppingen, ... En nu redelijk. Hoop dat het betert in de loop van de dag. En nog is aan de vrouwen, als jullie je menstruatie kregen, was dit bij jullie dan ook erger? Ik merk echt dat ik een paar dagen voor mijn menstruatie, meer klachten krijg.

Iedereen een goede dag gewenst,

Liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Benzoslachtoffer,  heel erg bedankt voor je bevestiging over die pijnen. Het is soms zo veel en zo'n rare pijnen, dat de twijfel weer even bij mij toeslaat: van wat is er toch aan de hand met mij. En vooral omdat de huisarts dan ook weer begint over lichamelijke onderzoeken of dat het psychisch is, een of andere stoornis. Dus daar moet ik dan ook niet zijn (weet ik eigenlijk ook wel).

Maar al die klachten gewoon maar over me heen laten komen vind ik ook moeilijk. Probeer het wel.

Het is dan allemaal ook nog eens heel vermoeiend, dat komt er ook nog bij. En ik ga vechten tegen de klachten en dat werkt ook niet.

En die benzo's zitten natuurlijk overal, in je zenuwstelsel, spieren, organen, ademhalingscentrum, enz. Want ook het rare gevoel in spieren heb ik, soms alsof mijn armen niet bij mij horen, heel slappe benen waar ik de hele tijd door zak. Pijn tanden en kaken. Ogen niet scherp kunnen stellen of dubbelzien. Het houdt niet op, een hele lijst.

En daarnaast nog al de psychische effecten. En het rare onwezenlijke gevoel.

Nogmaals dankjewel voor je geruststelling Benzoslachtoffer, want verder is er niemand die dit begrijpt. En ik ben hier thuis ook helemaal alleen. Dat is af en toe ook lastig. Wat steun zou fijn zijn in de moeilijke momenten.

Daarom is mijn grote hulp en steun dit forum, anders had ik gedacht dat ik gek werd.

En nu intussen ook wat meer gelezen op internet, de engelstalige sites.

 

Heb gelukkig de afgelopen nacht weer een paar uurtjes geslapen en mijn ademhaling is wat rustiger.

 

En wat jij zegt Gaba de onzekerheid voelen dat andere mensen zien dat je je zo raar voelt. Of dat je raar zou doen. Dat heb ik ook en geeft me geen zelfvertrouwen op dit moment.

 

Ellendig ik hoop dat jij te terug weer wat beter gaat voelen. Het zal nu wel de alcohol geweest zijn die je even uit balans heeft gebracht.

 

Kanarie, probeer wel wat beweging te houden, maar breng er wat rust in. Niet te fanatiek. Wat rustig fietsen en wat korter.

Niets doen is niet goed en te veel ook niet. Maar eigenlijk weet jij volgens mij alles zelf ook wel. Gewoon je eigen raadgevingen aan anderen zelf opvolgen.

 

Iedereen veel sterkte en rust vandaag !    :sun:  en koelte..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Moedig,

 

Ik ben blij als ik jou kan helpen (ook de anderen)want de onzekerheid vreet aan je. Enkele maanden geleden zat ik in dezelfde situatie deze hel vergeet ik nooit meer. En het doet me pijn en maakt me opstandig om te weten dat er zoveel mensen moeten afzien. Dit is geen normale wereld niet meer. Enkele maanden geleden is er hier een dokter doodgeschoten in zijn praktijk door een patiënt zou mij niet verwonderen dat de patiënt ook in een ontwenning zat.

Maar wees echt gerust alle shit dat jij nu voelt hoort erbij. Je hebt niks anders dan hevige ontwenningsklachten. En vooral geloof jou dokter niet want die weet echt niet waarover dit gaat. Zij zouden dit zelfs eens één week moeten meemaken ze zouden anders gaan piepen denk ik. Maar zoals ik al geschreven heb heeft homeopathie mij wel geholpen. Hiermee verdwenen de scherpe kantjes, toch beter dan niks.

Ik was ook heel veel alleen maar dit stoorde mij niet echt, integendeel was toch enkel en alleen bezig met overleven. Kon zelf geen gesprek meer aan alles was een berg verzetten totaal geen energie. Maar het ergste van het ergste was toch het onwezenlijke gevoel daar had ik het heel moeilijk mee.

Ik herinner mij nog de pijn in de mond (ook de neus) dacht dat al mijn tanden gingen uitvallen. Heb ook een tijdje geen speeksel meer gehad was enorm onhandig een mens staat er niet bij stil maar wij hebben echt speeksel nodig niet alleen om te eten maar ook om te slikken en te praten. Had dan altijd een fles water bij de hand. En zo zie je maar je krijgt echt van alles cadeau pffff....En ging er iets weg dan werd die vervangen door iets anders. Ik leefde echte van uur op uur en snakte elke ochtend naar de avond. Ik probeerde mij te focussen op goeie films of boeken ook al lukte dit vaak niet maar dan was mijn geest toch af en toe met iets anders bezig. En met de tijd ondanks alle shit ging het alsmaar beter om mij te focussen. Want altijd bezig zijn met de ontwenning maakt een mens echt gek. Hoop dat je hier en op andere forums nog veel steun mag krijgen.

Hieronder voor jou en alle andere strijder :

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo allen,

Toch even een vraagje. Ik ben met diazepam aan het afbouwen. Momenteel gebruik ik 2 mg per dag. Ik bouw 0,5 mg per 2 weken af. Ik kom van 8 mg. Eerst lorazepam etc. Nu dus 2 mg per dag. Ik slik mirtazepine voor het slapen. Omdat ik me de laatste tijd best goed voel dacht ik het volgende. Zou dit komen door de langwerkende diazepam. En houd ik mezelf niet voor de gek? Zit ik eigenlijk niet op 8 mg ( 2 x 4 dagen) zeg maar het werkt 100 uur door omdat het cummuleert in je lever. Stop ik dan ipv met een half mg juist met 2 mg? Snappen jullie het nog? Kan het zijn dat de mirtazepine invloed heeft op de diazepam? Dus dat het nog meer cummuleert?

@gaba of sneeuwhoen wat denken jullie? Of anderen met ervaring? Ik hoor het graag!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Benzoslachtoffer, het is inderdaad overleven. ik ben blij dat jij mijn klachten herkent.

Het geen speeksel hebben heb ik ook gehad, ik kon niet eten toen. Ik kan nu weer even praten met iemand, maar in het begin werd ik al beroerd van 5 of 10 minuten praten.

Ik begrijp langzaam aan steeds beter wat er met me aan de hand is. Tijdens het stabiliseren op een veel te hoge dosis ook nog eens door een hulpverlener aangegeven (zal de naam van de verslavingskliniek niet noemen, en ik had geen verslaving hoor, ging er heen voor advies voor afbouwschema) ben ik ook totaal uitgeput geraakt en dacht dat ik een burnout had.

Maar mijn hele systeem is uitgeput geraakt van de diazepam. Ik kon ook helemaal niets meer, alleen af en toe een glaasje water pakken (en naar de wc, dat moest wel). Nu ook nog niet veel hoor, alleen maar twee wandelingetjes op een dag. Het kost mij ook nog veel moeite me door de dag heen te slaan.

Films en boeken lukt mij nog niet, dat is te druk aan mijn hoofd.

De psychiater die ik een paar maanden geleden sprak, wilde mij weer ophogen met de diazepam (toen ik zelf al aan het afbouwen was) of een anti-psychoticum geven. Ik ben zo blij dat ik dat allemaal geweigerd heb.

Ik hoop dat het net als bij jou toch langzaam aan eens wat minder gaat worden. Ben nu 8 weken gestopt en ga er maar van uit dat het nog even duurt, dan kan het alleen maar meevallen.

Bedankt voor Bob Marley en natuurlijk voor het delen van jouw ervaringen die een hoop mensen, mij in ieder geval, steunen.

 

Benzonooitgeweest, bedoel je dat je nu met die 2 mg diazepam wilt stoppen? Want dat zou ik nooit doen, gewoon rustig verder afbouwen, zoals je nu doet. Wees blij dat je je goed voelt, dan kun je zo langzaam er vanaf komen.

De Mirtazepine kun je misschien daarna langzaam afbouwen?

 

Liefs aan allemaal

bewerkt door Moedig
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Sneeuwhoen en moedig, ik bouw de 2 mg met een halve per 2 weken af. Dus dat zou nog 8 weken betekenen. Maar ik denk dst ik er wel iets langer over ga doen. Ik bdoel idd die stapeling. Las ergens dat het wel 100 uur in je bloed kan zitten. De Asthon manual spreekt zelfs van 200 uur. 8 dagen! En dan denk ik als ik stop na 2 of 3 weken van o,5 naar 0 dan stop ik eigenlijk op 0,5 x 8= 4 mg idd ivm stapeling. Maar misschien denk ik te moeilijk. Wil me niet weer in een hel terecht komen. Maar ja echt genezen kan pas wanneer je helemaal gestopt bent met de benzo. In mijn geval dus diazepam. Mbt mirtazepine daar stop ik pas mee als ik helemaal genezen ben.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kanarie, hoe gaat het ondertussen? Hoop dat je dag toch nog wat positiefs gebracht heeft!

Benzonooitgeweest, ik ken te weinig van afbouwen, hoop dat je de goede manier vindt! Snel beterschap gewenst'!

Benzoslachtoffer, weeral altijd klaar om anderen moed in te spreken, merci!

Moedig, hou vol, er komt een einde aan al deze ellende!

Iedereen een goede nachtrust gewenst!

Zelf een redelijke dag, niet goed, maar ook niet heel slecht. Merk dat het niet meer zo heftig is als eerst, maar er komen toch allerlei verschijnselen door in de loop van de dag.

Liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

verstandig, Benzonooitgeweest,

het is helemaal niet nodig om snel af te bouwen.

gewoon kijken hoe je je voelt en je niet vastpinnen op 2 weken.

de dosering is zo laag nu, (2 mg) dan is er al heel veel opgeruimd in je lijf.

nu heeft jouw lever het niet meer zwaar te verduren hoor.

ja, de halfwaardetijd van diazepam kan 200 uur zijn.

ik merkte ook steeds, dat na 8 dagen de ellende echt begon.

flurazepam heeft een nog langere halfwaardetijd.

samen met diazepam de langste !

ja, eerst de benzo en daarna antidepressivum afbouwen, dit is de juiste volgorde !

bewerkt door sneeuwhoen
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo allemaal,

Deze dagen heb ik veel last van de warmte, alsof ook de ontwenningsverschijnselen erger worden. Heb het steeds heel benauwd.

Moeilijk ademhalen, pijn op de borst, maagpijn, misselijk.

In mijn flat is het erg warm, maar in de middag naar buiten gaan voelt nu ook niet goed.

Heb ook helemaal geen energie.

 

Ellendig, fijn dat het toch redelijk met je gaat en het wat minder heftig is.

 

Kanarie, ik hoop dat het met jou goed gaat en je wat rust hebt?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Kanarie, hoop dat beter gast.

@Ellendig, volgens mij de positieve lijn te pakken, verloop is grillig, toch mooi naar strand geweest.

@Benzoslachtoffer, sluit mij aan bij Sneeuwhoen, kijk wat je lichaam aan kan, 2 mg is niet veel meer.

@Moedig, hoop dat je je snel beter mag voelen.

Zelf wat onrustig slapen ( paar keer wakker) en zware ademhaling, heeft volgens mij ook met warme weer te maken. Richting 1,25 mg lijkt goed te gaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@moedig , ik heb zowat helemaal hetzelfde als jij....

@Ellendig, we mogen nu wel zeggen dat het duidelijk bergop gaat...heel blij dit te lezen

@benzoslachtoffer , dank je voor het verslagje

@benzonooitgeweest , 2 mg is nu wel heel weinig maar toch zou ik rustig voortdoen zoals je bezig bent

en allemaal zullen we wel last hebben van de warmte..

Zelf voor het eerst sinds maanden een normale slaap gehad. Overdag  is het hier donkerder dan s'nachts  want er zijn geen vensters meer

Nog een koele rustige mooie dag gewenst.

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...