Spring naar bijdragen

Benzonooitgeweest

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

1.072 profielweergaven

Benzonooitgeweest's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hallo Sunngirl, Volg het schema dat staat in de Ashton Manual. Advies bouw af via tapering. Jouw huisarts kan de taperingstrips bestellen bij de Regenboogapotheek. Zie ook deze site. http://www.cinderella-tx.org/nl/taperingstrips-voorschrijven-en-bestellen/ Vooral de laatste beetjes moeten heel langzaam gaan. Artsen en psychiaters denken daar vaak veel te licht over. Via taperingstrips kun je met 0,1 mg per dag of twee of drie dagen afbouwen.Wat jij maar wilt. Bij mij gaat dat uitstekend. Ik zit nu op 0,5 mg per dag en nog 18 dagen te gaan. Bijna geen last van onttrekkingsverschijnselen. Rotzooi blijft het!!
  2. Dewi, je hebt geen slaapprobleem. Het niet slapen is een sideeffect van de benzos. Je hersenen hebben tijd nodig om te herstellen. Zie de Athon Manual. Of deze site. http://www.lovedonesguidetobenzowithdrawal.com
  3. Dewi. Niet cold turkey. Niet doen! Luister niet naar jouw arts maar laat haar de Athon manual lezen. Denk na. Je bent niet voor niets omhoog gegaan! Je hebt steeds meer nodig om hetzelfde resultaat te bereiken. Maar weet je, anders probeer je het gewoon. Als je denkt dat jij het kunt.... Sterkte!!! Btw weer een dommee arts!
  4. Benzonooitgeweest

    afzien

    Hoi Sneeuwhoen en moedig, ik bouw de 2 mg met een halve per 2 weken af. Dus dat zou nog 8 weken betekenen. Maar ik denk dst ik er wel iets langer over ga doen. Ik bdoel idd die stapeling. Las ergens dat het wel 100 uur in je bloed kan zitten. De Asthon manual spreekt zelfs van 200 uur. 8 dagen! En dan denk ik als ik stop na 2 of 3 weken van o,5 naar 0 dan stop ik eigenlijk op 0,5 x 8= 4 mg idd ivm stapeling. Maar misschien denk ik te moeilijk. Wil me niet weer in een hel terecht komen. Maar ja echt genezen kan pas wanneer je helemaal gestopt bent met de benzo. In mijn geval dus diazepam. Mbt mirtazepine daar stop ik pas mee als ik helemaal genezen ben.
  5. Benzonooitgeweest

    afzien

    Hallo allen, Toch even een vraagje. Ik ben met diazepam aan het afbouwen. Momenteel gebruik ik 2 mg per dag. Ik bouw 0,5 mg per 2 weken af. Ik kom van 8 mg. Eerst lorazepam etc. Nu dus 2 mg per dag. Ik slik mirtazepine voor het slapen. Omdat ik me de laatste tijd best goed voel dacht ik het volgende. Zou dit komen door de langwerkende diazepam. En houd ik mezelf niet voor de gek? Zit ik eigenlijk niet op 8 mg ( 2 x 4 dagen) zeg maar het werkt 100 uur door omdat het cummuleert in je lever. Stop ik dan ipv met een half mg juist met 2 mg? Snappen jullie het nog? Kan het zijn dat de mirtazepine invloed heeft op de diazepam? Dus dat het nog meer cummuleert? @gaba of sneeuwhoen wat denken jullie? Of anderen met ervaring? Ik hoor het graag!
  6. @gaba, als je zijn boek leest is het heel makkelijk te vilgen. Ook ik drink geen Alcohol maar hoe hij op voorschrift van zijn atsen aan de benzos is geraakt, de foute diagnoses en hoe de psyciatrie je van de wal in de hel brengt is exact hetzelde. Maar het geeft ook hoop en kracht. https://www.amazon.com/Fear-Freedom-Donald-Killian-ebook/dp/B00VPU536U
  7. @Dewi 1 mg lormetazepam = 10 mg diazepam. Overstappen op diazepam 1) je kunt in kleinere hoeveelheden afbouwen en 2) langwerkend en sluipt hierdoor langzamer uit je systeem dat maakt dat je hersenen zich rustig kunnen aanpassen. Dit geeft het minste kans op withdrawal verschijnselen. Afbouwen zeker een half jaar to een jaar. 0,5 mg diazepam per 2 weken. = 40 weken. Rustig aan doen. Je slikt het al 6 jaar dus wat maakt 40 of 50 weken dan nog uit. Sterkte. Luister niet naar je artsen. Alleen in de Asthon manual staat zinvolle info. En op vele Engelstalige sites. Nogmaals goed en dapper van je. Sterkte het is te doen!
  8. http://www.merryjoyousfree.com @Bert2 lees zijn boek. Don Killian. Ook fijn voor onze geliefden. Je kunt er doorheen komen. Don is jarenlang 13 jaar verslaafd geweest aan alcohol en Rivotrill 4 mg en 10tal andere psychische drugs. Hij is overal vanaf gekomen. Ja het was een hel maar hij is nu een van de gelukkigste mensen op aarde! Er is hoop. Hoop op een fijn leven zonder "medicatie" . Hij is een held. Net als jullie allemaal. Ik heb erg veel gehad aan zijn steun. Je kunt hem mailen. Hij antwoordt altijd of via mail of via zijn videos. Het boek is een en al herkenning. Ik heb alles gearceerd wat mij ook is overkomen maar ook datgene wat mij hoop geeft. Zijn boek is natuurlijk in het Engels maar leest heel makkelijk weg. Nu ik het uit heb geef ik het exemplaar met mijn arceringen aan mijn geliefden. Zodat ze weten wat ik heb moeten doorstaan en het genezingsproces en de withdrawal beter begrijpen. Ook jij kan er vanaf. Doe het zo door gaan is geen optie! Ik weet wat je door maakt...oja boek is te bestellen via Amazon.com Sterkte weer!
  9. @benzoslachtoffer. Ja zal helaas wel! Blijft troep. Schrijf mijn woede van me af. We zitten allemaal min of meer in het zelfde schuitje. Voor iedereen hier op het forum heb ik respect en vind ik het crimineel wat ons is aangeaan. Maar er is ook hoop. Doorgaan en doorzetten. Eenmaal genezen zinn we de gelukkigste mensen op aarde. Just keep walking!
  10. @Anoek, alle medicatie is gewoon shit. Je moet er idd van af voordat je je helemaal jezelf weer gaat voelen. Zo bedoel ik het. Het is vergif. Zie dit filmpje https://www.psychosenet.nl/antipsychotica-en-dss/?utm_content=bufferac63b&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer chi Lees aub dit artikel van Jim van Os, de beste psychiater van Nederland. Vooral zijn laatste zin is belangrijk. Ik citeer: " Psychologische benaderingen gericht op leren omgaan met psychotische verschijnselen worden in de praktijk veel te weinig toegepast. Mensen de weg terug helpen vinden naar opleiding en werk – op aangepast niveau waar nodig – is wellicht nog het beste medicijn: meedraaien in de sociale wereld is helend voor brein en geest" Mensen, alles is bedacht, weet je dat we nooit voor 1940 dit soort medicatie kende, en ook niet dergelijke ziekten. Het is allemaal bedacht en wij laten ons een stempel opdrukken en dan denken we dat we deze medicatie nodig hebben. Hoe kun je met een brein, dat zo mooi in elkaar zit, gaan knoeien? Daar is het brein niet voor gemaakt.. Houd je zelf niet voor de gek. Please educate yourslef and educate your loved ones. Onzin, die troep, makkelijk om voor te schrijven maar een hel om er vanaf te komen. Met dank aan onze psychiaters en artsen die er geen bal verstand van hebben. Geen wonder dat het zelfmoordpercentage stijgt en stijgt. Luister @ Anoek, ik wens jou het beste en succes met afbouwen. Als je er maar de tijd voor neemt. Altijd eerst van de benzo's afkomen en dan pas van de andere medicatie. En je kunt na het slikken van je laatste benzo nog jaren in een withdrawal zitten en laat je artsen dan niet zeggen dat het niet goed met je gaat. of dat je een of andere psychische stoornis hebt. Die heb je nl niet, dat komt door de medicatie!!! Pcychische stoornissen zijn verzonnen door de farmaceutische industrie. Dit filmpje geeft heel mooi aan hoe je zonder medicatie met je psychische problemen kunt omgaan. Zo kan het ook! Laten we op en vechten tegen dit vergif m.n. de benzodiazepines, maar vergeet ook vooral niet de Antidepressiva en de antipsychotica. Ooit zal het verboden worden. Daar ga ik voor! @Ives, luister naar Sneeuwhoen, een CT is echt af te raden, Je komt er niet door heen of je houdt jarenlang klachten. Maar wat je zelf wilt. Ik denk niet dat jouw arts er verstand van heeft. Even voor de duidelijkheid: De Asthon Manual is goed, maar de afbouwschema's zijn nog veel en veel te snel. Doe het zo langzaam mogelijk. De Asthon manaul is wel aan vernieuwing toe. Maar ik ben dankbaar dat ik het gevonden heb op internet! Succes allemaal!!!!
  11. Gisteren was het #worldbenzoday. Zonder benzos ga je je nooit beter voelen @Anouk. Kijk op Twitter. #worldbenzoday http://www.lovedonesguidetobenzowithdrawal.com/benzo-withdrawal.html
  12. http://www.benzo-case-japan.com/docs/Dutch_Flyer_front.jpg http://www.benzo-case-japan.com/docs/Dutch_Flyer_back.jpg
  13. Benzonooitgeweest

    afzien

    Agnieta, Met alle respect, niets is te vergelijken met de benzo's en de ontwenning daarvan!!! Alleen diegene die er doorheen gaan kunnen het begrijpen. En ja moeilijk om positief te zijn als juist die neurotransmitters die voor een positief gevoel zorgen naar de kloten zijn door de benzo's. En ja niet iedereen kan dan positief zijn als je in WD zit. Dus niet te snel oordelen. Misschien toch even kijken op We houden ons vast aan de anderen die er doorheen zijn gegaan en er goed uit zijn gekomen. Het komt goed dat weten we, maar als je in de donkerste kamer van je leven zit en weet dat dit je is overkomen door zgn professionals die gestudeerd hebben in medicatie die alleen maar slecht zijn voor onze hersenen dan ben je boos, gefrustreerd etc. Je leven is na de kloten en je bent een wrak, terwijl je voor gebruik mss wel een probleem had maar die is niet te vergelijken met wat wij nu moeten meemaken. Onze hersenen zitten zo complex in elkaar en werken zo mooi dat je daar niet mee moet rotzooien met medicatie... Ik had een fantastisch leven, werd wat angstig en ja kreeg toen rotzooi, nog geen jaar terug was het leven nog mooi en nu een grote zooi. Baan weg, ruzie in de familie en kinderen die hun moeder niet meer herkennen. Een partner die het ook niet snapt en maar vechten tegen die mensen die er niets vanaf weten maar wel in de hulpverlening werken en zeggen, ach het is net als roken, je moet er even doorheen. Ja dan zakt mijn broek af. Hoe durft iemand zo iets te zetten, dom, dom, dom. Maar ik ga door, tot aan het gaatje. Ik laat mij niet meer stoppen en heb vechtlust en als mijn hersenen weer hersteld zijn dan ga ik de boel aanklagen. Ik heb btw al lang geen angsten meer, die waren naar een aantal weken al verdwenen, maar ik heb me in een jaar tijd nog nooit zo slecht gevoeld. Het is een hel en we willen hier uit komen, iedereen vecht er voor en doet er zijn of haar best voor om te dealen met de omstandigheden. https://youtu.be/89iAcGB-aYo?list=PLpPYZZf5K_2s2m_gRXE3DeO3cjy63Hy8R Er moet meer bekend worden over dit vergif. Het is een sluipmoordenaar!! Goed, even mijn frustraties kwijt. Ik zal ooit van benzonooitgeweest naar ikbenzovrij gaan!!!
  14. https://www.facebook.com/World-Benzo-Awareness-Day-July-11th-855279667933353/?fref=ts KIjk op deze facebookpagina. Durf het zelf niet te liken, erg he?
  15. Benzonooitgeweest

    afzien

    Hallo allemaal, @Sneeuwhoen, ja die bovenbenen dat is me wat. Ik heb er al heel lang last van. De ene dag erger dan de andere dag. Een soort spierpijn maar dan net ff anders. Ook heb ik vaak in eens hele erge pijnlijke steken in mijn benen. Gisteren was het echt niet te harden. Vandaag is het weer veel minder. Het verschilt wel per dag of week. Fietsen vind ik dan het prettigst. Volgens mij komt dit echt door de spierverslappers in de pammetjes. Ik heb hier nooit last van gehad en kreeg het toen ik de pammetjes ging gebruiken. Ook heb ik spiertrillingen in m.n. mijn benen, dan krijg je van die spiertrekkingen, ik weet niet precies wat het is. Dat kreeg ik al nadat ik drie weken die pillen had gebruikt. Toen wist ik eigenlijk helemaal niet wat ik slikte, hoe dom kun je zijn en dacht dat het iets anders was, dat ik een rare ziekte had of iets dergelijks. Maar wat een verhaal dat je er vijf/zes jaar over hebt gedaan om er van af te komen. Wat een doorzetter ben jij zeg. Ongelooflijk. Kun je nu wel zeggen of je je beter bent gaan voelen nu met de langzame afbouw dan een paar jaar geleden? Ik ben ook erg benieuwd hoe jij je straks voelt na een half jaar benzovrij te zijn. Vwb de mirtazapine, ja dat laat ik ook maar even zo. We kunnen niet alles te gelijk af bouwen. Ik ben wel benieuwd over het verhaal van Agnieta, wat was er moeilijk aan om van de Mirtazapine af te komen? Waar heb je last van gehad? Veel sterkte weer allemaal, ook voor Ellendig, Arie, Kanarie, Moedig, etc etc. Ik ben vast iemand vergeten, oja benzozat, Shakemarieke en alle anderen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...