Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Jordi

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  105
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Jordi

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Jordi

  Onze huiskamer 13 januari 2018

  Vervelend Sannie, we moeten erdoorheen heh, we moeten volhouden!! Hopelijk gaat het vandaag wat beter.
 2. Jordi

  Onze huiskamer 13 januari 2018

  Hoe is het vandaag gegaan @Sannie?
 3. Jordi

  Huiskamer 12-1

  Jij bent een fantastisch persoon Lies, je staat altijd voor iedereen, zonder oordeel, klaar en je verdient alleen het allerbeste, gun dat jezelf lieverd!!! Fijn dat de agenda wat minder gevuld is de aankomende tijd, ik gun je de rust die je nodig hebt met de venlafexine afbouw. Je kunt het, je bent sterk Lies. Jij ook onwijs dank voor al je support tot nu toe. Ik hoop dat je een leuke avond in Amsterdam hebt. Dikke knuffel x
 4. Jordi

  Huiskamer 12-1

  Een weg om haar te begrijpen en te vergeven, is er niet Lies, juist zij zou beter moeten weten en ernaar handelen. Probeer je energie in het maken van nieuwe dierbare vrienden te steken naast jezelf uiteraard!!! Daarnaast is dit absoluut GEEN bijwerking van de venlafexine, trust me..... Als ik het plat mag zeggen, ze is jouw absoluut niet waard lieverd!!!!! Ik hoop dat je wat afleiding kunt vinden vanavond, maar ik vind dat je wel veel gas geeft de laatste tijd met activiteiten ondernemen..... Luister naar je gevoel lieve Liesbeth, blijf op jezelf letten. x
 5. Jordi

  Huiskamer 12-1

  Als jij pijn hebt dan blijft een echte vriendin een echte vriendin, het besef dat ze geen idee had hoeveel pijn het jouw deed doet mij vermoeden dat je het los moet laten, je gaat jezelf meer pijn doen lies, dat is mijn mening. Heeft niet zoveel met venla oid te maken..... Ze zijn niet allemaal zoals jij lieverd. Dikke knuffel en probeer het los te laten x
 6. Jordi

  Huiskamer 12-1

  Lieve @Kannietmeer, wat mooi geschreven! Ook ik worstel met vriendschappen waarvan ik dacht dat het vrienden voor het leven waren. Mijn ervaring is dat diegene die overblijven je echte vrienden zijn, en voor mij geld dat als er een breuk zit die is gekomen tijdens onze ziekte, het gevoel weg is, dat het nooit meer zo wordt als vroeger..... Heel erg jammer maar dan ben ik het vertrouwen kwijt. Kan zijn dat het voor een ieder anders is, en dus ook voor jouw, maar wat ik zo lees aan hoe het contact is gegaan tussen jullie.... Lijkt mij dat er teveel kapot is lieverd. Ik hoop dat het mailtje de uitkomst geeft die je hoopt. Dikke kus lieverd!
 7. Jordi

  Onze h . kamer 11-1-2019

  Thx @Cyclad58 en @Kannietmeervoor jullie support en spiegel!!!!
 8. Jordi

  Onze h . kamer 11-1-2019

  @Kannietmeer, sinds 2 dagen de ochtend dosis aan het taperen, wat mij opvalt is dat ik ontzettend moe ben en vaak wakker snachts. Die vermoeidheid kan ook komen door alle Wia en werk perikkelen de laatste weken, heeft me ook enorm veel energie gekost. Ik kan niet anders dan me overgeven aan de vermoeidheid en proberen om prikkels te vermijden, maar ja, het leven zit vol met prikkels heh, die kun je niet allemaal elimineren. De grote angsten zijn weg na de langzame afbouw, stemming is wel erg down, zie overal erg tegenop en voel me snel schuldig als ik niets doe behalve op de bank hangen. De Wia stroom ik nog niet in, want mijn werkgever wilt me nog de tijd geven, dat is heel fijn natuurlijk, al geeft dat wel onbewust druk om toch wat aan reïntegratie te gaan doen midden in de taper. Verder hoop ik echt dat de angst wegblijft, en dat er weer wat ritme komt. Misschien met een uurtje wat reïntegratie werkzaamheden vanuit huis doen komt er iets van ritme en hoef ik me niet bezwaard te voelen als ik de rest van de dag niet vooruit te branden ben. Trots op jouw stap vwb de venlafexine, hopen dat het erg mee zal vallen, ik verwacht dat het een eitje is vergeleken met benzo. Maar ja.... We weten het gewoon niet heh.
 9. Jordi

  ONZE HUISKAMER 7-1-2019

  Heel goed sannie!!!! Heb je enig idee hoe je dat gaat doen met de psychologe?
 10. Jordi

  Onze huiskamer 05-01-2019

  Ha Ad, ja het is al ff geleden dat ik me meldde maar liesbeth heeft me over de streep getrokken, ik heb het forum nooit laten liggen, ben een regelmatige bezoeker, nu en dan zal ik ook wat posten. Heb alles gevolgd vanaf dat ik dit forum gevonden had en zo dus ook jouw verhaal. Knap van je dat je erbij werkt maar blijf aan jezelf denken heh, een BO erbij moeten we niet hebben!
 11. Jordi

  Onze huiskamer 05-01-2019

  @Kannietmeer, je mag me er zeker tussenzetten, je weet hoeveel steun ik van je ervaar!!! Ik ben trots op jouw, dat meen ik. Dappere strijdster, zoals we dat allemaal zijn hier, en strijders natuurlijk. Vorig jaar om deze tijd zat ik op. 80 mg nu op 16 mg diazepam. Ben inmiddels 12 weken bezig met 0,004 diazepam eraf te vijlen per dag, nog 48 weken te gaan, dan hoop ik op betere tijden en gaan we het volgende projectje aanpakken, de olanzapine, dat zal geen jaar gaan duren. Weet dat je nog een tijdje last van me gaat krijgen hihihi. Prikkels vermijden, lat lager leggen, acceptatie, meebewegen zoals je me hebt en blijft vertellen, zo moeten we er doorheen zien te komen door de eenzame strijd zonder dat we alleen zijn en elkaar hebben die hetzelfde pad bewandelen. Dit jaar moet mijn benzo vrije jaar gaan worden, ook al is dat pas in december. Lange adem en maken van de juiste keuzes, waarbij elke keuze ook een tegenpool heeft en die kan soms ook veel pijn doen. Maar gezondheid voorop.... Lang genoeg geleefd in een benzowereld. Elke dag is voor mij een strijd, maar er is geen andere optie. Volhouden en volhouden zoals we allemaal doen hier!
 12. Jordi

  Onze h . kamer 31-5-2018

  Dank je Gerard, ja 80 in 13 weken is iemand kapot maken. Je dit nu op 9,5 bedoel je?
 13. Jordi

  Onze h . kamer 31-5-2018

  Ha Gerard, de swing is er even uit en moet mezelf gaan herpakken weer. Terug op 20 Mg, en even kijken wanneer ik weer stabiel genoeg ben en de moed kan verzamelen om te gaan taperen. Baal er verschrikkelijk van man. De wanhoop en depressie ben ik klaar mee. De balans is ver te zoeken momenteel en ik slaap hele avonden op de bank. Die 13 weken hebben mij echt naar de afgrond getrokken weer. Ben nu naast mijn psycholoog ook aan het proberen om een coach te krijgen die me wekelijks mentaliseerd. Maar ja, zit weer niet in de zorgverzekering. Je kent het vast allemaal. Het is harkend de dag door, de grote spanning en onrustig verdwijnen in de loop van de dag wel maar de depressie speelt op de voorgrond. Al met al een stap terug, hopende dat de energie weer terug komt en de kracht om de draad weer op te pakken. Heb veel informatie over wisselen van antidepresivia opgedaan en besloten om niet te switchen, klaarblijkelijk moet de benzo van 80 naar 20 nog steeds herstellen heh.
 14. Jordi

  Onze h . kamer 31-5-2018

  Tsja, was door de een crisis weer opgehoogd naar 20mg diazepam, het ging niet meer, eerst weer stabiliseren. Volgende week gesprek met de psychiater, ze willen me overzetten op een andere antidepresivia die meer doet dan de venlafexine op dit moment. De vraag is of ik dat wil of dat ik de benzo uitsluiping zijn gang moet laten gaan.... De ochtenden zijn nog steeds heel erg moeizaam. Het blijft moeilijk kerel.
 15. Jordi

  Onze h . kamer 31-5-2018

  Laat even weten wat de psychiater heeft gezegd doorbijter
×