Spring naar bijdragen

afzien


Kanarie

Aanbevolen berichten

Benzozat, dank je voor je steun. Ik heb nu nog een heel onbestemd gevoel, duizelig, maagpijn, enz. Angst is wat gezakt.

Fijn dat jouw psychiater er blijkbaar ook verstand van heeft en het bevestigt. Ik krijg nergens (buiten jullie) die bevestiging. Mijn huisarts denkt dat het

psychische klachten zijn (bijv. die in mijn jeugd ontstaan zijn), terwijl dat helemaal niet het geval is. Maar ik word niet geloofd, dat voelt ook rot.

Daarom ben ik erg blij dat ik hier op het forum (h)erkenning vind.

Maar rustig blijven is niet altijd makkelijk, omdat het ook zo'n verschrikkelijke, akelige klachten zijn. En ze ook psychische effecten geven: onrust, geïrriteerdheid,

angst, en nog heel veel meer.

Gisteren sprak ik er over met en vriendin, die beaamde dat ik toen ik begon met de Diazepam innemen, me al zo onrustig, gejaagd en geirriteerd voelde, boos reageerde, vaak misselijk en duizelig. Terwijl ik mezelf helemaal niet zo ken. Dat waren ook niet de klachten waar ik ze voor kreeg.

En ik herinner me een psychiater, die ik om raad vroeg, toen ik in het verleden eens Oxazepam heb voorgeschreven gekregen (voor eczeem notabene, waar ze allemaal al geen benzodiazepines voor voorschrijven!) omdat ik me er zo ziek en onrustig, enz. door ging voelen. En deze zei toen ook: het lijkt wel of je er juist onrustiger door wordt. Ze had gelijk. Nu ik dat allemaal eens op een rijtje zet, blijkt dat ik niet tegen benzodiazepines kan, paradoxaal reageer en meteen last van bijwerkingen krijg. Langzaam aan wordt voor mij alles duidelijk. Nu nog van die verschijnselen afkomen.

 

Iedereen een ontspannen dag gewenst ! :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

He Kanarie, hou de moed er in he.

Ga er vanuit dat de opname je goed gaat doen. Dat je steun en hulp krijgt.

 

En Ellendig, fijn dat het vandaag redelijk gaat. Hopelijk gaat het steeds weer wat beter.

 

Sneeuwhoen, jij kijkt al weer uit naar het betere weer en je caravan. dat klinkt ook goed. Zelfs zo actief om te gaan klussen.

 

Ik bedank ook iedereen voor de steun !

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik begrijp het kanarie! Het komt dichterbij en de angst slaat toe. Nog meer angst. Maar zoals moedig zei, bekijk het positief. Mss is er wel iemand die er verstand van heeft, je weet maar nooit! En je hebt je goed ingelezen en weet al heel wat! Hou je daaraan vast. En vergeet niet dat wij er zullen zijn voor jou! Neem gewoon geen benzo in! En laat de rest over je heen komen. Geef het een kans en lukt het niet, ga je naar huis. Ze kunnen je daar niet houden tegen je wil. Het is een vrijwillige opname. Misschien kan jij daar anderen wel wat leren! Je bent een sterke man, dat heb je al bewezen. Ik geloof in jou en dat moet je zelf ook doen! Jij gaat dit overwinnen!!!

Heel veel liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ellendig , je hebt gelijk het is voor een groot deel omdat ik morgen binnen moet dat ik me zo slecht voel. Ik heb me vreselijk gevoeld vandaag. Nu is het iets beter. Maar sterk ben ik in geen geval . ik voel me emotioneel  en labiel.Het is wel een vrijwillige opname maar als ze me daar een antidepressivum geven en ik word daar nog slechter van dan kan ik gewoon niet meer weg.Ik zal daar wel de enige zijn die daar zit voor ontwenning. Ze zullen dat trouwens ook bij bij niet zien als gevolg van ontwenning vrees ik

Dank je wel voor de lieve steunende woorden. Ze betekenen heel veel.Ik hoop van ganser harte dat jij een goeie dag gehad hebt , een goede avond , en dat het binnenkort allemaal over mag zijn. Je verdient dat.
 
Moedig , ik vrees dat er enorm veel mensen paradoxale reactie krijgen van benzo's zonder dat ze zich daar bewust van zijn.Dank je wel ook voor de steun.
 
En de artsen... ze vinden van alles uit , maar nooit kunnen ze er van uit gaan dat het louter ontwenning is.
In de kliniek waar ik terecht kom kom ik bij een psychiater die me zei dat ontwenningsklachten 14 dagen duren. Als je na 66 dagen nog evenveel  klachten hebt dan moet je wel een ernstige storing hebben! En "vensters" daar zal ze nog nooit van gehoord hebben.
 
Ook aan alle andere steunverleners hier op dit forum dank je wel voor de steun. Zonder jullie gaf ik het op.
 
Een bedenking : 
We weten stilletjes aan dat er maar medicijn is en dat is tijd.
Maar ik vraag me toch af of het milieu ook geen rol zou kunnen spelen. 
Ik hoop dat ik in mijn nieuw milieu rust en vrede vind en dat dit zou kunnen een keerpunt betekenen.Of moeten we eerder denken dat een rustig en vredevol milieu enkel de tijd vlugger laat voorbijgaan maar dat het eigenlijk even lang duurt.
En zitten wij allemaal eigenlijk ook niet met overspannenheid , overbelasting. Andere mensen krijgen overspannenheid van stress  , angst op het werk , wij gewoon stress , angst door het ontwennen. 
 
Alles wat je kunt lezen over overspannenheid lijkt me ook zeer goed overeen te komen met onze situatie
En hoe we er moeten mee omgaan lijkt me ook hetzelfde.Het volgende PDF document bevat veel steun voor ons denk ik.
Bij factoren die tot overbelasting leiden staat wel ontwennen niet bij . Maar dat zou er volgens mij wel bij kunnen
Door alle leefregels te volgen kunnen we er dan toch misschien iets aan doen...of niet?
En misschien kan de tijd die we nodig hebben om te ontwennen ook wat ingekort worden. Of is dat utopie?
Ik wens jullie allemaal een rustige avond en een gezonde rustige nacht
bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Kanarie, ik hoop dat je rust kan vinden bij opname, je hebt echt verdiend. Je symptomen van angst en paniek herken ik van mijn overspannenheid. Vergelijkbaar met onttekking. Wat ik heb gelezen is dat door onttekking juist tegengestelde symptomen ontstaan waarvoor benzo werd toegediend!!! Dat is mijn angst dat ik door afbouw en ontwenning weer in situatie van overspannenheid kom, een volledig overbelast zenuwstelsel. Ik ben geen arts maar volgens mij is dat aan de hand. Hopelijk brengt de opname je verlichting en verkorting van je ontwenning. Sterkte morgen man!

@Moedig, hopelijk is er in de loop van de dag wat verlichting gekomen.

@Ellendig, hoop dat dag houdbare is geweest. Ja, ik heb ook veel steun aan forum, mss dat wij aks leden elkaar nog eens ontmoeten.

Een ieder rustig avond en nacht gewenst.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Redelijk goede dag gehad, helaas het laatste uur niks dan spanning. Mijn spieren zijn zo gespannen, kan het niet loslaten. Waardoor opnieuw angst. En bang voor hart, denk soms dat het dit niet langer kan houden. Inderdaad overspannenheid, dat is wat ik vooral voel. Maar ik was vandaag niet zo depressief en dat deed wel deugd. Teveel prikkels geven mij direct spanning. Mijn lichaam spant zich direct op en weet niet hoe ik het los kan laten. Vroeger nam ik dan wel eens een spierontspanner, maar dit is een benzo en wil dit nooit meer! Maar hoe krijg je je lichaam dan weer ontspannen? Het lukt me niet. Ik zou zo graag eens ontspannen zijn, weet niet echt meer hoe dat voelt.

Kanarie, heel veel succes morgen en de komende dagen! Niet teveel over nadenken, laat het over je komen. Het komt goed!

Veel liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Weeral slecht opgestaan, de onrust en spanning is onhoudbaar. Wil zo graag beter zijn, zoals iedereen hier waarschijnlijk.

Kanarie, hoop dat je wat rust vind en hou ons op de hoogte he! Heel veel succes vandaag! Denk aan je!

Liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kanarie, ik vind dat je heel goed zicht hebt op wat er allemaal aan de hand is. Ik ben het ok helemaal eens met wat je schrijft.

En ik denk dat een andere omgeving je ook goed kan doen en rust geven. In de kliniek is alle hulp voorhanden. Je kunt altijd met

iemand praten als je het moeilijk hebt.

Ik ben bang dat ze het ook niet als ontwenningsverschijnselen zien en meestal stellen psychiaters dan toch medicatie voor, maar daar

ben je zelf alert op. En soms kan het ook echt even nodig zijn, als je het echt niet anders voor elkaar krijgt om rust te vinden (alleen

benzodiazepines zou ik nooit meer doen).

Ik weet ook niet of die omgeving het proces van ontwenning versnelt, maar het kan er natuurlijk wel toe bijdragen dat je er wat rustiger en

daardoor wat makkelijker doorheen gaat.

En inderdaad de benzodiazepine afbouwverschijnselen zijn precies als overspannenheid verschijnselen. Allen voelen sommige mensen

nog verschil hierin tussen organische en chemische klachten. Dat pdf file is erg goed en duidelijk vind ik, fijn dat je dat er bij hebt gezet.

Veel succes vanmiddag en de komende tijd, je redt het wel ! Ik hoop nog wat van je te horen.

 

Benzozat, hoe gaat het, slaap je een beetje?

 

Ellendig, ik herken dat heel goed dat de minste prikkels al spanning opleveren. Dat wordt dan zo'n cirkeltje.

Ik probeer dan wat afleiding te zoeken in vooral het wandelen. Want beweging is dan wel goed volgens mij, in lichte mate. En er niet

te veel bij stilstaan of piekeren. Sommige mensen doen dan een ontspanningsoefening, maar dat helpt bij mij niet op zo'n moment.

 

Ik heb afgelopen nacht voor het eerst sinds maanden wat langer geslapen. Ben er eerst uit gegaan omdat ik niet in slaap viel en daarna

toch in slaap gevallen. Het is maar een klein ding, maar ik ben er toch blij mee.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank jullie wel terug voor de steun.

Ik heb gisteren een venster gehad van 17h tot 22h ...en dan was het gedaan. De hele nacht gehyperventileerd en zeer slecht , onrustig en gespannen wakker geworden en dit is nog altijd zo.

De vensters zijn hoopgevend maar behalve dat blijft alles even erg. Je zou nochtans verwachten dat dit ook wat milder wordt maar niets van!

Ik denk dat eens we daar door zijn we ons allemaal zouden kunnen vestigen als benzo-ontwenningsspecialisten. Er is grote nood aan. We hebben dan wel geen diploma maar we weten er toch alles van , in tegenstelling tot de gediplomeerde "hulpverleners".

Zojuist afscheid genomen van 2 van mijn kleinkinderen. ze vertrokken toevallig op reis....emotioneel verdriet...Op de tanden moeten bijten om niet te schreien.Normaal zou ik dat nochtans niet hebben...

Zo, ik steek de computer in de valies en de vraag is nu wanneer ik terug op internet kan.

De berichtjes lezen op mijn iphone zal ik vermoedelijk wel altijd kunnen 

Een goede dag allemaal...en tot...zo vlug mogelijk

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik wens je veel sterkte vandaag Kanarie met je opname, hopelijk horen wij snel weer van je! Positief dat je een venster hebt gehad. Komt vast binnenkort weer 1.

@Moedig, fijn dat je wa langer hebt geslapen. Zelf afgelopen 3 dagen vrij goed geslapen, blijkbaar wat gestabiliseerd op 1,75 mg. Ben wel blij mee want vorige week was niet veel soeps. En week ervoor ook wat onrustig. Wel bizar dat nu ineens weer zo uitpakt, maar tot nu toe herstel ik wel. Morgen weer 1/8 af.wellicht dat sporten helpt dat ik weer heb opgepakt.

@Ellendig, ik hoop dat je de spanning wat kwijt raakt, ja de cirkel is zo (herkenbaar) weer rond. Sterkte.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi kanarie, hou je echt vast aan die vensters, jij lijkt er regelmatig wat te hebben, al is het maar kort. Ik was gisteren ook beter, maar heb te lang bij mijn schoonouders gezeten, teveel prikkels en ben weer heel slecht vandaag. Het is echt onmenselijk en eigenlijk met geen woord te beschrijven hoe dit voelt. Alleen jullie kunnen de woorden wel begrijpen, omdat jullie hetzelfde meemaken. Idd we kunnen ons later als benzospecialisten gaan settelen. Afscheid van de kleinkinderen, weer een emotie he! Mijn dochter is maar naar Bobbejaanland en ik zit hier met heel veel angst, dat ze maar niks tegen komt. Pfff.... Slopend al die emoties!

Ik wil je nog eens heel veel succes wensen en heel veel moed! Maar we houden er ons aan he, we komen hier door zonder nog benzo's te nemen! We gaan tonen wie de sterkste zijn! Alhoewel het nu zo niet voelt. Maar we komen er wel!

Aan de gasten die er regelmatig komen kijken, laat je verhaal horen! Het kan een steun zijn voor velen en jezelf!!!

Heel veel liefs,

Ellendig

bewerkt door Ellendig
Link naar opmerking
Deel via andere websites

 ik ben hier en kan op internet.

Je gelooft het of niet....ik heb al gesprek gehad met dokter (niet psychiater ) en ....ontwenningsverschijnselen duren 14 dagen!!!!!!

Ik heb enorm geargumenteerd maar hij is niet van zijn standpunt te brengen. 

Dr Ashton kent hij niet.

Hij zegt " ik ken dr Ashton niet maar op internet vind je alles en dat is trouwens maar één iemand en de rest van de hele medische wereld zal je zeggen dat de ontwenningsverschijnselen  maar 2 weken duren.

Daar sta ik dan met al mijn voorbereidingen....

Het is een kliniek voor angst en stemmingsstoornissen en dus moet ik wel een angststoornis hebben!

Ze gaan er dinsdag over spreken met de staf en waarschijnlijk zouden ze me lyrica geven.

Ik hoop dat ik tegen dinsdag al veel vensters gehad heb en ik dan misschien kan weigeren. maar dan vlieg ik hier wel buiten!

Die dokter heeft me al gezegd dat mocht het gezien zijn als een ontwenning dan zouden ze me niet opgenomen hebben want ontwennen doen ze niet.

Voel me vreselijk slecht! 

Heeft iemand ervaring met Lyrica? Of weet iemand daar meer over

Ik hoop dat het met jullie allemaal wel beter gaat.

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Kanarie,

Bizar!

Kijk eens op ons forum onder tips & adviezen, hier staat een onderwerp over afbouw met pregabaline, een andere naam voor lyrica! Als ik op Internet zoek komt het op mij over als een angstremmer, ad ofzo maar ik ben geen arts. Het wordt over weekend getild, komt op mij over dat ze komende dagen gebruiken voor observatie van je. Ik hoop echt voor je dat vensters terugkomen.

Kan je zomaar uitvliegen of moet arts hier toestemming voor geven? Wat hebben ze hierover tegen je gezegd?

Sterkte man!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is niet zo dat ze me de volgende dagen gaan observeren wanr van 8H s'morgens tot 20h30 s'avonds mag ik naar huis? zat Zon en Maandag (11juli feestdag.

Ik wordt er depressief van. ik wou eigenlijk niets. en op internet al weet ik hoeveel negatieve dingen over gelezen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 ik ben hier en kan op internet.

Je gelooft het of niet....ik heb al gesprek gehad met dokter (niet psychiater ) en ....ontwenningsverschijnselen duren 14 dagen!!!!!!

Ik heb enorm geargumenteerd maar hij is niet van zijn standpunt te brengen. 

Dr Ashton kent hij niet.

Hij zegt " ik ken dr Ashton niet maar op internet vind je alles en dat is trouwens maar één iemand en de rest van de hele medische wereld zal je zeggen dat de ontwenningsverschijnselen  maar 2 weken duren.

Daar sta ik dan met al mijn voorbereidingen....

Het is een kliniek voor angst en stemmingsstoornissen en dus moet ik wel een angststoornis hebben!

Ze gaan er dinsdag over spreken met de staf en waarschijnlijk zouden ze me lyrica geven.

Ik hoop dat ik tegen dinsdag al veel vensters gehad heb en ik dan misschien kan weigeren. maar dan vlieg ik hier wel buiten!

Die dokter heeft me al gezegd dat mocht het gezien zijn als een ontwenning dan zouden ze me niet opgenomen hebben want ontwennen doen ze niet.

Voel me vreselijk slecht! 

Heeft iemand ervaring met Lyrica? Of weet iemand daar meer over

Ik hoop dat het met jullie allemaal wel beter gaat.

Dat soort gedrag komt me bekend voor. "en de rest van de hele medische wereld zal je zeggen dat de ontwenningsverschijnselen  maar 2 weken duren." kolder.

 

Lyrica. Lijkt wel wat op gabapentine. Het wordt wel eens voorgeschreven tegen angst.

Ook wordt het wel gebruikt om de ontrekkingsklachten van het stoppen/afbouwen van benzodiazepines te verminderen.

 

Hoe het bij jou uitwerkt, geen idee. Ik ben geneigd te zeggen, vermijdt het als het kan. Maar het moet jouw keuze zijn.

 

Enige idee wat voor dosis ze zouden voorschrijven ? Er zijn ook capsules van 300 mg, en dat lijkt me wel wat veel ...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik weet niet welke dosis ik zal krijgen. ik zou  het liever niet nemen maar ik heb geen keuze. Mijn vrouw zou kwaad zijn "als ik niet doe wat de artsen zeggen". En vermits ik nu al zo lang klaag en zaag en hyperventileer , ben ik niet zo angenaam en ze wil een oplossing.

 

Ik ben dus 1° dag opgenomen en het is hier vreselijk triestig...klein kamertje en je zit hier maar te zitten. Ongelooflijk opgejaagd hyperventilerend..... Als je zo slecht ben heb je ook geen zin om contact te maken met anderen.

Triestig en eenzaam....in tegenstelling met wat je zou denken ....

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kanarie,

Onvoorstelbaar dat er niemand eens moeite doet om verder te kijken dan zijn neus lang is! Lyrica ken ik niet. Ik zou zelf niets nemen, maar idd moet dat je eigen keuze zijn. Therapie alleen is niet genoeg voor hen dan? Je mag er niet verblijven als je geen medicijnen wilt?

Hou je sterk! En laat je niet gek maken daar, wij weten allemaal dat dit wel ontwenning is!!!

Liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb even op internet gegoogeld en ik vrees dat het even erg is als benzo's!

En een redelijk nieuw medicijn. 

Ik vrees het ergste!

Ze beweren hier dat je dat gemakkelijk kunt afbouwen , maar ik geloof het niet!

Dat zeggen ze van benzo's ook! Mijn vertrouwen in artsen is NUL.

En op internet lees ik al van die vreselijke verhalen erover .

Ik ben de moed kwijt!

Ik kan er niet onderuit!

Therapie alleen is niet genoeg! Ik had het gedacht.

Ik ben er kapot van...misselijk , misselijk , opgejaagd hyperventilerend en het idee dat het zonder pillen vanzelf wel zou overgaan met de tijd moet ik laten varen. Ik zie weer geen toekomst

Het zal nog tot dinsdag duren eer dat ze me Lyrica gaan geven. Als ik tegen dan beter ben , meer vensters gekregen heb zal ik misschien wel weigeren en hier dan maar weer weggaan.

Weet iemand na hoeveel tijd Lyrica begint te werken?

bewerkt door Kanarie
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kanarie, een hoop spanning ineens die op je afkomt.

Weet je waarom ze kiezen voor Lyrica en niet voor een anti-depressivum?

Heb je nooit gedacht aan therapie, zonder medicijnen? Ik bedoel buiten een kliniek?

Een kennis van mij gebruikt Lyrica voor zenuwpijn en het lukt haar ook niet om af te bouwen. Dus ik heb ook mijn twijfels over Lyrica.

Maar goed, jij moet jouw gevoel (en advies van je vrouw?) volgen. En als je het echt niet wilt, niet doen, je moet niets.

Volgens mij werkt Lyrica snel, maar hoe snel weet ik niet. Ook is het belangrijk te vertellen dat je last hebt (gehad) van je hart.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Kanarie, ik sluit mij aan bij Ellendig, zou dit medicijn proberen te vermijden. Ik snap dat je vrouw een oplossing wil, maar is dit een oplossing? Doe waar jezelf achterstaat. Toen ik AP nam om te slapen, ontprikkelt zenuwen, had ik nog steeds last van prikkels. Was voor mij partner ook zwaar! In een stad lopen of supermarkt was niet te doen. Ik moet zeggen de tijd heelt, persoonlijk hen ik nu last van afbouw net als iedereen op dit forum. Kijk naar Gaba, bij hem heeft lang geduurd maar goed ge komen. Komt bij jou ook goed, je hebt vensters man! Zou de opname je niet nog zenuwachtiger maken? Mag je nu naar huis of toch 24 uur verblijven?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kanarie, ik heb ook net gaan kijken naar het middel. Het is idd geen benzo, maar werkt toch ook ergens op gaba. Ik zou het niet nemen. Maar ik kan dat niet voor jou beslissen. Je bent al zo ver van de benzotroep! Ik versta je angst! Mag je echt niet eerst proberen zonder medicijnen? Kan je niet vragen om het eerst te willen proberen met enkel hun therapie. Het zijn daar toch hulpverleners he, het is hun taak om hulp te bieden! Word hier weer zo kwaad van! Verwijs hun maar eens naar de film die volgend jaar uitkomt, as prescribed, duizenden mensen die in deze hel gezeten hebben! Of gaan ze dit verzinnen mss?

Volg je eigen hart en verstand is de enige raad dat ik je kan geven! Maar denk aan je vensters, deze gaan meer komen! Pfff... Het is niet gemakkelijk he!

Ik las dat lyrica na een week al zou kunnen werken, maar las ook andere dingen. Ik heb hier geen ervaring mee, dus ik durf hier niet teveel over zeggen.

Ik hoop dat gaba dit leest, dat hij je wat raad kan geven mss.

Liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een antidepressivum mogen ze me niet geven voor mijn hart.

Het ergste is dat ik het eigenlijk niet wil! Maar eigenlijk gedwongen wordt door mijn vrouw die een oplossing wil en enkel gelooft in de artsen. 

Als ik tegen dinsdag nog veel zou verbeteren ga ik hier weg zonder lyrica, 

Ik zit hier precies als in een gevangenis ....Letterlijk maar ook figuurlijk gevangen 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kanarie sorry maar voel me momenteel heel slecht, het venijn zit in de staart. Vandaar mijn afwezigheid. Maar ik zou toch oppassen met die pippo's van dokters. Heb jij verteld dat je hartproblemen hebt ? Zie hieronder :

 

Er zijn bij sommige patiënten tijdens het gebruik van Lyrica meldingen geweest van hartfalen; meestal waren dit oudere patiënten met hart- en vaataandoeningen. Voordat u begint met het innemen van dit geneesmiddel dient u het uw arts te vertellen als u in het verleden last hebt gehad van een hartaandoening.

 

Mag jij wel zoiets nemen tijdens je ontwenning (onbestaande ontwenning voor de dokters) ? Hoe gaan jou hersens hierop reageren? Heb het gevoel dat jij bereid bent om deze in te nemen voor je vrouw of zit ik mis. 

Kanarie ik hoop echt dat je tegen dinsdag genezen bent of tenminste lange vensters krijgt. 

Wij gaan nooit winnen tegen de arrogantie van de dokters maar ondertussen zitten we wel allemaal in de hel.

 

Aan alle andere dappere mensen hier heel veel sterkte gewenst.

Liefs

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als je het niet wilt, niet doen!!! En ik hoop en bid mee dat je tegen dinsdag heel veel vensters krijgt!

In wat voor wereld leven wij seg! Hulpverleners die niet luisteren naar hun patiënten hun verhaal en betweters zijn!

Ik weet dat jou vrouw idd de enigste is waarvoor je het zou doen. En snap het ook wel. Maar luister echt naar jezelf, naar je eigen gevoel. En als je je daar niet goed voelt, moet je daar weg. Je moet rust hebben in deze periode, niet nog meer stress en tegenwerking! Natuurlijk is het nog maar de eerste dag, mss betert het wel en zo niet, wegwezen!!! Wou dat ik je kon helpen, wou dat ik dit al overwonnen had en je nog meer kon helpen, wou dat jij het ook al overwonnen had! Maar we komen er wel, niet opgeven nu!

En zoals benzoslachtoffer zegt, vraag idd nog eens na voor je hart. Het is mss een manier om het niet te moeten nemen, ik weet het niet.

Pff, in deze helse strijd hebben we liefdevolle mensen nodig en een warme omgeving! Niet deze bijkomende nest!

Maar kanarie, maak je niet te druk meer, stel voor jezelf vast tot wanneer je het tijd geeft en wat je zeker niet wil en blijf daarbij, en laat het dan rusten. Het is niet goed om je nu nog drukker te maken! Maak je hoofd terug leeg eens je voor jezelf besloten hebt wat je wil.

Hoop dat je wat nachtrust krijgt en nog liever een groot venster! Ik denk aan je!

@benzoslachtoffer, niet leuk te horen dat je je terug slechter voelt, hoop dat het snel terug beter wordt!

Liefs,

Ellendig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...