Spring naar bijdragen

Stoppen


Gast Lars

Aanbevolen berichten

It wasn't me  :)

 

Trek het je niet aan!

Gemakkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Ik zou het ook niet prettig vinden (en dat is een understatement) moest ik er achter komen dat ze ongevraagd in mijn leven zitten te woelen om achter dingen te komen waar ik zelf niets wil over loslaten. Dat getuigt van weinig respect en bovendien een hoop paranoia. 
Klinkt niet zo gezond.
 

Ik had je eerder verkeerd begrepen denk ik. Ik dacht dat je er nog niet uit was mbt tot stoppen vandaar mijn vorige reactie.
 

Hoe staat het op je werk nu?
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 months later...

Hai Lars, moest even zoeken naar je draadje of ben je inmiddels een andere gestart?

 

Dank je wel dat je op mijn draadje was om te informeren hoe het gaat. Ik heb in mijn eerste periode hier op het forum veel steun aan je gehad en vooral ook door de manier waarop je schreef. 

 

Sita

Link naar opmerking
Deel via andere websites

We zijn hier toen volgens mij ongeveer gelijk gestart en je schreef eerlijk, ook als je dronk of niet helemaal wilde stoppen en dat vond ik erg prettig. En ja, je steunde mij. Ik was toen, denk ik, Nadia2.

bewerkt door SvDolphin
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, dat denk ik. Ik kon er niet meer op komen, totdat ik die naam aan Smart noemde en hij me herinnerde. Je had een confronterende dag schreef je?! Ik hoop dat je een rustige nacht hebt om bij te komen. Ik moet er nog even aan wennen dat als jullie afzwaaien van de dagpact, ik nog de avond in moet. Welterusten in ieder geval!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

He, alles weg.. Afijn, kort: ja dat denk ik. Smart herkende die naam in ieder geval. Je had een pittige dag?! Ik hoop dat je een beetje rustige nacht hebt. Ik moet eraan wennen dat als jullie afzwaaien van het dagpact ik nog de avond in moet. In ieder geval welterusten voor straks.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oh Lars, naar hè! Hebben ze geen handvaten voor je? En de medicatie doet dan dus ook weinig of zie ik dat verkeerd? Ik zou je zo graag een duwtje omhoog geven, maar kan er alleen maar voor je zijn.

 

Drinken zou je depressie alleen maar in stand houden of als je daarna weer doorgaat zelfs verergeren, maar dat weet je vast. Is meer bewegen geen optie voor je? Puur als helpend?

 

Sterkte!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat bedoel ik ook..je werk er al zo hard aan, verder kun je helaas niets anders dan dit ondergaan en voorbij laten gaan. Ik visualiseer me Eem saai koud bootje dat dobbert op woeste zee. Net nog op koers, komt uiteindelijk aan land!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bah wat akelig. Doch herkenbaar.

 

Ja, dat tekenen... blijven doen! Gaaf!

 

Wat mij zo boeit, is dat er mensen zijn die volop geinspireerd raken door iets als " verhalen ' .... of vanuit de/een geschiedenis.

Dat men zich vastbijt in hetgeen opa of oma deed en daar dan mee bezig zijn....

Ik hoorde vanavond weer een dergelijk verhaal. Opa maakte kunst, echter op klein formaat. Haalde nooit de pers, maar bleef trouw aan zijn eigen ideeen. Zo gaf hij een tijdsbeeld weer. En herinneringen...

Kleinzoon verdiept zich erin.... (zingeving) en regelt tentoonstelling.

(voor wat het waard is...    m.i.veel!!)

 

Blijf geloven in je eigen levenspad.

(zeg ik ook tegen mezelf)

 

:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...