Spring naar bijdragen

Donderdag 16 april


luna1961

Aanbevolen berichten

Ja een moment van zwakte hier. Want het beviel me wel hier niet meer dagdagelijks aanwezig te zijn.

Maar ik heb mijn andere bronnen uitgeput om te kunnen schrijven. Dus schrijf ik hier wat.

Ik ben boos, heel erg. Omdat een schoonzus het blijkbaar belangrijker vind dat de tafel opgeruimd wordt voordat mijn broer de gezondheid van ons ma ging checken.

En er bleek inderdaad niks mis en ben blij dat mijn broer mijn belletje serieus nam en ging kijken. Want dan merk je pas hoe ver je van je dierbaren zit.

Omdat hij niet luisterde naar zijn vrouw maar naar zijn zus, had ie flink wat ruzie.

 

En onze moeder is gewoon geen makkelijke zieke, als mensen zorgen over haar maken gaat ze de boel minder erg maken om de zorg weg te nemen.

En zo doende hebben we nu een gezamelijke chat. Met mijn broers en mij en daar moest persee mijn schoontje ook bij zijn. Zegt verder niks, maar monitort de boel wel. Voor mijn gevoel. Kan er bij mij niet in dat als iemand kritiek ligt je de kruimels op de tafel belangrijker vind. En je nu wel betrokken voelt, zonder iets te zeggen. Voor mij voelt dat eerder als wantrouwen dan werkelijke betrokkenheid. Dus heb er ook best wel lelijk over gedaan. En moet me nu een beetje inhouden.

 

Er zou gezamenlijk over gesproken worden zou je denken. Ik dacht dat wel. Maar blijkbaar niet. Blijkbaar voelen mensen zich wel comfortabel bij hun tic omdat de omgeving daar altijd rekening mee gehouden heeft. Ik doe dat niet meer ben het beu. En ja het eerste waar ze mee schieten is, jij bent borderliner en alcoholist. En dat soort mensen moeten dan ooit de crematie van mijn moeder regelen? Mensen die het belangrijker vinden om eerst de tafel af te ruimen voordat je gaat kijken of mijn moeder in orde is?

Die neem ik niet serieus.

 

Mij dan ook parkeren als iemand die geen mening kan hebben vanwege mijn openheid. Ga ik  haten. Nu nog een nette manier vinden om dat te zeggen.

Respecteer maar dat mensen hun fouten ook hebben. Misbruik het niet gewoon om er beter uit te komen.

 

En Kaboutertje denk nog steeds vaak aan je.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik hoor hier gewoon niet echt.

 

Jawel. :) ik miste je verhalen.... (je verhaal nu is alleen lastig lezen, alsof ik midden in een boek een pagina aan het lezen ben en alle context mis) Weet inhoudelijk even niet te reageren....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De eendagsvliegen zijn in bij mij in huis ook al weer gearriveerd en ben 's nachts al weer gestoken ook.

 

Net terug van mij vrijwilligerswerk, was weer druk maar leuk. Sommige van die gasten blijven maar praten, ook als je met iemand anders bezig bent. Ze kunnen er niets, of bijna niets aan doen. (Werk met verstandelijk beperkten op de hout hobbyclub)

 

Morgen een dagje extra werken. Mijn baas heeft een casco pandje gekocht voor het bedrijf, had zich iets verkeken op de inbouw. We zouden er 1 mei in maar de verbouwing is misschien net 20% af. Mijn bijdrage zal daar misschien ene half procentje aan toevoegen.

bewerkt door Jaap
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik moet vandaag niet om 6.00 naar bed. Morgen 5:45 op dus nu slapen. Trusten iedereen.

 

De zin komt helemaal Ploffie als ik je lees, laat me er in meegaan en zeg dan nee geen wijn voor mij. Voor jou een lekker glas voor mij een les in meegaan in het verleidelijke en nee doen. Ook dat is leerzaam. Ik geloof dat je kan trainen door het niet te blokken maar binnen laat komen en dan zeg ik dus (nu) nee.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik hou eigenlijk helemaal niet van luxe restaurants. Niet om het eten, dat zal best lekker zijn, maar de ambiance daar voel ik me dan niet op mijn gemak bij. Zo was ik laats een wandeling aan het maken en had gepland om op landgoed groenendaal bij Heemstede te lunchen. Toen ik naar binnen keek was ik gelijk klaar. Een eind verder op bankje gesmeerde broodjes kaas gegegeten, bij 4 graden. Prima te doen. (Vroeger met een waterig blikje B-merk pils nu met zuiver water, wel met bubbels)

bewerkt door Jaap
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...