Spring naar bijdragen

Donderdag 23 oktober


jowan

Aanbevolen berichten

Dampkap betekent hier in Nederland misschien afzuigkap. Zo'n ding dat je aanzet als je gaat koken?

 

Hier ff de achterdeur open gezet. Niet meer normaal zeg zo warm het hier binnen is. En dat zonder verwarming aan. Nog 20 gr. pffftttttt.

Verder ben ik weer shaggies aan het pielen. van m'n eigen kweek. Ik denk dat ik er al zo'n 1000 gepield heb dus voor zo'n jaar genoeg :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kipje, het gaat goed met mij. Vanavond een rustige avond zonder iets gepland. Lekker bank hangen, forum erbij, boekje, televisie aan.

Alleen m'n kater wil niet op schoot zitten, die maakt de buurt onveilig zodra het donker wordt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Walrus, ik moest hem googlen; mijn oma zei dit weleens maar ik kon het me niet meer goed herinneren.

 

Kaboutertje, ben je een beetje opgeknapt? Vanochtend ging het niet zo fijn. Of ben je echt ziek geworden? Ik hoop het niet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5e bak thee. Ben gelukkig ook relaxed... Ook geen behoefte nu. Kan toch raar lopen soms:-) Maar de Zaterdag/Zondag komen in de buurt.... Ik hoop dat t lukt! Maar zoals ik me nu voel ziet t er goed uit.

@Gerrit: dan hebben wij dezelfde avondvulling vandaag :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@kippetje   Begrijp dat gevoel. Die frustratie. Kennen we allemaal hier denk ik... Mij helpt het echt om de verhalen te lezen van mensen welke het al langere tijd gelukt is! Maar ja... Ben zelf ook nog maar sinds een aantal dagen bezig. Mij valt t mee. Wel n droge mond nu maar verder relaxed. Het kan echt hoor! Zeker onder begeleiding van huisarts. Ik dit keer zonder maar dat is ieder zn keuze. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Welterusten voor de frummers die gaan slapen zo. Goede nacht en tot morgen.

 

Kaboutertje, let op hoor. Kom eerst maar hier als je echt gaat twijfelen.

 

Kipje, ik heb me ook zo'n loser gevoeld, jarenlang, omdat ik alles kon behalve van de drank afblijven. Ondanks allerlei beloften en pogingen.

Verslaving is een ziekte, dat is het thans geldende wetenschappelijke en officiële standpunt. Ik ben dus ziek en die ziekte is niet te genezen. Dat kan ik niet helpen, net zo goed als iemand die bijv. diabetes heeft dat niet kan helpen. Wat ik met die ziekte doe, dat is wel aan mijzelf. Ik verdraag drank niet, omdat ik er niet op een matige en sociale manier mee kan omgaan, in tegenstelling tot veel mensen. Ik drink dus niet en dat is een keuze. Deze realisatie, dat ik een ziekte onder controle houd en dat ik niet zelf slap ben, heeft me veel geholpen. Er zijn hier frummers die het mooier kunnen vertellen. Ik meen dat Kohtje nog niet zolang geleden er wat over schreef; de moeite waard om het even op te zoeken (wijze man).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...