Spring naar bijdragen

Gipsy even voorstellen


Gast Gipsy25

Aanbevolen berichten

Goed te horen. Zolang je je maar beseft dat iedere verslaafde morgen stopt? Ieder glas of snuif is zijn/haar laatste snuif omdat het dwangmatig zoeken naar ontsnapping in de middelen dat nu gebeurt, de verdoving, zo lang mogelijk moet duren. Voor de alcoholist (gebruiker) is er geen morgen, er is alleen dat stukje leven hier in de roes wat wellicht ten opzichte van 'morgen' tijdelijk draagbaar en ok lijkt. Maar het is geen echt leven, ik heb jaren lang mijn echte ik weggestopt omdat ik 'morgen ging stoppen/belastingaangifte doen/naar de dokter gaan/naar mijn baas stappen/een marathon ging lopen...'

Vandaag neem ik de eerste niet, de belastingaangifte is daardoor al gedaan, dokter is niet meer nodig, mijn baas hoef ik niet te spreken en een marathon hoef ik ook niet te doen want ik houd helemaal niet ervan om langer dan 20km te rennen. Alles, echt alles vloeit voort echter uit het besluit om NU niet die eerste slok of snuif te nemen. En ook dat gaat lang niet altijd automatisch bij mij, er moet aan gewerkt worden.

http://rozenbergquarterly.com/ogen-gevuld-met-leegte/?print=print

Als je weer nuchter bent, lees bovenstaande artikel jaar eens

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Fijn om even van je te horen Gipsy.

Wijze woorden van Tom.

Staat er morgen iets gepland voor je dan? Maar hoe dan ook, heel veel succes natuurlijk. En sterkte, want je moet er weer doorheen.

Niet leuk, maar dat weet je zo langzamerhand. Je weet ook dat je het kunt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...