Spring naar bijdragen

Wensdag vijf februari


Mai

Aanbevolen berichten

Goedemorgen allen. Wat een wind hier! Hoop dat ik straks wind-mee heb, begin ik de dag net even wat leuker!

Jaap, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!  En Jopie, fijne vakantie gewenst en nog bedankt voor je pb!!

Op de een of andere manier kan ik je niet terug pb-en.....

Nu nog even de visjes voeren in de tuin en dan hop, weg op de fiets.

Maak er een mooie dag van!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen iedereen.

 

(Ik post niet veel maar lees wel iedere dag even bij.)

 

Jaap, nog van harte gefeliciteerd met de dag van gister. Gelijk heb je dat je er aandacht aan besteedt. Mijn verjaardag zit er ook aan te komen. Voorgaande jaren kreeg ik nog wel eens een fles drank...ben benieuwd hoe dat dit jaar gaat. 

Straks met mijn huiswerk naar mijn coach. Kijk er naar uit om te vertellen dat het goed gaat. Heb ondertussen nog een aantal mensen op de hoogte gebracht dat ik geen alcohol meer drink. Merk dat ze het allemaal stuk voor stuk terugkoppelen naar hun eigen drinkpatroon. En van een aantal denk ik dat ze hetzelfde probleem hebben maar nog in een ontkenningsfase zitten. Misschien zet het hun aan t denken. Heb nog geen enkele negatieve reactie ontvangen in ieder geval!

Afgelopen weekend een vuurproef gehad bij het NK van kroegsport nummer 1...pijltjes kwakken. We deden mee maar lagen er al rap uit en ja, toen konden de consumptiebonnen ingeleverd worden. Wat een drank gaat er dan in...heeft mij wel een spiegel voorgehouden en gesterkt om het gewoon bij fris te houden. 's Avonds nog uit eten geweest en de groep ging gewoon door met drinken, het eten ging bijna onaangeroerd weer naar de keuken. Dat vond ik erg vervelend om te zien. (Was ik ook zo????? ging door mij heen...) Tegelijkertijd had ik mijn bord bijna leeg en was ik trots op mezelf. Had mezelf ook benoemd tot BOB. Te lui zijn om te fietsen heeft ook zijn voordelen blijkbaar.

Enniewee, ik weet ook dat ik er nog lang niet ben. Verschillende keren per dag klapt een bordje met de tekst ALCOHOL op in mijn hoofd en probeer ik te bedenken/op te schrijven waar ik dat aan te danken heb. Dat bordje was er eerder ook wel maar dan stond er een pijl onder richting buurtsuper. Het levert wel een emotionele achtbaan op in mijn hoofd in ieder geval, zeer vermoeiend maar het dient vast een goed doel :-)

 

Ik neem een kopje koffie met wat nog over is van Jaaps traktatie, suikerpeil een beetje op hoogte houden tenslotte.

 

 

Hier doet de zon haar best, hou ik van, ziet de wereld er heel anders uit! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 

Goedemorgen :sun:

 

DAGPACT

Albert

Agnieta

Madeleine 

 

Is het echt zo rustig of mis ik iets? Heb wel honderd keer gekeken of ik wel goed zat.  :blush: 

Zoals beloofd mezelf op het dagpact gezet. Nu snel naar de supermarkt. Ik ga me vanavond toch lekker eten (hoop ik), Lasagne met tomaat, aubergine, courgette, roomkaas en olijven. En nog ergens daar tussenin moet ik naar de tandarts. Die beste man heeft me helemaal niets gedaan, maar ik vind hem toch een partij niet leuk. Doodeng.

Fijne dag iedereen! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Klinkt erg lekker Madeleine, ik moet nog wat bedenken maar je brengt me wel op een idee. Eet vanavond alleen met zoonlief. Ben ik al snel geneigd tot iets makkelijks maar daar moeten we snel van af...blijf de hele avond aan t snaaien daarna. En dat geeft weer onrust en daar houden we niet van :-D.

 

Bij de coach was het fijn. Ik blij, hij blij. Tijd te kort en huiswerk mee. Tot over twee weken. Hij krijgt het steeds drukker. 

 

Toine, de link heb ik opgeslagen. Ergens heb ik het idee dat ik m al eens gezien heb maarja, niet alles van de afgelopen jaren is nog even helder voor de geest te halen. Als ik wat meer tijd heb, zal ik er eens voor gaan zitten. Met zakdoekjes zeker he?

 

Peet (tssss, kurkie...hoe kom je daar nou weer op...), ik vroeg aan mijn man of ik ook zo was als ik te veel gezopendronken had en hij beaamde het inderdaad...ook volop gelal en onzinnige praatjes. Gelukkig onzinnig want onthouden deed ik ze toch niet. Dat hij het nog zo lang met mij uitgehouden heeft is mij soms ook een raadsel  :face-icon-small-shocked: maar weer flink wat energie in stoppen en kijken wat er te redden valt.

 

En nu...op naar de buurtsuper voor vis en worteltjes. Beetje aardappelpuree erbij voor de zoon en klaar is KlaraKurkie.

 

Eet smakelijk een ieder!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Net aangekomen in Stockholm in hotel nog zonder vriend. 2,5 rust lekker in bad.

Ontzettend goed gedaan Kurkdroog!! Wat een afknapper om sommige mensen zo te zien hè?

Ik vind het helemaal vervelend als mensen er heel anders van worden.

Goed volgehouden want dat zijn vaak de moeilijkste uitjes om NEE te zeggen.

Ik vnvd relaxen, uiteten, casino, laat op bed en wie weet kissing time met het vriendje. En dat allemaal zonder alcohol, YEAH!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

O Lieselot ik wist niet dat je nu al zou gaan. Klinkt heerlijk lekker in bad liggen. Geniet er maar van.

 

Ik heb het vandaag ook rustig aan gedaan. Vanmiddag even naar de buurvrouw geweest. Haar man is eergisteren plots opgenomen vanwege hartklachten. Nu durft ze zelf helemaal niets en is erg afhankelijk van haar man, dus is het nu erg moeilijk voor haar. heb beloofd dat, als hij volgende week nog in het Radboud ziekenhuis ligt, ik met haar een dagje mee ga. Ze is nu zo bang dat ze alleen komt te zitten en zichzelf helemaal geen raad meer weet. Poeh erg hoor als je zo afhankelijk bent van iemand anders.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hey hey die Peet. Tja joh dat zijn geen leuke omstandigheden nee, maar ik ken mijn buren al zo'n 32 jaar. We staan altijd voor elkaar klaar. En ik wil het erg graag voor haar doen, juist omdat ze eigenlijk niet niets durft te vragen.

 

Hé hoe is het verder met jou gegaan vandaag? Het gaat goed met je hé? :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik denk dat het aanmelden bij sommigen niet zo heel moeilijk is Peet, het volhouden, das vaak moeilijker. Meesten haken af als ze merken dat het niet gelijk lukt, terwijl we mensen zijn en dus hoeft het niet in een keer te lukken Maar sommigen blijven dan liggen als ze gevallen zijn en dat is zo jammer. Het is zo belangrijk dat je weer opstaat. Ook al zou het niet ineens lukken, je leert altijd, en inderdaad er mee bezig blijven, dat is zo belangrijk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...