Spring naar bijdragen

Peet

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    689
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    3

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Peet's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Week 12 ook afgerond en weer verder door naar de dertien. Voel me er heerlijk bij en merk een heel groot verschil. Verschil is goed merkbaar met sporten,lucht,conditie,reuk,trek,gewicht,en in de portemonnee. Net als met drinken ga ik het stoppen met roken ook volhouden, kan geen reden bedenken en zie er ook geen voordelen in om er weer mee te beginnen eigenlijk. Dus we blijven er gewoon lekker mee doorgaan.
  2. En week 11 heb ik ook maar weer mooi te pakken. Onderweg naar de 12
  3. Ben ook nog volop in de race hoor Nu iets meer dan 10 weken rookvrij en het gaat me steeds beter bevallen eigenlijk. Ja Hub het gaat echt wel makkelijker worden, dus gewoon vol blijven houden hoor!! En An die momentjes worden wel steeds minder of die momentjes duren steeds minder lang heb ik het idee. Weer gaan roken is iedergeval GEEN optie.
  4. Hoppa week 8 in de pocket T gaat me steeds makkelijker af lijkt het, niet elk rustmomentje denk ik nog aan een peuk. Ook vanmorgen weer flink het luie zweet eruit gelopen ,gefietst en aan de gewichten gehangen. Heerlijk om elke keer weer de grens te verleggen en je uithoudingsvermogen uit te testen. Last van hoesten heb ik eigenlijk nooit zo erg gehad An, gewichtstoename blijft nu stabiel en zit op een prima gewicht voor mijn lengte nu. Ik sluit me helemaal bij je aan hoor An.... Ik begin er ook niet meer aan!!
  5. Ff voor de duidelijkheid Lars zie dit niet gelijk weer als een aanval (zal t er maar ff bijzetten) Maar wat heb jij de afgelopen maanden gedaan en of geleerd in je therapie? Toch niet verstandiger geweest om bij de groep je lessen te volgen ipv je terug te trekken op je kamertje en hier de hele dag bezig te zijn? Geen pilletjes meer? Geen handvatten meegekregen?
  6. Leuk An dat je mee blijft doen Vandaag is het 7 weken dat ik gestopt ben. Vanmorgen weer lekker aan het sporten geweest (doe ik 2 x in de week) en moet zeggen dat ik het resultaat toch al goed merkbaar vind. Echt het idee dat je veel meer (long)inhoud hebt en dus makkelijker kan ademen. Ook het branderige gevoel na een flinke inspanning is verdwenen. Genoeg redenen om gestopt te blijven dus. Op naar week 8 maar weer.
  7. Soothe nog bedankt voor je verlate felicitatie. Verjaardag heb ik zeker wel rookvrij doorstaan, het is niet meer zoals vroeger he dat de glaasjes met sigaretten op de tafel staan Eigenlijk rookt er ook bijna niemand meer die hier over de vloer komt, dus zou ik op mn eigen verjaardag de enige zijn die in de tuin een peuk staat te roken hahaha (roken deed ik al niet in huis hoor) En klopt ook dat ik het zonde zou vinden om deze weken weer weg te gooien. Kortom we gaan gewoon stug volhouden..
  8. Vandaag 6 weken gestopt en het lijkt me iets makkelijker te worden. Net wezen sporten en iedere keer weer een stapje erbij. Voelt super en ben zeker van plan ermee door te gaan. Ondertussen wel 10 kg aangekomen maar dat mocht ik wel hebben.
  9. Hoi Soothe, Afgelopen dagen waren best zwaar maarrrrrrrr ben niet gezwicht Trek komt te pas en te onpas en is in mijn ogen echt niet te vergelijken met de zucht naar alcohol. Roken deed ik wel 24/7 en dat had ik met drinken niet, drinken pas na het werk dus vooral s'avonds. Ook de euforische stemming die ik had na het stoppen met drinken ervaar ik nu niet. Kauwgom en lollie's zijn niet echt zo mijn ding An, wel eet ik gewoon veel meer als voorheen, pak gewoon ook eerder een boterhammetje tussendoor of een banaan. Zullen wel zien waar het schip strand. Probeer gewoon dapper de momenten te doorstaan dat ik het moeilijk heb. Weet niet of jullie dat ook zo ervaren dat de alc meer naar de achtergrond gaat omdat je nu meer met het stoppen met roken bezig bent/ groetjes Peet
  10. Alcohol ben ik bijna drie jaar geleden al mee gestopt , koffie drink ik ook nog maar heel weinig waar ik voorheen ook best wel veel van op kon. Moet eerlijk bekennen dat ik het stoppen met roken anders en misschien wel zwaarder vind dan toen ik stopte met drinken
  11. Sinds 18 maart gestopt met roken, rookte een pakje (zware) shag in de twee dagen. Eigenlijk is het best wel onwennig allemaal om die gewoonte dingetjes om te zetten naar iets anders. Waar ik normaal gesproken na het eten een peuk pakte en daarna de vaatwasser inruimde, doe ik nu na het eten de afwas maar ff met de hand om te proberen die oude gewoonte van het roken uit het systeem te krijgen, Iemand hier misschien nog meer tips? groetjes Peet
  12. Peet

    Stoppen

    Je zit in een kliniek, niet zo vreemd dan dat er op het terrein geen drank te bekennen is. En straatvrees lijkt me verschrikkelijk. Maar misschien dat dit nu voor jou op het moment goed uitkomt, zo ga je tenminste ook niet zo snel naar de supermarkt. Misschien toch proberen er de lichtpuntjes van in te zien. Ga goed..
  13. Peet

    Stoppen

    Zullen we nu stoppen met deze flauwekul? Je zit op een gesloten dus de deuren zijn op slot.
  14. Peet

    Dinsdag 15 maart

    Gaan jullie nu met zn allen wijffie be(ver)oordelen? Dat mensje heeft net haar man/leefgenoot naar een laatste rustplaats gebracht. In het begin hebben de mensen overal begrip voor, en raden ze aan om maar goed aan de rouwverwerking te beginnen. (alsof je dat maar kan sturen) Ik kan jullie verzekeren dat het ergste pas na een tijdje begint. ( dus niet van gohgoh ik ga eens even een uurtje verwerken) Dat ze tegen muren aanloopt is dus helemaal niet zo gek. Alles heeft zijn tijd nodig. Ik heb ook nergens gelezen dat ze NIET WIL werken (ze doet immers al vrijwilligerswerk) Ze is misschien wat erg onzeker omdat ze geen betaald werkervaring heeft opgedaan. Dus alles op zijn tijd Zet m op Wijffie. groetjes Peet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...