Spring naar bijdragen

Mariann


Mariann

Aanbevolen berichten

Mooi volgehouden. Mijn compliment.

Maar misschien kun je de beslissing wat je gaat doen als je het jaar volgemaakt hebt beter niet tot het laatste moment uitstellen. Dan wordt het een ad-hoc besluit terwijl je nu nog tijd hebt om er een weloverwogen besluit van te maken. Zet je argumenten nog eens op een rij. Bedenk waarom die achterdeur eigenlijk niet dicht wil. Kijk vooruit.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben er wel hoor, het bericht is van 26 oktober. 26 november zit ik op een jaar, ondertussen besloten om nog een jaar eraan vast te knopen. Ik ga wel iets meet afstand nemen, heb nog 3 apps naast dit forum. Op de app van jellinek hou ik nog dagelijks mijn gebruik bij, daar stop ik mee na 1 jaar. De andere app is die van dry januari, heb elke maand weer bijgetekend en die ik nog tot eind van het jaar. Deze apps hebben mij geholpen, maar heb ze steeds minder nodig. Ik blijf dan wel nog op het forum, het jaarpact en de verhalen mij enorm eb de app av hou ik ook nog even aan, daar kan ik allerlei statistieken zien en dat is ook helpend. Dus ik ga door, maar bouw een beetje af.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 months later...

Hier zit ik dan 31 december, wat een jaar. Geheel alcoholvrij en een ander persoon. Gezonder, slanker, sportiever en mentaal veel sterker. Vanavond vroeg iemand of ik er nog moeite mee had, ik kon volmondig nee zeggen. Ik heb bier en wijn altijd wel lekker gevonden, maar dat is compleet uit de hand gelopen. Nu ben ik de alcohol de baas en vermaak mij af en toe ook met de alcoholvrije varianten. Als ik vanavond naasten dronken zie worden en zie wat dit met sommigen doet ben ik niet jaloers. Vandaag is ook de laatste dag van de reeks van dry januari,februari etc. Die app sluit ik dan ook af. De apps hebben mij geholpen, net zoals potcasts, maar heb ze nu niet meer nodig, wel lees en schrijf ik hier nog om wel alert te blijven. Nog steeds ongelofelijk wat er met mij gebeurt is, ben een blij mens.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...