Spring naar bijdragen

Afbouw oxazepam


Alina

Aanbevolen berichten

@Alina

Jemig wat naar om te lezen dat je je zo voelt :( ik herken het hoor.. begrijp je angst enzovoorts. Ik zou ook eens een normale dag willen hebben. Gewoon zonder onrust en spanning.

 

Ontspannen lukt mij ook slecht helaas.. En wat betreft de geluiden enzo herken ik ook alsof ik overprikkeld ben. Vind het wel super knap van je dat je naar de winkel gaat!! Mij lukt dat niet.. zelfs iets in huis doen is soms al teveel.. naar worden  van uitputting is niet leuk. Herken dat ook. Zulk mooi weer vandaag en komt niks uit me.. 

Heb je een betere dag vandaag?

Liefs dootje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi doortje@

Nou de winkel is gelijk weer diep naar beneden vallen. Daarom ben ik denk ook weer erg overprikkeld. Ik doe geen ene doe of een beetje hier en daar in huis en verder liggen of op de balkon zitten. En zelfs dat is voor mijn hoofd te zwaar, moet altijd een kussen als ondersteuning  voor me hoofd. Ja bale dat je ook zo moeilijk kan ontspannen. Als je niks kan ga ik ook zo in me hoofd zitten en piekeren. Heel irritant. Ik heb vandaag heel de dag oordopjes in voor de eerste keer. Voelt wel als lichte fale ofzo. 

 

Hoe kom jij je dag door. 

Ik las gisteren iets  over burnout. Dat als je in de middag niet slaapt. Of in de nacht niet meer dan 10 uur slaapt. Word je niet beter. Nou dan ga ik daar weer mee lopen. 

In probeer het te accepteren, maar noet er elke dag nog wel om huilen. En dan denk ik weer aan die pammetjes en zo blijft het hoofd maar bezig. 

Hoi hebt twee dochters toch hoe doe je het met hun. 

Lukt het jouw wel om tv te kijken ik kan dat al een tijdje niet meer , soms een kwartiertje . met de afbouw is het erger geworden. 

Merk je al iets van je ad.

 

Liefs alina 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi doorgaan@

 

Je gaf eerder aan dat je 5 mnd over hebt gedaan om het te accepteren. Hoe moet ik dan zien dan, heb je in die 5mnd erom gehuild omdat het niet wilde of bebreep of kon je toen nog wat meer. Als ik ieder dag een momentje heb dat ik er om huil, betekent dat ik het nog niet geaccepteerd heb. 

 

Je zei dat je ook supplementen als ondersteuning hebt geslikt. Ik heb de vroieg keer ook bij een orthomolucaire arts gelopen voor de burnout. Rodhiola heb ik toen geslikt en iets voor de bijnieren. Wat heb jij als ondersteuning geslikt. 

Kan een overprikkeling ook door een afbouw komen althans erger. 

Slaap je al weer wat beter nu. 

Volgend week dinsdag haal ik weer 2.5mg eraf. Dan zit ik op 20mg. Dan heb ik twee weken op 22.5 mg gezeten. 

Liefs 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi alina En dootje

Ik kon na 5 maanden burn out nog bijna niks. Veel op de bank liggen en maar liggen om mezelf iets beter te gaan voelen. Ik merkte keer op keer dat ik teveel deed. En ik knapte maar niet op. Met teveel doen bedoel ik hele simpele dingen.  Eten koken was al teveel. Als iemand op bezoek kwam voor 1 uur. Dan lag ik de verdere dag voor pampus. En toen ik net oxazepam nam in de eerste 4 weken was ik ook heel huilerig. Dat hielp wat tegen spanning. Maar je emoties draaien dan wel overuren. 

Ik sprak uiteindelijk ook via een kennis van mijn ouders met iemand die ook in een burn-out zat.  Die zei dat ik nog helemaal aan het begin stond en zei me echt rust te nemen.  Ik heb toen ook het boek opgebrand gelezen. En daarin stond dat je letterlijk plat moest gaan liggen. Eer ik ging beseffen en snappen wat ik in mijn geval diende te doen was ik dus zo'n 6 maanden verder. Maar nog met vallen en opstaan. Ik was ook aan het reïntegreren op een gegeven moment en op een gegeven moment ging dat niet meer. Ik bleef maar terugvallen. Vanaf half december dus helemaal thuis om me op mijn herstel te concentreren. 

En toen kreeg ik meer rust want ik hoefde nu even niets. Maar daarmee was ik er nog lang niet. 

Ik heb al die tijd 2x per week ook een magnetiseur bezocht. Die kon de ergste spanning of vermoeidheid er wat uithalen.  Ik kreeg ook wat rust hiermee. Ik heb nog steeds nu 1x per week ongeveer een energetische behandeling die mij erg goed doet. Iedereen kiest zo zijn eigen weg om met burn-out herstel om te gaan. 

Ik ben eerst 5 minuten per dag gaan lopen. Als het niet ging dan niet.  Toen naar 10 minuten wandelen gegaan. Na iedere activiteit zoals ook douchen gaan liggen. Steeds opnieuw. Doel was voor mij mezelf gedurende de dag stabiel te houden. Toen dat enigszins lukte ben ik na 4 maanden oxazepam gebruik in november vorig jaar begonnen met afbouwen. En omdat dat energie kost. Ben ik weer in  energie teruggevallen.

Het lastige is dus ook je moet herstellen van een burn-out en tegelijkertijd ook afbouwen wat energie kost. Ik ben nu ook nog aan het herstellen en ook heb ik nog wat terugvallen maar die zijn minder diep en lang. In het begin had ik bv 3 dagen dat ik me redelijk voelde en dan viel ik weer terug voor 2 weken. En dit herhaalde zich dan weer. Ik heb snachts wat afgehuild en dan ging ik bidden om hulp van boven. Ik geloof daar in en dat heeft me ook getroost. 

Hopelijk bgerijpt je het verloop een beetje en de combinatie met een gezin is erg pittig. Want moeder ben je 24 uur. Mijn kind zei ook.  Wanneer ben je weer beter. Het duurt zolang. Geduld is ook erg belangrijk. 

Ik zal nog straks even kijken welke boeken ik ben gaan lezen en vermeld deze dan. 

Oja dootje zorg dat je niet ineens stopt met de oxazepam want mogelijk ontwennings klachten hierdoor. Mijn advies is neem op vast tijdstip je 5mg en ga daarna afbouwen. Na 1 doosje van 30 stuks kun je niet zomaar stoppen. 

Hoi alina

Ik heb ook een tijdje rhodiola genomen dit hielp mij ook. Alleen soms was het iets teveel met oxazepam omdat ze ook op de neurotransmitters werken. Ik heb dit soms overdag genomen en er gemiddeld 6 uur tijd tussen gezet alvorens ik oxazepam nam. Dan was de rhodiola uitgewerkt.

Nu slik ik vitamine d magnesium probiotica vit k2.en van vitakruid de dag en nacht voedingssupplementen. Ik heb nu geen tekort aan vitaminen en mineralen op dit moment.

Veel sterkte allebei. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi 

De boeken die ik heb gelezen zijn voor mij helpend geweest dat is per persoon verschillend maar misschien heb je er wat aan.

Ruimte voor jezelf fred sterk en sjoerd swaen. Erg helder boek

Je kunt het van Louise hay

Je kunt je leven helen van Louise hay

Leven in je leven van Jeffrey young.

Bespiegelingen in het licht. Vooral positieve affirmaties. 

Wel veel informatie en informatief. Daar kan ik soms in doorschieten. Gezellige boeken zijn ook fijn om te lezen dat leidt je een beetje af.

Groetjes 

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi doorgaan@

Wat lief dat je ons steunt.  

Als ik het goed begrijp liep je eerst 5 min per dag buiten . En als je heel de dag lag. Was je dan wakker of sliep je. Ik kan overdag nog niet slapen, omdat ik smacht die kut pillen neem. Wel rust ik heel veel. Ik las gisteren op google dat als je in de middag niet slaapt en smacht niet meer dan 9 uur slaapt dat je niet beter word. Ben ik daar weer onrustig over. 

Ik ben net gaan Google hoe het toch kan dat ik met oordopjes in en niks doe, ik me nog zo overprikkeld Voel. Ik begrijp hey gewoon niet en dat is echt veel erger geworden met de afbouw. Is dat ontwenning of hebben ze mijn hersenen nu kapot gemaakt. Het lijkt verdorie wel of die filterknop kapot is gegaan. 

En je leert ook zo veel verschillen tips op Google over burnout. En hier is het ook een combi met afbouw. 

Hoe deed je het 2x in de week naar buiten en naar een magnetiseur, als 5 min lopen al max was. Knap hoor. 

Het ergste is ik kan niks doen on de dag wat sneller te laten gaan. Want alles is nu te overprikkeld. 

Je zei k2 waarvoor is dat dan

Ik heb namelijk wel tekorten nu. Foliumzuur was 9     vit d is 70 en ik spuit om de dag b12. En b3 is te laag. Ik heb een dna rapport nu uit Amerika en een orthomolucaire arts moet er nog naar kijken. En ik val maar af, terwijl ik denk dat ik wel goed eet. 

Dootje jij was ook veel afgevallen zei je. Ik was 20 kilo aangekomen tijdens de zwangerschap nu al 15 kilo kwijt in 4mnd. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Alina

Ik herken mezelf echt in jou.. mijn vriend heeft zorg verlof opgenomen want ik kan niet alleen met de kids zijn. Echt erg voelt ook als falen..  ik zit wel de hele dag beneden om toch bij ze te kunnen zijn. Maar dat is slopend. Liggen lukt niet echt wat jij zegt teveel geluiden en overprikkeld. 

Ik heb zojuist oordoppen besteld want vind het niet eens gek dat je die gebruikt. Hopelijk kan ik dan smiddags rustig liggen.

Ik ben ook een roker pfff dus dat doe ik nu ook teveel maar stoppen lukt niet :(

Wat betreft 10 uur slapen dat haal ik ook niet. Slaap misschien 4 uur per nacht en heel de dag wakker. Daar knap je ook niet van op. Eten gaat soms moeizaam door de spanning dus energie raakt helemaal op nu. 

Jij bent alleen met je kinderen overdag? 

Dus ik doe ook niks dan zitten en in huis lopen. Tv kijken doe ik niet veel ook. Kan mij niet concentreren. 

Dag beetje door gekomen?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi alina

Ik deel graag wat ervaringen zo kan ik jullie hopelijk een beetje helpen. Niet iedereen begrijpt een burn out of ontwennings klachten van medicatie.

Je kunt je hierin op momenten erg alleen voelen dan is het fijn als je dit kunt delen.

Helemaal niet gek om zoveel af te vallen. Ik ben ongeveer 7 kilo afgevallen. Ik kon een tijdje alles eten en ik kwam niks bij. Over het algemeen wel gezonde dingen. Want teveel suikers had invloed op mijn zenuwen. Daar ben je in een burn-out extra gevoelig voor. Ook koffie raak ik al meer als een jaar niet meer aan. Ik vind koffie best lekker. Maar nu ook voorlopig nog niet. Mijn gewicht is weer hetzelfde als eerst. Je lichaam verbruikt nu alles. Vit k2 is in combinatie met de vit d. Zorgt dacht ik voor betere opname. 

Alina als je de oxazepam verder afbouwt en je hebt toch hevige klachten is je tabletje vijlen met een weegschaaltje echt fijn. Dan ontwen je rustiger. Toch mooi dat er al wat vanaf is. Dat maakt je trots en geeft motivatie. 

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Doorgaan

 

Bedankt voor je lieve bericht!

Ik ga dat morgen proberen na iedere activiteit even liggen. 

Accepteren kan ik ook nog niet. Vandaag weer huilen omdat ik zo moe ben en dan kijken mijn kinderen me aan en voel ik me schuldig. Ze knuffelen mij gelijk dan dat wel :)

vandaag de huisarts gesproken. Hij zegt dat ik geen afkickverschijnselen krijg van de oxazepam omdat ik ze zo weinig gebruik. Ik had gebeld omdat ik daar bang  voor was.  Ik mag het niet nemen voor het slapen gaan. Hij zei volhouden en mocht sertraline gaan werken heb je meer rust en slaap je beter... vond het even rot om te horen want slaap al maanden slecht en ben uitgeput.. En dan nog weken geduld hebben.

ik ga eens opzoek naar de boeken dankjewel!

Eet en slaap je ook op vaste tijden om rust te krijgen? Eventueel slaap ritueel? 

Groetjes!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi dootje 

Probeer toch even tijd voor jezelf te maken door juist wel boven te liggen wanneer je vriend thuis is. Is geen falen is zorgen voor jezelf. Mijn man heeft ook zorgverlof opgenomen verleden jaar. Heel goed.

En ik kan ook niet slapen overdag. En ik heb ook lange tijd rond die 4 uur geslapen. Maak je er niet al teveel zorgen over. Dat zorgt ook voor onrust.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi dootje 

Ja ik slaap en eet op redelijk vaste tijden. Dat werkt echt. Zo kun je ook je dag beter doorkomen. In de avond een voetenbadje en ik heb ook ontspanningsmeditaties gedaan. Brengen je bij jezelf en wordt je bij veel oefenen iets rustiger van. Goede buikademhaling is ook fijn. En ik heb ook edelstenen.  Een bergkristal werkt ontspannend voor mij. Leg ik weleens op mijn buik.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Doorgaan

Ja dat probeer ik nu ook elke avond 22 uur naar boven. Wat lezen en ademhaling oefening. Helaas weinig effect nog. Meditatie lukt mij totaal nog niet :( vaak even kruik mee voor me gespannen buik en maag dat helpt op zich ook wel. Maar dan nog 30 meer wakker, zweten dan weer plassen... En als ik in de ochtend wakker word dus de dag begint heb ik gelijk onrust en zit ik op de wc.. Heb jij dat ook is gehad? 

Fijn dat je het wil delen met ons! Voel mij zelf echt eenzaam soms. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi dootje 

Ja ik vind het niet kloppen. Je hebt toch een doosje bijna leeg en dat is ongeveer 4 weken gebruik dan kan je echt niet abrupt stoppen. Mijn huisarts zei ook.  Dat ik er zo mee kon stoppen.  Je hebt altijd uitzonderingen. Maar ook bij 4 weken gebruik rustig afbouwen. Je leest hier wel meer dat huisartsen daar heel makkelijk over denken.

Ik lag op de bank te kijken en te luisteren. Dat deed ik. Of televisie even kijken. Dat kan ik wel en afwisselen met lezen en telefoon gesprek.  En dan weer liggen en kijken. Soms even doezelen na het middageten dan voelde ik me het prettigst. Maar ook meditatie via youtube.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoidootje 

Ja gebruik ook een kruik voor gespannen buik. En meditatie ben ik pas na een half jaar gaan doen. Visualiseren is iets dat je steeds moet oefenen. En ik wordat dan ook gewoon steeds wakker en moet ook veel naar de wc. Is heel normaal. Spanning komt er dan uit. En zweten heb ik ook veel gedaan. Ik had soms 4 T-shirts in de nacht om te vervangen. Is nu niet meer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Doorgaan 

Klinkt stom maar fijn deze herkenning! Naar voor jou dus bedoel het niet zo hoor :) ik heb 28 tabletten opgemaakt oxazepam in 6 weken ik had er 30 gekregen. 

Baal alleen dat ik niks heb voor het slapen. Maar misschien ook maar beter! Gisteren wel een halve oxazepam ingenomen voor het slapen en heb wel wat beter geslapen daardoor. Maar niet doen meer dus.

Meditatie begon ik mee toen ik een maand thuis zat. Vandaag dat het me nog niet lukt. Ben te onrustig. Ga dit wel weer oppakken heb zo'n app op mijn mobiel. Ik luister ook naar slaap meditatie. Werkt het? Nee soms denk ik het van niet ;)

Heeft tijd nodig denk ik? 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi dootje@ 

Nou ik slikte 3 oxazepam en seroquel en de huisrats zei ook nou stop er maar mee als het niet werkt. Nou die bel ik dus ook niet meer. Ik dacht bij mezelf neem lekker zelf eens een keer een maand lang 3 stuks en stop er dan ineens mee, kijken hoe ze dan piept.

Wat knap dat je heel de dag beneden kan zitten. Ik merk de laatste dagen echt verslechtering ik moet echt afgezonderd gaan liggen..En dan nog voel en hoor ik alles . Zelfs liggen voelt uitputtend.

Doorgaan@  kon jij wel altijd tv blijven kijken en gesprekken voeren. Want je gaf mooie boek titels. Ik baal er echt van dat alles nu teveel is. Zelfs een boek lezen is max een kwartier denk ik. Mijn hoofd gaat dan trillen heel raar. Ik ben echt bang dat me lichaam of hart hey niet meer vol houdt zo slap voel ik me. En ik baal dat ik vandaag niet naar buiten ben kunnen gaan om wandelen. 

Hoeveel slaap je nu doorgaan. 

Dus van weinig slaap knappen we ook wel op met maatregelen dat wel. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeieavond alina

Ik slaap denk ik ongeveer 6 uur nu. Ik ga het niet meer tellen. Het is nog niet wat het zou kunnen zijn. Tijdens afbouw werd ik ook steeds wakker omdat de werking van oxazepam ook in de nacht weer afneemt. Kreeg dat gevoel in ieder geval en dan wat lichte trillingen. 

Heel veel mensen met burn-out klachten kunnen zich niet goed concentreren. Bovendien heb je er medicatie bij wat ook bijwerkingen kan hebben. Ik heb hier niet veel last van gehad. Voor mij vooral de lichamelijke uitputting en je dan zo vreselijk voelen. Bijna niet uit te leggen.

Als je goed naar jezelf durft en leert te luisteren wordt het beter. Het wordt beter.

Welterusten

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En idd herkenning is heel fijn.

Wat doorgaan al zei, afbouwen is aangeraden. Maar dan moet je wel dat blijven slikken en dat afbouwen. Dus als je 5mg neemt dan ook niet ene dag meer en dan weer 5mg anders blijft het denk pieken en dalen.  Echt gauw mee stoppen. Ook al denk je nu dat je het nodig hebt. Dacht ik ook. En soms denk ik ook miss moet ik er eentje nemen overdag.

Miss werkt het wel tegen de overprikkeling, want denk jij doorgaan.

Doorgaan ben jij ook zo moe geweest in het hoofd. 

En dootje ben jij ook erg moe in je hoofd. Het lijkt of ik soms in een waas leef of de rest door gaat en ik zit erin. Dat is natuurlijk ook zo, maar omdat ik niks of nauwelijks kan, voelt het zo oneindig. 

 

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi doorgaan, 

Het is niet het concentreren het is dat ik me zo moe voel in me hoofd en dat de geluiden of beelden van de tv zo snel gaan of hard binnen komen. Ik weet het eigenlijk niet eens waarom het niet gaat. Zelfs op de tel te lang zitten is intensief voor me brein. 

Ik slaap dat ook geregeld denk ik 6 uurtjes ik tel het ook  niet meer. Hoe meer ik allert ga worden in de nacht hoe langer het dan gaat duren voor ik weer in slaap. Maar ik slaap het niet aaneengesloten. 

Slapen jullie wel aan een stuk, volgens mij niet wat ik had gelezen. 

Ik weet ook niet zo goed wat vaak juist is. Wel of niet iets doen wel of niet door zetten met tv kijken. Miss houd me brein me wel.voor de gek. De laatste dagen gaat slikken soms moeilijk als ik eet. Ik las in de Aston Manuel dat het bij een afbouw ontwenning kan. Of ik zit me weer iets aan te praten en let er te veel op. Ja als ik niks meer kan of nauwelijks valt alles zo erg op, alle sensaties. 

Ik hoop dat jullie een goede nachtrust hebben. 

Liefs 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Dootje

Nee ik ben niet altijd alleen met ze en  helemaal niet heel de dag. Ik vind dat ook erg. Ik kan niet eens fatsoenlijk voor mezelf zorgen. Soms wel en zoals nu al een paar dagen heel moeizaam. Mijn man is veel thuis nu. 

Ik heb een baby van 4 mnd en 3 oudere kinderen, ik vind het zo erg dat ik niet normaal kan functioneren al heel lang niet. Was ik nu maar nooit aan de pillen gegaan. 

Soms is alles even weg en dan ga ik me helmaal verheugen en dingen verzinnen om te gaan doen. En dan ineens is dat verlammend gevoel er weer. En dan komt ik het Spaans benauwd dat geschommel,  totaal geen controle geen enkel balans. 

 

Ik ga maandag bellen naar een sensi therapeut voor een massage. Ik heb er 1 gevonden in ons dorp. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Doorgaan @Alina

Goedemorgen  dames,

Hebben jullie een beetje geslapen? Ik redelijk veel wakker en weer in slaap vallen. Vannacht om 5 uur uit bed weer om te plassen en om 6 uur stond mijn jongste dochter naast mijn bed.. 

Ik zit teveel beneden alina ik pest mezelf enorm daarmee.. Maar ik kan het niet accepteren om gewoon normaal bij mijn kinderen te kunnen zijn. Ik ga vandaag het advies van doorgaan aannemen en vaker ĺiggen.

Wat jij zegt doorgaan het gevoel van uitputting tot ziek voelen aan toe is niet te beschrijven..

Bizar hoe een mens zich kan voelen zonder het goed uit te kunnen leggen.

Ik heb sinds dinsdag avond 21 uur geen oxazepam meer op had een halve toen genomen om te slapen. Ik wil proberen dit vol  te houden.  Ook om te kijken of die sertraline gaat werken duurt wel 2 weken of langer eerder het werkt maar toch. Ik moet vanaf zaterdag ophogen. Soms denk ik voel ik me zo door de oxazepam? Of gaat sertraline werken? Lastig.. ook de moeite benen en armen enzovoorts komt dat door de oxazepam? Hebben jullie daar ervaring mee?

Fijn Alina dat je man veel thuis is! 

Dus allemaal herkenbaar ik ben soms te moe om mezelf aan te kleden of is leuk make up op te doen wat ik normaal zo leuk vond.

Soms voelt het uitzichtloos. Gisteren ook flink zitten huilen omdat ik zo moe ben en het zo zat ben :(

liefs dootje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiemorgen alina en dootje

Alina

Ik heb zeker last van een moe hoofd gehad. Een beetje wazig gevoel maar dat is volgens mij de verdovende werking van de oxazepam. Maar van een telefoon gesprek was ik dan ook helemaal weer kapot. Dus dat ben ik toen uiteindelijk minder gaan doen. 

Wat fijn dat je een sensitherapeut hebt gevonden. Ik hoop dat je dit gaat helpen. En een massage is ook erg prettig. Super van je.

Dootje 

Oxazepam zorgt voor spierontspanning.  Toen ik merkte dat ik in de ochtend doodmoe wakker werd en me erg zwaar voelde toen kreeg ik het gevoel dat dat dus daar vandaar kwam. Dat werd erger na langduriger gebruik bij mij in ieder geval. Het gaf op een of andere manier ook een soort ontspanning als ik meeging in die zwaarte en me er niet tegen verzette. Maar omdat dit toch allemaal erg vermoeiend was ben ik toen gaan afbouwen en toen verdween dat zware gevoel. 

Ik heb nog even zitten denken over dat je geen oxazepam in de avond zou mogen slikken. Ik denk dat de huisarts wilt kunnen checken of de sertraline aanslaat om hiermee misschien te kunnen slapen? Ik heb geen verstand van welke dosering gebruikelijk is voor dat middel. Misschien weet angstvoorbenzo dit. In ieder geval nogmaals stop niet abrupt met oxazepam. Hou het op die 5mg en bouw hiermee dan af. Langzaam. Dat is per 2 weken bv. 0.5 mg.

En oefen in accepteren. Wat houdt je tegen. Dat je niet mag rusten? Dat je dan lui bent? Dat je het dan niet goed doet van jezelf? Dat je nog zoveel eigenlijk wilt doen en niet kan en daar boos over bent? Dat je niet wilt toegeven dat je een burn-out hebt voor een ander? Wat vind een ander hier wel niet van. Herken ik mezelf allemaal in. 

Liefs van doorgaan. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 

Alina

Nog even over het slikken. Heb je dan ook het gevoel dat er iets in je verkeerde keelgat komt. Heb ik een tijdje gehad. Ik had zelfs een olijf niet goed gekauwd en ben toen nog naar de eerste hulp geweest omdat ik dacht dat er iets was blijven steken. Ik ging mezelf hier heel erg druk over maken en dat werd ook wat psychisch. Na enkele dagen was het gelukkig over. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...