Spring naar bijdragen

Dootje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    74
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Dootje geplaatst

  1. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @angstmetbenzos Hoe gaat het met je? Stress alweer wat minder? Jaa ik vind het nog wel fijn om te gebruiken! Alleen een stemmetje in mijn hoofd knaagt... want ik ben bang dat ik straks niet meer zonder kan slapen. Liefst slik ik het tot 1 september ivm de vakantie nu met mijn 2 dochters dat is pittig dus slapen is wel fijn. En 1 september gaan ze weer naar school dus dan heb ik meer rust overdag en wil ik is zonder proberen. Snap je? Ik sta op een wacht lijst bij de psycholoog hopelijk september een intake gesprek. Oja ik slik al 2 maanden geen oxazepam meer. Alleen 100 mg sertraline per dag in de ochtend en 25 mg quetiapine voor het slapen gaan. @Alina @Doorgaan Hoe gaat het met jullie?? Liefs do
  2. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @angstmetbenzos @Alina @Doorgaan Hoe gaat het met jullie? Oeps sorry @angstmetbenzos Ik ben druk geweest in huis. Slaapkamers geverfd en opgeknapt! Helemaal op nu maar een mooi resultaat. Ik slik nog steeds de quetiapine. Vraag me af wanneer ik ermee zal stoppen? Is het erg verslavend? Ik ga morgen een formulier invullen voor een psycholoog! Dus even afwachten hoe lang ik moet wachten. Liefs Do
  3. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @angstmetbenzos @Alina @Doorgaan @Bellie Hoi dames Ik zie nu zoveel berichten dat ik even niet meer overal op kan reageren Hoe gaat het met jullie? Ik had even een terug val. Heel moe en onrustig. Gelukkig gaat het ietsje beter nu. Kom nog steeds buiten en ben veel in huis aan het rommelen en kleuren. Inmiddels 5 weken oxazepam vrij. 100 mg sertraline per dag gaat ook prima. @angstmetbenzos @Alina ik slik nu ongeveer 4 weken 25 mg quetiapine per dag ik moet zeggen dat ik er goed op slaap en de sufheid al stuk minder is. Ik vroeg me af of ik daar nog even mee door kon gaan? Of wordt het dan moeilijk ivm afbouwen? Van de huisarts mag ik ook een halve nemen. Alleen slaap ik nu best goed dat ik denk ja wat moet ik nu doen. Combi sertraline en quetiapine werkt zo fijn nu. Ik ga alleen naar de markt, ruim wat op in huis en lach soms weer. Hebben jullie advies? Liefs
  4. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @angstmetbenzos @Doorgaan @Alina @Bellie Ik doe het even zo hoe gaat het met jullie? Ik heb niet zoveel op mijn mobiel gezeten met het mooie weer! Ik ben al 16 dagen oxazepam vrij de sertraline werkt best goed meer mijn idee! Ik ben alleen naar de stad gegaan naar de markt en mooie bloemen gekocht voor mezelf (ik was gisteren jarig) dus gisteren paar vrienden laten komen bij mij thuis. Dus het gaat iets beter! Huisarts zei dat ik ook een halve quetiapine mocht nemen omdat ik daar uiteindelijk mee ga stoppen. Heb over 2 weken weer een afspraak en dan kijken we verder of ik de quetiapine ga afbouwen mocht ik het niet meer nodig hebben. Suf heid in de ochtend is wel al wat minder. Was dat bij jou ook na 3 weken @angstmetbenzos? Slik het nu 3 weken namelijk. Dus misschien ga ik vanaf maandag een halve nemen is dat een idee? Over 2 weken hoor ik ook meer ivm door verwijzing naar een psycholoog. Liefs dootje
  5. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @angstmetbenzos @Doorgaan @Alina @Bellie Ik doe het even zo hoe gaat het met jullie? Ik ben sinds gisteren begonnen met 100 mg sertraline. Ik ben erg benieuwd! Van de week naar de stad geweest met een vriend! Alleen durf ik nog niet. Maar een hele overwinning na ruim 3 maanden niet te zijn geweest. Ook heb ik mezelf beloond met wat plantjes ik was alleen naar de bloemenzaak gegaan. Wel 5 min van mijn huis vandaan maar goed weer een overwinning! Ik heb nu 9 dagen geen oxazepam gebruikt! Slik alleen nog wel 25 mg quetiapine voor het slapen gaan. Kreeg vandaag 60 nieuwe tabletten, beetje erg veel. Misschien kan ik zelf afbouwen @angstmetbenzos ? Slik het nu 10 dagen. Wil het nog wel even blijven doen maar niet te lang. Liefs!!
  6. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Bellie Volgens de huisarts is mijn gebruik minimaal dus zou ik geen last moeten hebben.. Ik heb soms dagen dat ik er 1 halve nam dan een dag niet en dan 2 halve. Volg je het nog? misschien een kwart per dag eraf halen? Of vol houden.. morgen is het al dag 5. Ik heb woensdag half 11 de laatste halve genomen.
  7. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @angstmetbenzos Dankjewel voor je hulp @Bellie jij ook erg bedankt! Ik heb nu 4 halve op en 5 hele quetiapine. Dus morgen en dinsdag nog en dan overleg met mijn huisarts. Ik heb 2 maanden oxazepam geslikt ene dag 1 halve 5 mg en andere dag bijv 2. Ben nu 4 dagen ermee gestopt. Voel me erg onrustig en gespannen. Zou het daardoor komen? Of door de quetiapine? Kwam vanmorgen weer zo lam uit bed. @Alina Klopt! Daarom ga ik woensdag ook naar de huisarts ik ben nu aan het proberen te stoppen met oxazepam. Daarna quetiapine want wil dat geen maanden nemen. Sertraline wil ik misschien wel proberen te verhogen naar 75 mg. Niet gelijk 100mg. Hoe gaat het met je? @Doorgaan Hoe gaat het met jou?
  8. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Doorgaan Dat is minder nog een leuke dag gehad? Ik heb vandaag voor het eerst een boek gelezen! Bizar anderhalf uur lang in de tuin ipv op mijn mobiel te zitten. Was gewoon trots op mezelf haha. Klinkt kinderachtig maar het was ffijn. Ik heb woensdag 11 uur laatste halve oxazepam op. Dus tot nu toe verder niks. Hopelijk blijft dat zo. Groetjes!
  9. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Doorgaan Dat is minder. Hoe gaat het vandaag met je? @angstmetbenzos Ik heb afgesproken met de huisarts dat ik het tot dinsdag slik. Woensdag heb ik een persoonlijke afspraak met hem. Ik slik dan 4 dagen 12,5 mg en een 5 dagen 25 mg. Moet ik dan al afbouwen of kan ik stoppen? Weet namelijk niet of ik hiermee door wil gaan namelijk. Ook omdat de sertraline moet worden opgehoogd. Oxazepam slik ik af en toe nog. Gisteren niks en eergisteren bijv halve 5 mg. Groetjes!
  10. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @angstmetbenzos Bedankt voor je uitleg naar mijn idee geeft quetiapine best wat bijwerkingen. Spierpijn moeilijk opstarten in de ochtend. En hoofdpijn soms dichte neus. Herkenbaar? Mijn huisarts belt straks om te vragen hoe het gaat. Ik ga dit aangeven uiteraard. Heb eerst 4 dagen een halve genomen en nu 4 dagen een hele. Misschien toch iets anders proberen? Of gewoon niks meer behalve sertraline. Neem soms een halve oxazepam. Zoals gisteren. Vraag me af of al die medicijnen goed doen of juist meer kwaad. Ben nog erg onrustig en gespannen. En nergens zin in soms. @Alina ben voor al moe en spierpijn. Nog steeds gespannen en onrustig. Ik doe vandaag rustig aan. Ga zo film kijken en wat kleuren. Kids zitten op school en bso vandaag. hoe is het met jou? @Doorgaan Hoe gaat het met jou?
  11. Dootje

    Afbouw oxazepam

    Goedemorgen, Wat een hoop reacties! ik slik nu 3 dagen quetiapine 25mg. slapen lukt redelijk. Wel nog vaak wakker. Ik gebruik ook sertraline 50 mg. Zit nog in de opbouw dus slik het nog niet heel lang. Iemand ervaring hiermee? Oxazepam heb ik gisteren 1 halve op 5 mg. Daarvoor 3 dagen niks. Hoop daar uiteindelijk mee te stoppen. @Doorgaan Hoe gaat het met je? @Alina En met jou? Hoe gaat het?
  12. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Doorgaan Bedankt voor je tips. Yoga heb ik geprobeerd maar lukte niet echt nog.. misschien weer oppakken nu de kids op school zitten! Super dat je oxazepam al 3 weken niet hebt gebruikt. Ik heb sinds zaterdag geen oxazepam meer op. Ik lag vannacht halve nacht wakker en zweette wat.. En dat terwijl ik 25 mg quetiapine had genomen. Heel apart. Herkenbaar? Hoe gaat het met je? @angstmetbenzos Bedankt voor je reactie! Mag ik vragen hoe lang jij het al slikt? Ik heb 20 tabletjes gehad. Ik heb eerst 4 dagen 12,5 mg genomen(moest een hele maar durfde niet echt nog) . En nu vandaag voor de tweede dag 25 mg. Nu 2 dagen geen oxazepam gebruikt. Ik slikte soms 1 a 2 halve 5 mg per dag. Vannacht halve nacht wakker gelegen.. hoe werkt quetiapine voor jou? Ik heb donderdag weer een afspraak bij de huisarts. Als ik niet slaap of mijzelf zo moe blijf voelen stop ik ermee. Herken jij ook maagpijn? Of zou dat ontwenningsverschijnselen zijn van de oxazepam? @Alina Vandaag Hetzelfde als gisteren alleen maar hangen en tv kijken.. wel mijn haren gewassen en gezicht masker op gedaan toch nog iets gedaan! En jij? Hoe gaat het met jou?
  13. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Cyclad58 Ja fijn zo ondersteuning en elkaar advies kunnen geven heb je ervaring met sertraline of iets? Quetiapine 25 mg. week proberen om te slapen. Ik heb alleen zelf de afgelopen dagen een halve genomen 12,5 mg. Ivm angst voor medicijnen. Vanavond wil ik een hele proberen. De combinatie met sertraline zou goeie combi moeten zijn. Ik heb er de afgelopen 4 dagen redelijk op geslapen. Viel zo in slaap. Na het plassen snachts ook zo weer vertrokken. mijn lichaam is helemaal op.. 3 maanden lang al 3 a 4 uur per nacht slapen hooguit. Heel de dag gespannen onrustig 8 kilo afgevallen. Dus ik geef de medicijnen maar een kans samen met therapie.
  14. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Doorgaan @Alina Hoi dames, sorry heb wat slechte dagen. Inmiddels heeft de huisarts iets voor geschreven om te slapen. Ik voel me zo moe uitgeput enzovoorts:( heb het even helemaal gehad. ik merk nog niet veel van de opbouw van Sertraline. Dit kan nog 2 weken duren. Ik wil ook doorverwezen worden naar een psycholoog maar dat hoor ik woensdag pas als ik een afspraak met de praktijk ondersteuner heb. @Doorgaan wat voor oefeningen doe jij voor je spieren? Ik heb ook elke dag pijn.. vandaag geen oxazepam op en het maar voor lief genomen de pijn. Gaat alles verder goed met jullie? Sorry voor de late reactie! Lief dat jullie aan mij denken Liefs!
  15. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Doorgaan @Alina Hoi hoi, hier ben ik weer 2 dagen hotel waren super leuk! Vrijdag aangekomen, even naar wat winkels geweest op terras gezeten en uit eten geweest! Wel allemaal bij het hotel zelf hoor. Veilig bij mijn kamer. Zaterdag ging ook goed, stukje gefietst na 2 km was ik helemaal op. Helaas zaterdag half 7 werd ik niet lekker en lag ik dus in bed teveel gedaan en vermoeid. Ben er niet eerder uit gekomen dan zondag 7 uur. Slecht geslapen ook die nacht. Maar verder was het super leuk!! sertraline opbouw is nog heftig. Ik moet deze week nog 50 mg nemen en maandag belt se huisarts mij weer. Hij belde mij vandaag. Dus oxazepam is nog 1 of 2 halfjes per dag. Hoe gaat het met jullie? Liefs!
  16. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Alina @Doorgaan Hoe gaat het met jullie? Klopt helemaal wat jullie zeggen! Maar mede door de opbouw van Sertraline is oxazepam wel nodig. Ik ben niet van het makkelijk nemen maar tot en met dinsdag geef ik het een kans. Mijn vriend heeft een verrassing geregeld de kids slapen 2 dagen bij mijn zus en wij gaan 2 dagen naar een hotel. Zooo spannend vind ik het! Helaas geen loungeset gevonden. Te duur of te slap materiaal. Jullie nog plannen vandaag? Liefs!
  17. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Alina @Doorgaan Hoi dames, ik heb niet goed geslapen. Ik denk dat ik dat maar moet accepteren. Vanmorgen bij de praktijkondersteuner geweest en over 2 weken hoor ik of er een doorverwijzing komt voor een psycholoog. Vandaag wel weer 2 halve oxazepam op vanmorgen om half 8 ivm angst om naar de praktijk ondersteuner te gaan. En nu net ivm spannings klachten. Maar goed het zij zo twee halve per dag. Vanmorgen wel met mijn vriend naar wat winkels geweest om naar lounge sets te kijken. Een hele overwinning want ben al 3 maanden niet geweest in winkels. Daarna wel anderhalf uur op bed gelegen. Hoe is het met jullie? Hoe was jullie dag? @EefjeJ fijn dat het goed gaat met je zwangerschap
  18. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Alina @Doorgaan Ik heb weken na gedacht om hieraan te beginnen. Het is niet dat ik denk ik neem een pil want dat is makkelijker. maar met mijn angst/paniek en lichte depressie bovenop mijn burn out wil ik dit graag een kans geven. Vandaag 1 halve oxazepam op. Ik heb besproken met de huisarts om dit te nemen. Na een week moeten de klachten minder worden. Hij wil voorlopig de sertraline ook niet ophogen en ik ook niet. Als dit na een paar weken geen effect heeft stop ik er ook mee. Oxazepam nemen voor het slapen gaan heb ik on 3 maanden 3 keer gedaan maar liefs
  19. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Alina @Doorgaan Goeiemorgen dames, Hebben jullie een beetje geslapen? Ik had gisteren een slechte dag. Veel onrust en pijn bij mijn middenrif en borstkas.kon gewoon niet eten. Uiteindelijk om 16 uur na 4 dagen een halve oxazepam ingenomen. En 1 om 22 uur voor het slapen. Was te erg en niet te doen wilde liever geen oxazepam nemen omdat ik al 4 dagen zonder had gedaan. Maar goed het is niet anders. Net de huisarts gebeld en hij belde binnen een uur terug. Het zijn bijwerkingen van de sertraline borstkas pijn minder eetlust zweten. In de loop van de week zou het minder worden zegt hij. Hij belt mij volgende week dinsdag op. En anders kan ik hem altijd bellen. @Alina ik zou idd de tandarts bellen want klinkt niet goed. Ik kan het weten heb helaas een slecht gebit nog plannen vandaag? liefs
  20. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Doorgaan @Alina Hoe gaat het met jullie? Beetje geslapen? Ik heb wederom slecht geslapen helaas. Voel me net zo'n zeur.. maar heel de nacht draaien wakker worden en dan dat zweten zo vies druppels op mijn hoofd.. nog plannen vandaag? Liefs!
  21. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Doorgaan Ja klopt, mijn huisarts is erg begripvol en serieus. Hij zei afgelopen woensdag ook ik bel je volgende vrijdag weer. Ook als ik zelf bel nu met Corona is het meer bellen natuurlijk. Dan noteert de assistente dat en belde hij vaak binnen een uur terug. Sertraline als het werkt is vaak een jaar slikken maar wel met goede therapie en begeleiding. Dus we moeten nog even 4 weken geduld hebben of het echt werkt die sertraline. Nu ben ik bijv onrustig en ik durf nog niet naar buiten enzovoorts.
  22. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Doorgaan Ben ik ook gedeeltelijk met je eens! Alleen heb ik bij mijn huisarts wel een goed gevoel. Vorig jaar december ook met klachten geweest hij deed alles onderzoeken bloed prikken enzovoorts. Februari weer geweest ook bloed prikken enzovoorts was een vervanger trouwens. Hij heeft mij sinds 4 maart bijna elke week gebeld en eind april kwam hij met sertraline en ik ben net pas begonnen. Hij heeft mij vrij gelaten en niks opgedrongen. Maximum dosis van Sertraline is 200 mg dus zover komt het niet. Maar ik snap wat jij bedoelt!! Ze denken makkelijk en schrijven alles voor en doei. Ik heb ook hulp van de praktijkondersteuner en word door verwezen naar een psycholoog. Hoop samen met de medicijnen psycholoog en cognitieve gedragstherapie wil ik ook er weer boven op te komen. En uiteindelijk te stoppen met de medicijnen. Maar wat ik al zei als ik klachten blijf houden of het na 6 weken niks doet ben ik vast beraden om te stoppen wat de huisarts ook zou willen
  23. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Alina Omdat Ik ongeveer op 50/75 mg kom denkt de huisarts. Dus we zijn laag begonnen en rustig opbouwen. aangezien mijn angst voor medicijnen. Dus dit is normaal zo op bouwen bij sertraline. Dus als deze klachten bijv niet minder worden na 5 dagen dan meld je dat en ben je er zo vanaf. Snap je? Ik ben ook niet van plan om te blijven nemen als er klachten blijven want dan stop ik we gewoon mee en ga ik niet 6 weken door :) . Voelde heel de dag een soort rust heel apart.. Maar vooral licht in mijn hoofd suf en hoofdpijn. Vrijdag belt de huisarts mij op en als het niet minder is dan geef ik dat aan en wil ik verlagen of stoppen. Gaat het alweer beetje beter met je?
  24. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Alina Naar is dat idd dat je niet kunt genieten ik heb dat ook en die sinds ik thuis ben vrij weinig met de kinderen. Gisteren 10 min over gooien met een bal en ik was al moe.. je hoofd draait over uren. Ik heb dat ook en snachts soms ook dus vannacht niet geslapen bijna en veel zweten hoe gaat het met de diazepam? Ik kon al maanden niet smiddags slapen ja soms licht met een halve oxazepam. Ik denk dat het misschien bij mij de sertraline is. Heel moe en suf beetje zweverig. Kwartier beneden en ik moest al weer naar boven zitten of liggen.. En ik heb doei jou oordoppen gekocht heel fijn
  25. Dootje

    Afbouw oxazepam

    @Doorgaan Lijkt mij wel een leuke baan! Wel pittig of niet? Ik heb gewerkt als bedrijfleidster in een supermarkt 40 uur per week. Die edelsteen heb ik opgezocht, toevallig staat mijn sterrenbeeld erbij Ik heb een slechte nacht gehad. Bijna niet geslapen en heel veel zweten de druppels stonden op mijn hoofd vandaag begonnen met de ophoging van de sertraline. Voel me erg moe en zit of lig alleen maar. Vanmiddag ging ik even naar bed met oordoppen, heb 2 uur geslapen! Te bizar schrok me rot.. lang geleden dat dat gebeurt is. Ben erg licht in me hoofd en nergens toe in staat. Heb ook nog steeds geen oxazepam op. Heb jij goed geslapen? Rustig aan gedaan vanmiddag? @Alina Hoe gaat het? Beetje kunnen slapen? En met de rest van de dames ook alles oké vandaag? Liefs!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...