Spring naar bijdragen

Woensdag 30 mei 2018


Lars

Aanbevolen berichten

1 uur geleden zei Bor:

Nee ik zit daar serieus wat over te mijmeren vandaag @Kohtje

Maar nu moet je na 9 1/2 jaar weer met een drankfles naar de glasbak?
En wat zei je vrouw ervan of heb je het niet verteld maar dan nog...wat zou er gebeurd zijn als je vrouw dat vanmorgen gevonden had?

Want hier is het zo dat ik eerlijk ben over mijn drinken maar zodra er geheimzinnigheid, zoals verstoppen, gevonden wordt geloven ze mij meteen al niet meer.

 

Even nog hier op antwoorden.
Nee, voor die ene fles ga ik niet naar de glasbak. Deze ene fles gaat gewoon in het kratje met lege flessen en potten. Wordt over twee weken opgehaald.
Mijn vrouw zal hem daar wel zien staan en vragen waar die nou ineens vandaan komt. Zal ik gewoon zeggen dat ik die nog tegenkwam met het uitmesten
van m'n 'hok'.. Niks moeilijks, geen gedoe. Ze heeft nu toch onderhand wel weer het vertrouwen in me dat ik niet drink.

Welkom terug,

@Smaragd

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Smaragd:

@Lente b en @harald lief dat jullie naar mij vroegen, msschien nog meer maar dit las ik terug.

En ik schrijf/typ het toch maar neer om het nooit meer te vergeten en ook omdat het zo erg is voor een volgende keer. In mijn binge van 4 dagen heb ik gezoend met mijn buurman, vader van 4 kinderen,  zwaar moslim. Hoe heb ik dat kunnen doen, echt te erg. Vader, getrouwd moslim en 10 jaar jonger dan ik. Te erg voor woorden maar godzij dank niet nog meer maar schaam mij kapot, zie hem en haar elke dag en ook die kinderen buiten. Hij blijft proberen en haalt van alles uit de kast maar nuchter wil ik het absoluut niet. Maak het mezelf ook niet gemakkelijk zo.

Omg Smaragd. Herken dit zo, dit soort dingen deed ik ook als ik lam was. Eerste impuls was slappe lach, terwijl het natuurlijk alles behalve grappig is, want dit soort dingen vreet energie, naast alle kater ellende. Fijn dat je snel hulp krijgt.:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank jullie wel! Dat is het fijne aan dit forum. Bij een terugval ben je altijd weer welkom. Doet mij echt goed. Men geeft je niet meteen op, al denk ik wel dat ik een hopeloos geval ben soms.

@Rosee op het moment dat ik zo lam was en die idiote dingen deed, vond ik het o zo grappig en geweldig. Drank zou mij immers even wat rust en ontspanning brengen. Hoe stom kun je zijn. Vreet idd energie. Kom ze ook steeds tegen, niet te geloven net weer buiten toen ik de vuilniszak buiten ging zetten. En dacht/denk ook dat het mijn plicht is om het haar te vertellen maar nee dat is mijn plicht niet. Aan hem en ik moet gewoon nuchter door. Heb hierin geen keuzes. Mijn 3e droge dag, moet weer opnieuw tellen. Is niet anders helaas.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

O, wat een verhaal Kohtje...

Zo vond mijn man een maand terug bij het opruimen van een kast boven een klein leeg wijnflesje.  Ik schrok me kapot, want: hij zal wel denken...en hij: ja, maar je bent toch gestopt en hebt afgesproken niet meer stiekem te drinken...vertrouwen...ja klopt, heb ik ook afgesproken. En dat wil ik ook nooit meer...en het gaat ook goed. Maar mezelf 100 procent vertrouwen...hmmm..ja en ook nee...eens alcoholist..altijd....ik vond het een naar moment maar ook wel eentje om op te kauwen.  Stiekem drinken....wat een verschrikkelijke tijd was dat toch...brrr. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...