Spring naar bijdragen

Even voorstellen


Onbekend

Aanbevolen berichten

Ik zou focusen op je zoontjes. Ze hebben je nodig. Zo lang je met hun bezig bent ben je niet bezig met alcohol. Sowieso is het een slecht idee om kinderen op te voeden in een omgeving waar alcoholmisbruik de norm is. Stel dat ze hier later zelf ook zitten op het forum zo van ja bij ons was dat normaal. Dit zeg ik na 20 jaar lang alcoholmisbruik voor de neus van mn eigen kids, gelukkig drinkt mn vrouw niet, dus was het slechts een afwijking van papa ;) die nu voorbij is eindelijk.

Nee, en ook niet gaan drinken als ze naar bed zijn :P dat is dan voor jezelf. 

Zo nou heb ik wel genoeg gepreekt, tis niet eens zondag :) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat is ook absoluut een belangrijke reden voor mij om te stoppen. Het juiste voorbeeld geven. En daarbij is mijn leven zó ontzettend druk dat je dat ook alleen goed vol kunt houden als je je fit voelt. 

Voorlopig heb ik naast mijn drukke baan en reisafstand van 200 km per dag nu ook de avondvierdaagse te lopen! Dus ik heb deze week voldoende afleiding en helemáál geen tijd om te drinken! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja maar nadat de vader van mijn kinderen mij verliet voor een jonger exemplaar mocht ik wel onze dure koopwoning houden en alle zorg voor de jongens alleen op me nemen. Er is dus niet zoveel keus.... Ik ben blij dat we het goed hebben hoor, maar het is soms best veel. Daar past sowieso geen drank bij. Ik merk ook dat ik er steeds minder goed tegen kan. :)

bewerkt door Debber
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo is dat. In de periodes hiervoor dat ik niet dronk leek ik alles fluitend te kunnen doen. Maar als ‘de klad’ er dan weer in komt. Laat ik steekjes vallen, sleep me door de dag en heb het gevoel dat ik constant achter de feiten aan loop. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Debber:

@bumperjimIk denk dat ik een antwoord moet zien te vinden op die vragen de komende tijd...:(

Dat ga je vanzelf ontdekken. Daar komen we allemaal vroeg of laat achter. En als je dáár iets aan kan doen, dan werk je echt aan de grondoorzaak. Dat is nog effectiever dan geen bier in huis halen. 

En in het Boekendraadje bv kan je inspiratie vinden daarvoor. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb vandaag een e-book van hem besteld. Ik had al eens een audioboek over mindset/mindfullness gekocht. Na een mega hectische dag op de zaak heb ik die weer eens beluisterd in de auto op de weg terug. Nu net thuis van de vierdaagse en aan de koffie. Vandaag ging goed, stuk rustiger gevoel al. Blij mee :D. Ik ga voor meer van deze dagen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Poeh, dat waren 2 pittige dagen. Mijn vriend is gisteren definitief verhuisd en dat was toch wel even ‘een ding’. Voelde me emotioneel en kwetsbaar en het liefst had ik een fles gehaald om dat te ‘verzachten’. Maar ik heb het niet gedaan! Stond fris op en heb een productief dagje gehad. ‘S-middags in de stad geweest, terrasje gedaan, uit eten geweest en daarna weer het terras op. Maar.... ik heb het alcoholvrij gehouden. Best trots op! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...