Spring naar bijdragen

Donderdag 26 april 2018


nancy

Aanbevolen berichten

Het blijft opmerkelijk hoe verschillend mensen elkaar kunnen ervaren. Wat Fruitvlieg schrijft herken ik niet.

Ik heb dat natuurlijk altijd goed weten verhullen  :ph34r: maar ik word juist vaak blij van je @Lars  Ik word blij van je droge opmerkingen, je plaatjes, je belangstellende vragen aan anderen, je bent voor mij zo’n beetje de forum lijm.

Ik word natuurlijk niet blij van je verdriet, maar ik herken daar wel weer zaken in waardoor ik me verbonden met je voel, en daardoor minder alleen. 

bewerkt door Reacher
Ongeveer 88 spelfouten :-/
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Net een superfijn gesprek gehad met een aa- maatje, of hoe je t noemen wilt. Word ik blij van. Correctie: BEN ik blij van! Dag 51 is een feit!  Yezzz. Was in eerste instantie een @$£%##dag, zo zie je maar ( ik) . 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedenavond,

Lars ik lees je ook graag. Ben zelfs soms jaloers op je dat je alles zo kunt benoemen en uiten. Ik pot altijd alles teveel op, dan loopt het te hoog op en BOEM. Gewoon blijven zoals je bent want ik heb daar veel aan. Kan ik nog veel van leren.

Vandaag een goede dag gehad. Zit echt weer in een opwaartse spiraal. Heerlijk bewust van genietend. Eten smaakt mij weer heel goed, zoveel meer energie. Zie er alweer veel beter uit, krijg complimenten. Mijn relatie gaat stukken beter niet drinkend. Gaf vaak de schuld aan de ander maar drinkend was ik natuurlijk de laatste week voor mijn crash ook niet het aller beste gezelschap. Drinkend ben je zo egoïstisch eigenlijk, zo een klein bekrompen nep wereld waar je inzit, althans ik dan. Wil daar niet meer naar terug, verdien ik gewoon niet. Want ben best een leuk mens zonder, met niet....Het is het waard om voor te vechten. Voelt trouwens nu niet als vechten maar eerder als bijkomen. Maar die periode dat het zo zal aanvoelen zal ook geheid wel weer eens komen. Of niet? Elke terugval na een lange periode droog staan kan toch ook een doel hebben. Laat ik het positief bezien:)

Fijne avond en sterkte voor degenen het nodig hebben.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oeh fijn @Harp! Lekker een extra dagje voor jezelf. Leuk je hier te lezen! 

Ik heb ondertussen het forum even wat gezelliger ingericht, dan hebben wij ook een oranjenacht, maar dan qua lichtjes.

Disclaimer: Mocht iemand ergens op dit plaatje een fles drank ontwaren dan is dit per ongeluk en dus niet met opzet door mij over het hoofd gezien. :)

d431b3b379e1912b31e50809ba8a37bc.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi hoi...
Ah, een extra vroeg geopend weekend. En nu dan?
@Lars, kalm aan jochie. Morgen ziet het er allemaal misschien weer wat leuker uit. Je hebt duidelijk je dag niet. Overkomt ons allemaal regelmatig.
Als je je maar realiseert dat je een gewaardeerd forumlid bent en we kúnnen dan misschien wel zonder jou maar de meesten willen dat niet...
(je moet dit anders lezen dan het er staat... overal waar 'ons' en 'we' staat moet eigenlijk 'me' en 'ik' staan want ik mag niet namens anderen spreken..)

@Senna33, zou je, alsjeblieft, als je terug bent, nog vier keer sorry willen zeggen? Ik weet dat je niet meer dan drie keer sorry  wilt zeggen, maar ik
heb een getalletjes tic en heb wat met het getal zeven.. Dus, alsjeblieft, alsjeblieft?? :(
Als vier keer je écht teveel is, is twee keer ook goed. Want het getal vijf staat voor mij, na zeven, op de tweede plaats.
Bij voorbaat dank, maar als je het niet doet dan ben ik niet boos...  :rose:
Hoop trouwens wel dat je lekker 'gegriekt' hebt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei jopie:

Morgen lekker werken. Met gelede bus feestvierders van en naar Amsterdam brengen.  Ik vind t prima... Meestal een gez ellig gekkenhuis. 

Pittig dagje voor de boeg dan lijkt me. Hoop voor je dat het allemaal gezellig verloopt inderdaad :present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een aantal dagen geleden las ik een prachtig stukje van je @Harp, op Quinn zijn draadje over een leven dat weinig voorstelt, maar er gewoon mag zijn. Ook ik heb daar iets aan :rose:

Fijn dat het beter gaat Smaragdenpracht :)

Tja weekend Kohtje. Nu mogen we kiezen wat we gaan doen. Ik stel mij zo voor dat jij je eendjes en hondjes in de watten gaat leggen met aandacht en liefde :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik begrijp Fruitvlieg ook wel maar ik kan niet zomaar alles even veranderen. Zit gewoon in een mindere periode dat heeft tijd nodig bij mij. Ik wil me niet anders voor doen dan ik ben daar pas ik voor. Voor de rest weet ik het nu allemaal even niet dus ik meld me maar droog af @Reacher en vele anderen ook :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...