Spring naar bijdragen

Arresleepact 2017


Lars

Aanbevolen berichten

Wie gaat er weer mee? Arrensleepact 2017 om samen de kerstdagen en oud en nieuw door te komen droog natuurlijk. We gaan op reis en de reis begint 13 december dan gaan we naar Parijs. Daar blijven we tot zaterdag 16 december en samen beslissen we waar we dan verder heen reizen. Nog 8 dagen om je voor te bereiden en in te pakken en natuurlijk jezelf op het pact zetten. Voor de nieuwkomers tja we gaan virtueel op reis. We klieren wat eten onderweg @bolletje kan goed koken. We maken uitstapjes en maken veel lol. Natuurlijk ondersteunen we elkaar ook als iemand het moeilijk heeft. 

Arrensleepact:

Lars

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zorg voor koffie en thee, virtueel oke? ( gaat hetzo? ) werkt het zo of anders?.... Sorry weer te wnel enthousiast. Ik wacht netjes. Excuus. 

bewerkt door Herstel
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat ligt eraan Herstel. Soms slapen we luxe in een hotel met ontbijt en soms in de kou in een tent. Hebben we ook niet vorig jaar in een iglo geslapen? Gewoon mee gaan en de taken worden vanzelf verdeeld of iemand neemt het op zich. Vorig jaar heb ik nogal met wat dames geslapen. Denk dat we het dit jaar maar wat strenger moeten doen. Dames en heren apart slapen :lol:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik doe ook graag weer mee. Samen met m'n diertjes. Had Sowhat haar paarden ook niet een keer mee genomen? Dat was gezellig. Een witte hengst van heul veel, is toen nog bij mij op schoot gaan zitten.:P En nee, ik was poepie nuchter hoor maar dat paard was wel flink in de olie.

Later hoorde ik dat de Sint zijn paard overboord had gegooid omdat het dier aan de dunne was. Later dacht de politie dat er een aanvaring was geweest en een boot flink wat olie kwijt was geraakt. Gelukkig heeft onze allerliefste Sowhat het dier gered.

Maar ik doe graag mee.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoe weet jij nou of het z'n tante was Boebelieneke? Voor hetzelfde geld is het z'n vader die hem net van te voren een rotschop verkocht heeft voor e1,-- en het nu weer goed wil maken.

Wat een poepie hé als ze zo klein zijn. Weten jullie dat als ze zo klein zijn ze hun slurfje nog niet kunnen gebruiken? Dat is zo'n mooi gezicht. Dat dingetje zwabbert alle kanten op. Eens kijken of ik een filmpje van  zoeken. ff wachten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Haha, dank jullie wel, ik wilde een leuk fotootje plaatsen van mijn kleine hondje. Een echt fotootje. Jeempie wat ben ik een klunsje op dat gebied. 

Hondje gaat ook virtueel mee. Gaaf. En de slakjes blijven thuis. :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...