Spring naar bijdragen

Geus meldt zich...


Geus

Aanbevolen berichten

Het accepteren dat ik af en toe wakker lig, dat is niet zo'n probleem. Maar als ik de buurman hoor wegrijden, ik merk dat het echt niet meer gaat lukken en ik me realiseer dat ik het de dag met zo weinig slaap moet gaan doen, dan word ik wel eventjes goed sacherijnig. Twaalfde dag droog, tot nu toe maar één dag gewerkt, prima te doen. Maar nu weer de 50-urige werkweek in, dan kan ik dit er niet bij hebben. Is inderdaad al moeilijk genoeg.
Maar ik ga vanmiddag inderdaad horen wat de hooggeleerde dame erover te zeggen heeft.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei lady jane:

mijn wondertip is een fakirmatje, die ik al 7 a 8 jaar gebruik en me zonder drank weer heeft leren slapen op een gezonde manier.

Hij staat ook bekend als yantramat, spijkermat en flowmat. Onder die laatste naam kun je voor rond de 30,= een mèt kussentje kopen (belangrijk omdat die de verbinding tussen hoofd en lijf stimuleert). Lees de reviews op diverse gegooglede sites en je zult er denk ik geen spijt van hebben als je het probeert. Succes!

foto-flowmat.jpg

Oeh lekker lijkt me dat, maar krijg je daar niet allemaal gaatjes van?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

kleine deukjes Jim, en die deuken vanzelf weer uit;) Het zorgt dat de doorbloeding beter op gang komt, werkt als detox en tegen restless legs ook nog.
Iedereen heeft recht op sceptisch denken Geus, maar uiteindelijk is de ervaring wat telt. Ik leen mijn matrasje soms uit en op 1 na hebben ze er daarna allemaal een aangeschaft.(en ja het werkt op korte termijn en het betekent dus ook geen chemische medicijnen innemen), Ja ik ben en nou eenmaal lyrisch over, dus zal er maar gauw over stoppen.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goed gesprek gehad met de dokter. Volgens haar hoort het inderdaad nog bij het ontwennen en ging het afbouwen van de benzo's vorige week te snel. Nu voor een paar dagen diazepam gekregen, een beetje zelf te doseren. Dan dinsdag weer even telefonisch contact om de voortgang te bespreken. Blij mee, want met een serie werkdagen nu moet ik wel een beetje kunnen slapen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goed dat je het met de dokter besproken hebt. Hoop dat je de komende nachten lekker kunt slapen. Mijn eigen ervaring was dat een paar weken na het stoppen de slaap weer goed lukte en ik zelfs beter dan voorheen uitgerust wakker werd. Nog steeds, trouwens. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...