Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Grunn

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  87
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

184 profielweergaven

Grunn's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Grunn

  Pubquiz vragen

  Echt een prachtig verhaal Yvonne leuk om te weten. Weer een weetje voor een muziek freak.
 2. Grunn

  Pubquiz vragen

  Was ik te snel met mijn vraag? Dan sorry. Jaartal van optreden of wat daar voor door ging weet ik niet Yvonne. Antwoord op de Shell vraag is niet goed.
 3. Grunn

  Pubquiz vragen

  Dan blijf ik nog even elitair ik heb in mijn bezit aan de wand hangen een LP van de Beatles met de titel HELP met het Shell logo er op, waar de heren voor staan uit welk jaar komt deze uitvoering?
 4. Grunn

  Pubquiz vragen

  Arnhem nog voor ze bekend waren
 5. Grunn

  Jaarpact

  Gefeliciteerd @Quinn
 6. Grunn

  Bezoek aan porto

  Ik ben 3 jaar geleden na een maand of 5 te zijn gestopt voor de bijl gegaan 1 biertje bij de buurman en heb er vervolgens 3 jaar over gedaan om weer te stoppen, nu weer 5 maand gestopt, ik had een uitnodiging voor een verjaardag gisteren vreselijk veel zin in, maar ben niet gegaan, ben er nog niet sterk genoeg voor. Mijn advies ga niet naar de proeverij, al die ellende wil je niet weer doormaken.
 7. Grunn

  Jaarpact

  Mooi goed gedaan @denise2
 8. Dank voor de bloemen @Yvonneblij mee
 9. Alles voor onze vacht likkende huisgenootjes @knakkerdiertje heeft geluk dat ik niet drink anders werd het spuiten levensbedreigender dan de kwaal.
 10. Mag ik vragen wat voor kwaal Harry heeft @knakker wij hebben en kat met suikerziekte ik spuit al 2 maand 2 keer per dag Insuline word het beestje best vrolijk van
 11. En hier ben ik blij mee. Het was en is een niet aflatende strijd maar we gaan moedig door.
 12. Grunn

  Pubquiz vragen

  Volgens mij heeft hij het succes van Sitting on a dock of the bay niet meer meegemaakt nog 1 gokje 1969
 13. Grunn

  100 per week

  Gisteren voor het eerst weer uit eten geweest we waren met 4 personen ik drink niet dus ging ik rijden. Had geen trek in alcohol maar wat opviel is dat de anderen er steeds weer over begonnen, dat was ik op een gegeven moment wel zat, het is niet leuk om bij mensen te zitten die drinken, en moeilijke gesprekken beginnen, eigenlijk moet je daar om lachen maar ik was blij dat ik ze in de auto kreeg om naar huis te gaan. Doe dit voorlopig niet weer kan niet 2 tot 3 uur aan een tafel zitten naar dat gewouwel te luisteren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...