Spring naar bijdragen

Grunn

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    90
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Grunn geplaatst

  1. Grunn

    Jaarpact

    Graag wil ik iedereen bedanken die mij met ofwel gebak of andere felicitaties aandacht aan mijn 1e jaar droog heeft besteed. Dit motiveert me om volgend jaar weer dezelfde felicitaties in ontvangst te nemen. Ook wens ik een ieder veel succes in ik mag wel zeggen onze strijd. Groetn uut Grunn.
  2. Grunn

    Jaarpact

    Dank Bob ik voel me er ontzettend goed bij.
  3. Grunn

    Pubquiz vragen

    Echt een prachtig verhaal Yvonne leuk om te weten. Weer een weetje voor een muziek freak.
  4. Grunn

    Pubquiz vragen

    Was ik te snel met mijn vraag? Dan sorry. Jaartal van optreden of wat daar voor door ging weet ik niet Yvonne. Antwoord op de Shell vraag is niet goed.
  5. Grunn

    Pubquiz vragen

    Dan blijf ik nog even elitair ik heb in mijn bezit aan de wand hangen een LP van de Beatles met de titel HELP met het Shell logo er op, waar de heren voor staan uit welk jaar komt deze uitvoering?
  6. Grunn

    Pubquiz vragen

    Arnhem nog voor ze bekend waren
  7. Grunn

    Jaarpact

    Gefeliciteerd @Quinn
  8. Grunn

    Bezoek aan porto

    Ik ben 3 jaar geleden na een maand of 5 te zijn gestopt voor de bijl gegaan 1 biertje bij de buurman en heb er vervolgens 3 jaar over gedaan om weer te stoppen, nu weer 5 maand gestopt, ik had een uitnodiging voor een verjaardag gisteren vreselijk veel zin in, maar ben niet gegaan, ben er nog niet sterk genoeg voor. Mijn advies ga niet naar de proeverij, al die ellende wil je niet weer doormaken.
  9. Grunn

    Jaarpact

    Mooi goed gedaan @denise2
  10. Dank voor de bloemen @Yvonneblij mee
  11. Alles voor onze vacht likkende huisgenootjes @knakkerdiertje heeft geluk dat ik niet drink anders werd het spuiten levensbedreigender dan de kwaal.
  12. Mag ik vragen wat voor kwaal Harry heeft @knakker wij hebben en kat met suikerziekte ik spuit al 2 maand 2 keer per dag Insuline word het beestje best vrolijk van
  13. En hier ben ik blij mee. Het was en is een niet aflatende strijd maar we gaan moedig door.
  14. Grunn

    Pubquiz vragen

    Volgens mij heeft hij het succes van Sitting on a dock of the bay niet meer meegemaakt nog 1 gokje 1969
  15. Grunn

    100 per week

    Gisteren voor het eerst weer uit eten geweest we waren met 4 personen ik drink niet dus ging ik rijden. Had geen trek in alcohol maar wat opviel is dat de anderen er steeds weer over begonnen, dat was ik op een gegeven moment wel zat, het is niet leuk om bij mensen te zitten die drinken, en moeilijke gesprekken beginnen, eigenlijk moet je daar om lachen maar ik was blij dat ik ze in de auto kreeg om naar huis te gaan. Doe dit voorlopig niet weer kan niet 2 tot 3 uur aan een tafel zitten naar dat gewouwel te luisteren.
  16. Grunn

    Nieuw hier

    Welkom hier, je zal veel hebben aan dit Forum door de verhalen te lezen en het van je af te schrijven lotgenoten onder elkaar succes
  17. 60e en 70e jaren drummers @Artemis wat dacht je van Keith Moon fantastische en spectaculaire drummer (was aan het eind van zijn leven druk met stoppen van alcohol)
  18. Je kan het @denise2geloof in jezelf, morgen ga je met opgeheven hoofd verder, hoe moeilijk het nu ook is.
  19. Ligt aan mijn stemming wat ik speel @Artemiseven lekker rammen doe ik met AC/DC beetje pielen met de Shadows en alles daar tussen lekker het hoofd leeg maken met iets leuks.
  20. Ik ben weer begonnen met gitaar spelen en ga met sprongen vooruit doe ik nu elke dag minstens een uur de tijd vliegt voorbij, je houd namelijk heel veel tijd over als je niet meer drinkt. En heel veel boeken lezen. Beide zijn goed voor je brein deze moet je net als bewegen blijven gebruiken om niet weg te kruipen met allerlei vage gedachten en lichamelijke klachten. Het is leuk om te doen en ik kan het nu weer, word daar gelukkig van.
  21. Grunn

    Jaarpact

    Bedankt voor de complimenten, wat ben ik blij dat ik niet meer drink, heb het wel heel moeilijk gehad en nog steeds vooral op zondag. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje ben blij met jullie en dit Forum dat steunt me enorm. We gaan door met het verslaan van deze rotverslaving en een beter en gelukkig leven leiden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...