Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Nun

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Nun

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Nun

  Nun

  Vandaag blij opgestaan, normaal had ik gisteren er flink van genomen. Nu alles snel inpakken en wegrijden. Heb er zin in. Lekker een weekje eiland.
 2. Nun

  Nun

  Moet mijn eigen plan trekken en niet 1tje kan toch wel. Nee dat kan niet. Wat jij doet is aan jouw.
 3. Nun

  Woensdag 5 mei 2021

  1 water kan ik afvinken last van apneu zou ik niet weten eigenlijk. Bedankt voor je tip van de apps die er zijn. Zelf denk ik dat mijn lichaam van slag is.
 4. Nun

  Woensdag 5 mei 2021

  Vind je het gek dat je moe bent, als je dat eet.
 5. Nun

  Woensdag 5 mei 2021

  Rode kool, wortel, koolrabi salade
 6. Nun

  Woensdag 5 mei 2021

  Tijd om naar de opticien te gaan
 7. Nun

  Woensdag 5 mei 2021

  Zelf ben ik nu vier maanden gestopt met drinken. Ik ben nog steeds moe. Volgens mij is dit heel normaal. En bij iedereen anders.
 8. Nun

  Nun

  Vanavond lekker het water op met een vriend en na afloop wat drinken. Neem zelf 0,0 mee en hij aan speciaal bier. Verleden week ging het helemaal goed. Ook geen trek. Zo vandaag drink ik niet.
 9. Nun

  Nun

  Heb er ook zin in om het eiland een week nuchter te beleven. Met Pasen heb ik ook genoten. Lekker een week kamperen.
 10. Nun

  Nun

  Ben er nu al een beetje meebezig om de sitiuaties te visualiseren. Op de momenten dat ik eventueel cravings krijg. Weet dat het golf bewegingen zijn. Deze moet ik uitzitten en gewoon met de golven mee surfen totdat ik weer in rustige wateren ben.
 11. Hallo, ben nieuw hier en wil graag mee doen met mei.
 12. Nun

  Nun

  Bedankt voor het welkom. Het is meer de koppeling vakantie alcohol. Het is een tijd geleden een alcohol vrije vakantie te hebben. Ik heb het vertrouwen dat het goed ga komen. Ga lekker over het strand lopen en genieten van het eiland. Heb inmiddels vier maanden niet gedronken.
 13. Nun

  Nun

  Ben al vaker een nacht wezen kamperen en dat gaat steeds beter. Geniet van het nuchter ontwaken in de tent. Lady Jane het is als NĂșn.
 14. Nun

  Nun

  Hallo, lees al een tijdje mee en heb me nu aangemeld. Vrijdag ga ik met vakantie voor een week. Nu zonder alcohol. Het paasweekend ben ik ook een paar dagen naar de camping gegaan en dat is goed gegaan. Zo dit wordt een week zonder alcohol! Bekijk het per dag en vandaag drink ik niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...