Spring naar bijdragen

ZeroSubstansProjct

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

663 profielweergaven

ZeroSubstansProjct's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Klopt helemaal wat je zegt! 1 stap achteruit zouden 2 stappen vooruit moeten worden! Dit hou ik ook zeker in me achterhoofd vallen en opstaan. Bedankt voor je support en ik ga me best doen om jullie trots te maken met mijn herstel.
  2. Goeiedag mensen, hoe gaat het met jullie? Ik wou even laten weten dat het mij gelukt is om af te kicken. Ben hier echt superblij mee ondanks dat ik weggestuurd ben uit de kliniek... Vorig weekend heb ik met de trein naar huis moeten reizen op zaterdag omdat ik vrijdag vergeten was vervoer te regelen naar huis. Kreeg het bij de treinhalte heel moeilijk was na 6 weken mijn eerste verlof naar huis en heb in de trein een halve liter bier op.... Had dit zaterdagavond al eerlijk aan ze toegegeven toen ze mij belde om te vragen hoe het ging, had niet verwacht dat ze me weg zouden sturen maar ja het is wat het is. Ik vond dit persoonlijk niet het einde van de wereld die halve liter omdat ik de rest van het weekend niks gebruikt heb en mijn eerste terugval bestond uit 4 dagen methadon gebruik. Toen ik afgelopen woensdag naar huis moest ging het wel helemaal fout en heb ik 10 biertjes op in Laren en daarna terug bij de kliniek betrapt en is me vader gebeld om mij op te halen, die was toen pissed off en ik baalde meteen heel erg. Ben nu sinds woensdag thuis en heb mezelf weer herpakt. Ik zie het van de positieve kant, ben gedetoxt en ga vanaf nu nuchter blijven en weer me best doen om te groeien als persoon en een beter mens te worden! Hopelijk word het een beter leven voor me, ga in ieder geval alles eraan doen om dit waar te maken! bedankt voor jullie steun en tips jullie zijn lieve mensen! Ik ga weer wat actiever op het forum worden en misschien dat ik mensen ook goeie tips kan geven wanneer ze zich in een soortgelijke situatie bevinden. Fijn weekend alvast iedereen en het beste! Groetjes!! PS: ik ga zeker niet meer terug daar naartoe! Heb genoeg om voor te vechten. Ik ga het ook niet goedpraten en weet een terugval is een terugval alleen ik weet ook hoe het is om dopeverslaafd te zijn samen met een benzo en alcohol en cannabis verslaving en gelukkig ben ik nu lichamelijk nergens meer van afhankelijk die dag dat ik 10 bier op had en die dag dat ik een halve liter op had waren zeker uitglijders / terugvallen maar gelukkig was ik hierna sterk genoeg om mezelf te herpakken en te zeggen genoeg! Is nu weer dag 3 dat ik nuchter ben en zo ga ik het ook houden! Wil laten weten dat ik me best zal blijven doen en ik hoop oprecht een beter mens te worden en de kans te krijgen om wat van me leven te maken. Ik kan het in de theorie nu vertellen en ik weet dat je alles kan bereiken als je hier 100% voor gaat en er geen mens ooit bestaan heeft die superman is dus zelf ook instaat ben om de dingen te bereiken die ik zelf graag wil! Het gaat jullie Allen goed hoop ik oprecht en vanaf nu meer positiviteit dan negativiteit love voor jullie allen!
  3. Jup in Laren inderdaad...... Ben daar nog steeds 4 weken nu, dit wordt me 5e week. Afgelopen week een methadon terugval gehad hoop gezeik. Maar ik ga niet opgeven ga nu nog meer gas geven dan dat ik al deed. En tegelijkertijd leef ik met de instelling alleen voor vandaag voor de mensen die dit begrijpen.
  4. Moggu! Allen. Is nu dag 5 dat ik in een kliniek zit om af te kicken, leren met omgaan van verslaving etc. Wou even laten weten dat ik een beetje gewend begin te raken aan de situatie. Afbouwen wel moeite mee maar ik was al voordat ik opgenomen werd via de huisarts van Clonazolam naar Diazepam gegaan en van Morfine/Heroïne naar Tramadol gegaan. Dus dit is wel een stuk lichtere afbouw/ontwenning gelukkig.Ook nu rond de 40 dagen niet gedronken, Drugs gebruikt En zelfs nog wezen fitnessen vanmorgen een halfuurtje/driekwartier vanaf 11:15 tot 12:00. Dus tot nu toe ziet mijn dag er redelijk uit haha. Ik wens iedereen een fijne dag voor derest een veel geluk toegewenst!!! Groetuuuuuuu
  5. Zal ik voor de grap een Escort bestellen... staat ze daar bij de receptie ik kom voor..... Met me humor is in iedergeval niks mis denk ik?
  6. Ik zeg altijd........ Vandaag even niet! en dan word je morgen wakker Vandaag even niet!
  7. Gaan gelukkig wel sommige dingen door, maar inderdaad je hebt gelijk man. Pretending to be in centerparcs only without a swimming pool n *
  8. ZeroSubstansProjct

    Huisje

    Snap je berichtje niet helemaal, je zegt overgezet naar diazepam 20 en tegelijkertijd heb je het over tablet van 2 ??? leg je verhaal wat beter uit aub. Kan hier weinig mee en ik denk dat de rest hier ook weinig mee kan
  9. Ligt ook een beetje aan jezelf. Je moet ertegen in gaan vechten. Hoe langer je er niet tegen vecht hoe langer deze gedachtes aanhouden! En dat kun je op zoveel manieren doen lees een boek, ga wandelen. Ga netflixen zonder reclames Do whatever doe je research het ligt ook grotendeels bij jezelf. Ga nieuwe dingen ontdekken en maak een lijst waarom je niet wilt drinken. Kijk hier naar op zulke momenten misschien denk je dan wel ik heb helemaal geen zin om te drinken want dan haal ik dat bepaalde doel niet. Begrijp je een beetje wat ik bedoel? Antwoorden mag voor meer uitleg. Fijne dag toegewenst!
  10. Ik bedoelde eigenlijk wat word er niet beter op? Waarschijnlijk alles word er beter op! sorry haha
  11. Ja wat ik hier vooral fijn vind is de groep waarin ik terecht ben gekomen. dat het oude mensen zijn die allemaal 40-60 jaar zijn en al sinds mijn leeftijd te maken hebben met verslaving, opnames etc. dus hier is vooral veel rust voor mij. Wat nu wel * is dat 2 medewerkers positief zijn getest op corona waardoor we in een soort van "lockdown" zitten. Veel programma's zijn gecancelt en ook afspraken bij psychiaters etc. is voor mij niet zo'n ramp omdat dit mijn eerste week is en er nu niet zoveel van mij verwacht word. Maar gebouw B mag ik nu niet in. ik zit in A1 btw. Bij gebouw B kon ik fitnessen en tafeltenissen en poolen wat wij in ons gebouw niet hebben. Buiten dat om zitten in gebouw B wel echt bijna alleen maar jongeren maar dan wel mensen die echt knettergek zijn. Dus als ik in dat gebouw geplaatst had geweest dan was dan aan de andere kant waarschijnlijk veel erger om tussen te zitten. Nu maar beetje mezelf bezig houden en ook veel op me kamer hangen ze zijn nu de Tramadol aan het afbouwen en ik voel me wel ziek. Maar gelukkig niet zo erg als van de Morfine naar de Tramadol. dus ik hou me lekker sterk en heb de kachel lekker hoog staan haha verder fijne dag toegewenst iedereen!
  12. Goed bezig man. Doorzetten! je weet waar je mee bezig bent!
  13. Wat karel12 dus al zegt, overgaan op de diazepam en dat zo rustig aan afbouwen totdat je klachten minimaal zijn. Beste oplossing of je wacht nog even totdat je merkt dat je klachten minder gaan worden!
  14. Stap 1 overgaan naar Diazepam. Stap 2 de verandering van de benzo doorstaan. Stap 3 de Diazepam afbouwen mocht je verzekerd zijn dat je verslaafd bent! wat je dus sowieso wel zal zijn. De reden om naar Diazepam over te gaan is omdat dit een halfwaardetijd van 100 uur heb dus je zult veel minder lichamelijke ontwenningsverschijnselen ervaren. Gelukkig en wees dan slim en bouw die Diazepam af. Je kunt niet wekelijks meerdere keren of zelfs 1x Benzo's gebruiken zonder verslaafd te raken. Zeker na zo'n lange tijd niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...